Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

interia corporation wielkie klopoty

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dzisiaj otrzymałam kolejny list od firmy interia corporation. Opowiem od początku. Pani powiedziała mi ze wygralam bieliznę bla bla bla. Mialam zapłacić za nią 19.90. Ok zgodzilam sie ale gdy jednak po chwilpwym przemysleniu powiedziałam ze nie chce ale ona nie słuchała i sie rozlaczyla. Pomyslalam nie to nie i nawet nie raczylam niczego odbierać. Pewnego dnia w skrzynce bylo awizo, gdy poszłam na pocztę dowiedziałam sie ze to te majtki przesyłki nawet nie wzięłam do ręki. Mysle ok sprawa zamknięta, jednak upomnienia przychodziły dalej o zapłacie, dzwonilam tam wiele razy ale nikt nie odbiera. Dzisiaj otrzymałam list od tej firmy z groźba, ze sprawa bedzie przekazana komornikowi i do sądu. Kwota do zapłaty to ponad juz 100zl, ale niby za co? Nic nie odebralam,regulaminu nie poznałam bo podobno byl w paczce, ale kto wiedział, a odebrac tel nie raczyli. Co ja mam z tym teraz zrobic? Zapłaciła bym dla switego spokoju ale po pierwsze jeszcze nie pracuje, jestem na utrzymaniu rodziców a tak poza tym to za co? Jak sie od tego uwolnic? Prosze o pomoc.

Gość gość
???