Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Celebrytki, które wyglądają na znacznie starsze niż są

Polecane posty

Gość gość

Które ze znanych osób wyglądają waszym zdaniem na znacznie starsze niż w rzeczywistości są i do tego są nieatrakcyjne? Moim zdaniem Ania Wyszkoni. Ma 34 lata, w co wierzę, jednak rzeczywiście wygląda jak dobrze zachowana 50tka. Jest taka jakby zmęczona życiem, z małym temperamentem i twarzą zakonnicy. Dalej Kasia Cichopek - może nie wygląda na wiele starszą, ale wygląda na taką wiejską pyzę, ma taki mamuśkowaty typ urody, nie wyobrażam sobie, żeby mogła podobać się mężczyznom. Jak dla mnie jest aseksualna. No i Ewa Olbrychska - była żona Rafała Olbrychskiego, kiedyś prezenterka programu o gwiazdach i showbiznesie "Vip" w TV4. Twarz staruszki, strasznie jej współczuję. Jakie są wasze typy?

Gość gość
Zazdrość zżera, co?

Gość gość
Nie. Akurat też mam taki typ urody, że wyglądam na więcej lat niż mam i chciałam zobaczyć, czy inni ludzie podzielają moją opinię co do cech wymienionych kobiet, które mają podobnie jak ja ;)

Gość gość
perfekcyjna pani domu wygląda na 40plus

Gość gość
Perfekcyjna pani domu faktycznie ma grubo ponad 40 lat ;) Ale przynajmniej jest atrakcyjna. Nie wygląda na starszą, tylko faktycznie jest starsza, wygląda na swój wiek po prostu.

Gość gość
podnoszę

Gość gość
dla mnie cichopkowa wyglada mlodo za to anna mucha sie posypala po ciazach

Gość gość
Dla mnie Mucha ma taki typ urody, że niezależnie od wieku będzie się podobała facetom. Czasem myślę, że zamieniłabym się z kobietą 10-20 lat starszą od siebie, ale atrakcyjną. Co po młodości, jak się jest pasztetem..

Gość gość
no to powinnas inaczej zadac pytanie :P "ktore celebrytki wygladaja zle jak na swoj wiek" cichopkowa moze nie jest sekbomba ale nie ma praktyczne zmarszczek a annce musze opadl caly owal twarzy i ma okropne mimiczne pod oczami

Gość gość
Nie interesuje sie specjalnie celebrytkami, wiec trudno powiedziec. Na pewno Szulim wyglada bardzo powaznie jak na swoj wiek, Rozenek i Mucha tez. Nie chodzi o delikatne zmarszczki, ale o wyostrzone rysy twarzy. Za to rewelacyjnie wygladaja Torbicka i Bujakiewicz. Obie zachowaly dziewczece ryy twarzy.

Gość gość
Edyta zajac i ta czarna gruba corka grycanki