Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małżenstwo z rozsądku nie z miłości ZAPRASZAM PANIE I PANÓW

Polecane posty

Gość gość

Po 8 lata narzeczeństwa 4 latach wspólnego mieszkania, wychodze za mąż, ale niestety nie czuję już tej chemii miedzy nami, bardziej jesteśmy do siebie przywiązani niż w sobie zakochani. Nasz ślub jest z rozsądku nie z miłości bardziej tez dlatego że każdy od nas tego oczekuje... wiem że ani mnie ani jego juz nowa miłość raczej nie czeka mamy swoje lata ja 34 on 38 nie jesteśmy tez piękni jak Angelina Joli i Bratt Pitt aby tłumy panów i pań się oglądały za nami....ile z was zna kogoś lub samych podejmowało takie decyzje zrozsadku i jaki był tego finał. Zapraszam do dyskusji

Gość gość
Byłam tez w tak długim zwiazku, doszło do zaręczyn ale do slubu nie doszło. Zerwałam, bo nie czułam juz tego zwiazku. Nawet nie chciało mi się szukac sukni slubnej. Moim zdaniem nie ma wiekszej głupoty niż brac slub po tylu latach zwiazku, to taki slub z braku laku. Bo niby jak wytłumaczyć to czemu tego slubu nie było wczesniej? Po prostu to taki zwiazek był od początku z braku laku. To nie była prawdziwa miłośc. Współczuje ci bo wiem co czujesz i na co się decyzdujesz. Ja odeszłam i nie żałuję a tez byłam po 30-tce.

Gość gość
Życie często nie jest takie jak w filmach. W takiej sytuacji warto zadać sobie pytanie, czy po takim stażu z kimś innym jest szansa, że będzie się czuło chemię. Każdy związek zmienia się z czasem. A o te tzw motylki trzeba dbać :) Może zaproponuj wyjazd w góry, nad morze :) Postaraj się sama! W żadnym związku nie będzie chemii całe życie, jeśli się nie będzie starać.

Gość gość
Slub po 8 latach??? Nie rozumiem tego. Gdzie w tym wszytskim jakiś błysk oczu, zakochane twarze pary, wypieki na twarzach? Tego juz nie ma po 8 letnim zwiazku. Jestem na NIE.