Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa lata z żonatym.

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam dwa lata ze swoim ukochanym. Problem w tym,że on jest żonaty i twierdzi ,że kocha nas obie,tzn. żonę i mnie i nie potrafi i nie chce z żadnej z nas zrezygnować. Twierdzi,że obydwie jesteśmy w jego sercu. W szczegółach wygląda to tak: ja 28 lat Polka,on 38 lat Holender,jego żona 33 lata Greczynka, mieszkają w Belgii,mają 8-letnią córeczkę,jego oczko w głowie. Ona pracuje w instytucjach europejskich,a on ma interesy w Holandii,Belgii,Niemczech ,Czechach i w Polsce. Czasami jeżdżę z nim po Europie,większość czasu spędza on w Polsce,w tym roku na 10 miesięcy przez 6 mieszkaliśmy razem. Coraz bardziej uświadamiam sobie,że chcę go na wyłączność,ale on zawsze powtarza,że absolutnie żony nie opuści,że znam sytuację,on nas dwie kocha i jakby była legalna bigamia to z miejsca by się ze mną ożenił a skoro nie,to nie ma zamiaru nic zmieniać.Na moje uwagi,co zrobi,jeżeli będę w ciąży twierdzi,że to nie problem,po prostu będziemy mieli dziecko.

Gość gość
bigamista

Gość gość
Wniosek jest prosty jak dwa razy dwa. Jesteś zerem i zwyczajna szmata. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
nie przeszkadza ci to ?

Gość gość
Mysle , ze masz problem ze soba , z szacunkiem do siebie , nie do konca sie lubisz- akceptujesz. Jestes w toksycznej relacji z toksycznym facetem , ktory nie kocha ani ciebie ani zony. Zacznij od wizyty u psychologa.

Gość gość
Poki jestes mloda to zakoncz ten chory uklad, pseudo zwiazek . Idz do psychologa.

Gość gość
Holender nawet bogaty to skąpiec :D , miałam takiego ale wytarlam od niego sporo kasy i pożegnałam pana. Pogon dziada ,

Gość gość
Wydarlam :D

Gość gość
Mnie to w sumie nie przeszkadza,nie mam problemów z samoakceptacją,jak tu ktoś uważa. Jestem atrakcyjną kobietą,uprawiam wolny zawód,nie lecę na jego kasę,nasz związek nie jest wykorzystywaniem mnie i autentycznie kocham go i w jego relacjach też czuję uczucie. Wychowam się w pełnej,"normalnej" rodzinie i może to stąd, podświadomie dla siebie pragnę też takiej "stabilizacji".

Gość gość
No chyba trzeba być super mądrą i ładną dupą, żeby wygrać z kobietą, która zdecydowała się poślubić tego faceta i mieć z nim dziecko. Trzeba być kimś naprawdę ważnym, żeby facet zostawił żonę i córkę. On nie kocha żadnej jeśli nie chce się zdecydować, ale żona zrobiła dla niego więcej, więc będzie z nią. Faceci są z kochankami, obserwują je. Jeśli widzą, że nic z tego to powie ci że kocha was obie. To już w zasadzie koniec.

Gość gość
ja bym miala wyrzuty sumienia

Gość gość
Ona szmata a on nie? Gorszy k*****arz z niego bo to on ma zobowiazania a nie autorka, wiec helol...... ja na twoim miejscu autorko poszlabym do zony :D tylko wczensiej pozbierala dowody

Gość gość
Cholera,że też ja kogoś takiego nie spotkałam. Do mnie to tylko żule się podwalają albo bezzębne dziadygi się ślinią.Pracuję w spożywczaku,daleko stąd do świata autorki.

Gość gość
Autorko,ty się lubisz biczowac?Masz zerowe poczucie własnej wartości,co byś tu nie napisała.Założenia się,ze żona o niczym nie wie,TŻ ze on prowadzi podwójne życie. Jeśli to nie prawo,to gdzieś ty się dziewczyno chowała? Rzuc go i to natychmiast,bo nic dobrego z tego nie wyjdzie. Jak można mieszkać z facetem,który wprost mówi,ze się nie rozwiwedzie?Jeszcze rozumiem,jakby cie mamil oboetnica rozwodu,obiecywał slub-ok,w naiwności moglabys mu wierzyć .Ale nie czaje,on mówi ,ze zony nie zostawi,nie rozwiedzie,a ty pewnie szczęśliwa,ze taki uczciwy i mówi wprost? Szanuj się i wiek od niego p9kiś względnie jeszcze młoda.

Gość gość
2 lata straconych złudzeń,oczekiwań, słuchania bzdur o niczym i na koniec sznur

Gość gość
Autorko powinnaś się cieszyć, że masz mężczyznę z zagranicy a nie jakiegoś monogamistę nudziarza polaczka!

Gość gość
Ty chyba oszalals... Chcesz sie cale zycie dzielic? Ta jego zona wie o tobie? Moim zdaniem zadna z was nie jest dla niego wazna, za to jest mu z wami obydwoma wygodnie. Nie ma wobec ciebie zadnych obowiazkow, zadnych wymagan, zyc nie umierac :) Jestes bardzo naiwna i glupiutka, ze swoje najlepsze lata spedzasz z kims, dla kogo nie jestes najwazniejsza. Potem bedzie ci trudniej spotkac kogos fajnego. Te jego texty o tym ze ze wiesz na co sie pisalas to tez typowe. On nie jest emocjonalnie zaangazowany wiec nie zalezy mu tym co ty czujesz. A jest taki sam tolerancyjny w stosunku do zony i ciebie jak do siebie? :-D Wyproboj! Przedstaw mu powiedzmy jakiegos Macka i powiedz, ze to Twoj chlopak :) Juz to widze! Wygodny hiprokryta i tyle. Szkoda tylko ze zawsze znajda sie jakies przyglupawe (wybacz, ale za madra nie jestes!) laski ktora na cos takiego sie godza.