Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham wilka :)

Polecane posty

Gość gość
Nietrudno jest przekonać Wilka Kiedy się zmierza do jego tyłka Gorzej gdy Panna się przed nim obnaży Nie ma kto wtedy stać na straży

Gość pannagość
Nie nabijajcie się. Zastanawiam się czy nie napisać do niego na maila ze stopki ale się boję. Boję się zakochać. A on kogoś ma :( Przyznaję, że fantazjuję o nim.

Gość pannagość
Wiem, że ma. Ale jakoś mam nadzieję, że jednak kiedyś. Ślubu nie mają, ani dzieci

do pannagość Widzisz serce Wilka jest zajete:) A dla Gorala Bieszczadzkiego 100% wiernosci w realu i w necie to swietosc:) Ale moze bedziesz chcialas sie spotkac w ramach WPNK na wspolnym wyjezdzie do Bacowki obiecuje znalezc ci jakiegos fajnego Gorala Ile masz lat?

Gość pannagość
Wilku. Powiem szczerze. Pociągasz mnie. Przecież nie spotkałbyś się z taką kobietą. Jesteś zajęty. Mam 29 lat, wiem mogę ci wydawać się smarkula może :(

Gość pannagość
To jak wilk pisze o seksie mnie zamroczyło, zauroczyło. Zapragnęłam takiego dojrzałego mężczyzny. Nie chłopca.A wszyscy na niego tutaj najeżdżają :(

Nie jestes smarkula to bardzo dobry wiek dla kobiety jak dla Wilka:) Ale po prostu moje serce jest zajete:)

serce zostawmy w spokoju.. lepiej zeby jezyk sie w koncu zajal tym co potrzeba 😴

W USA srednia roznica wieku w malzenstwach to oklo 10 lat:) Czego Ty szukasz milosc na cale zycie czy ognistego romansu? Ma wielu kumpli podobnych do mnie moze ci kogos znajde:)

Gość pannagość
Wilku. Napisałam ci jasno. Twoja postać wykreowana tutaj bardzo pociąga mnie seksualnie. Bardzo. Do tego stopnia, że zaczęłam cię utożsamiać z tym twoim awatarem nawet. Pogubiłam się. Wiem, że nie mogłabym się z tobą spotkać np. realu, bo byłoby mi ciężko. Myślę, ze próbowałabym cie uwieść, a nie chcę rozwalać twojego związku :(

Ja nic nie kreuje Ja taki jestem:) Do Ragnara jestem podobny fizycznie jesli chodzi o budowe tylko on jest wyzszy bo ostatnio ktos mi powiedzial ze ma 182 cm a ja 175 cm Osobowsciowo jestesmy prawie identyczni:) Nie jestes wstanie uwiesc Gorala ktory szczerze kocha:)

Gość pannagość
Wilku. Dla jasności. Nie ja zakładam o tobie tematy. Napisałam tutaj wbrew wszystkim, że bardzo mnie pociągasz, bo chciałam to napisać od dawna. A wszystkim, którzy w to nie wierzą mówię spadajcie. Nie boję się do tego przyznać wam. Boję się to przyznać jemu. Boję się do niego napisać.Bo wiem co czuję.

Gość pannagość
Wilku. Ja wierzę, ze jesteś taki w rzeczywistości. Czuję do ciebie pociąg. Nic nie poradzę.

do gosc panna Nie przeraza cie taki typ faceta ktory wymaga od swojej kobiety zeby go w pelni zaspokojala nawet jak ma 2 lub 3 krotnie nizsze libido:)?

Gość pannagość
Więc gdybym nawet cię spotkała poniżyłabym się. Bo miałabym udawać, że nic nie czuję? Kiedy czuję. :( Bez sensu. Tak samo z mailem. chciałam napisać. Ale po co? Jesteś zajęty.

Gość pannagość
Wilku. Twoje podejście do seksu bardzo mi odpowiada. Aż za bardzo. Kiedy o tym przeczytałam każdej nocy marzyłam o tym ,że cię spotykam. Odczuwam pragnienie bycia posiadaną. Bycia kobietą mężczyzny, a nie chłopca. Pożądaną.

Gość pannagość
Planowałam , że napiszę na tego maila. Ale mam udawać twoją znajomą z forum? Kiedy marze o tobie nocami? Sam powiesz, ze to niekomfortowe.

Gość pannagość
Marzyłam, że spotykam się z tobą w głuszy, w górach. Tylko ty, ja i płomień w kominku. Sam widzisz. To nierealne :( Nie umiałabym być twoją koleżanką.

Gość gość
Wilk to po prostu Oliver z ,,Kobiet u Studni'' Hamsuna. ;) Sam nie wie biedak, że już 100 lat temu stał się bohaterem znakomitej powieści jednego z dwóch najwybitniejszych pisarzy skandynawskich i siedzi dzisiaj przed telewizorem oglądając jakichś ,,Wikingów''. ;) Beczka z tranem zmiażdżyła mu jaja, każdy uczeń norweskiego gimnazjum to wie. ;)

Gość pannagość
Dobrze gościu. Ale ja naprawdę czuję coś do niego. Nie wiem jakby było w realu. Może nie zaiskrzyło by, ale to najgorsze gdyby zaiskrzyło. On wierny swojej kobiecie i ja, napalona, bez sensu, pijąca z nim kawę, a marząca tylko żeby go poczuć.

Gość gość
Trzeba mieć albo nasrane w głowie albo sporo odwagi pisząc takie rzeczy. :D Jeśli to prawda :D

Gość gość
Facet, który ściemniał przez kilka dni żeby nie spotkać się ze Smofem , jest naprawdę taki seksi? Dziwne jesteście. Przecież to tchórz i kłamca :o

Gość pannagość
Nie wiem dlaczego tak jest. Sama się zastanawiam. Nic nie poradzę. Dziś nawet ubierając się myślałam czy bym się jemu spodobała. Fantazjuję o nim.

Gość gość
No to masz tchórza wilka. ja zwykle spierdolił aż się kurzyło :D

do panna gosc jesli ci odpowiada taki typ meskiej seksualnosci jak ja bedziesz rozchwytywana przez facetow Potrafsz byc lojalna i wierna w 100% w realu i w necie? Dla takich facetow jak Wilk to podstawa:) Potrafisz postawic na 1 miejscu dom dzieci i faceta przed praca?

Gość pannagość
Wilku. W tym problem, że właśnie wszystko mi odpowiada. Niestety. moi rówieśnicy widza to inaczej niż ja. Ja chciałabym mieć takiego faceta, do którego bym należała. Może to niedzisiejsze. Co mi po facetach kiedy najpierw muszę sobie ciebie wybić z głowy. Uwierz mi, ze co noc jesteś w mojej głowie.

Gość pannagość
Przykro mi, że tą cząstkę ciebie kradnę twojej dziewczynie. To silniejsze ode mnie. Po prostu myślę o seksie z tobą przed zaśnięciem. Nie odbierz tego źle proszę.