Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 Witam, Przymierzam sie powoli do depilacji laserowej brody i baczkow. Jestem po 1 zabiegu na gorna warge i musze przyznac ze jestem zadowolona i nie moge sie doczekac kolejnego. Niemniej jednak przed laserem nie mozna wloskow wyrywac ani usuwac mechanicznie przez 6 tygodni- i teraz pytanie- jak to zrobic? Obecnie wloski usuwam peseta (w zasadzie codzinnie)- i nie wyobrazam sobie tego nie robic przez nastepne 6 tygodni! Nie chce tez zaczac tego golic - boje sie ze wtedy to dopiero szalenczo zacznie rosnac (podobnie bylo z gorna warga- kiedy zaczelam je usuwac maszynka przed zabiegiem- to wyrosly tak twarde i widoczne ze po porannym goleniu maszynka bylo je widac!) napiszcie prosze czy ktoras miala takie doswiadczenia, moze ja panikuje a powinnam po prostu zaczac je golic :) Jestem szatynka, wlosy mam mocne (za mocne)- na laser sie nadzadza- chociaz teraz nie ma ich tyle aby golic maszynka. Bede wdzieczna za Wasze rady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach