Gość gość Napisano Luty 25, 2015 Dziewczyny dzidziuś ma 4,5 mm wielkości a serduszko bije mu jak dzwon, pani dr. Pogratulowała i założyła kartę ciąży , a ja płakałam jak głupia , ale jestem szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2015 To ja dandm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylvia83 0 Napisano Luty 25, 2015 Bubu No to nie źle, ja chyba bym nalegala zeby mnie przelaczyli mimo minionego czasu na konsultacje w lab.przeciez caly dzień ktos tam jest. a z dokumentami nie pomogę, mam nadzieje, że dr.T cos wymysli i transfer się odbędzie. Skarbik Dr.S to anioł :) bardzo ja lubię wiele razy nam pomagala wyjść z sytuacji z których wydawaloby się nie ma wyjścia :) Przy nas wielokrotnie dzwonila do szegowej w nasze sprawie. Co do sniezynek, rozne sa opinie.... byly tez takie, ze wiecej ciaz daja sniezynki. kotek.dandm Powodzenia na wizytach dziewczyny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylvia83 0 Napisano Luty 25, 2015 Dandm :) ♥♥♥♥♥♥ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skarb_ik 0 Napisano Luty 25, 2015 Dandm pięknie!!!! Wiedziałam że tak będzie, dbaj o siebie i maluszka, teraz już nic go nie ruszy. Wgryzł się w Mamunię i nie puści!!! Brawo!!! A Ty rycz ile wlezie, łzy szczęścia to najlepsze łzy na ziemi!!! Gratulacje dla Rodziców!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lillalu 0 Napisano Luty 25, 2015 Dandm cudnie!!! Jaki plus był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orchidea1 0 Napisano Luty 25, 2015 dandm! gratulacje:))))))))))))))))))) Wszystkie tu przezywałysmy Twoja wizyte! a odnosnie prowadzenia ciaz w Novum...to moje zdanie jest takie, ze lepiej, ze skupiaja sie na IVf i pomagaja Takim Biedakom jak MY.... W mojej poprzedniej klinice moj dr robil wszystko, oprocz IVF prowadzil ciezarne, wiecznie tłum ludzi, opoznienia, wizyty po 5 min, prawie w biegu! strasznie mnie to wkurzalo! Lepiej miec Swojego lekarza , ktory poswieci czas...wyslucha marudnej ciezarne;)... u mnie w domu szpital, maz chory od soboty, jakis paskudny wirus, ja walcze wszystkimi sposobami zeby sie nie zarazic, profilakrycznie biore co sie da, gdyz teraz zwolnienie w pracy byloby nie fair, skoro zaraz w marcu planuje transfer i L4....ech.... a dzis juz nie "rabie " gardlo ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dandm 0 Napisano Luty 25, 2015 ok 140, musze lezec z powodu tych plamien, chociaz poki co wszystko jest w porzadku,dzieki mojej trombofili clexane, ktory kosztuje 228 zl( dwa op) ja zaplacilam 24zl, a za luteine dopocwowa zamiast 108(dwa op) zaplacilam 7,2 zl, milo zaskoczona bylam w aptece :) nerwy juz mi zeszly, zjadlam i leze w lozeczku jak zalecila pani dr. :) pozdrawiam wszystkie i dziekuje za kciukasy, przydaly sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dandm 0 Napisano Luty 25, 2015 pani dr stwierdzila, ze to 6 tydzień ciazy i wedlug jej obliczen i wedlug usg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lillalu 0 Napisano Luty 25, 2015 No na to by wchodziło... przy tej wielkosci :) Puls bardzo ładny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lillalu 0 Napisano Luty 25, 2015 A jaka beta dziś i progesteron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dandm 0 Napisano Luty 25, 2015 progesteron 105,a hcg 50000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2015 DANDAM super wieści niech rosnie i cieszy przyszłych rodziców.LILAUL teraz czekamy na twoje serduszko bijące .BUBU mam nadzieje ze będzie dobrze i podejdziesz do transferu.moje endo ledwo doszło do7 w piątek kolejna wizyta i decyzja co dalej .kotek1975. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga_502 0 Napisano Luty 25, 2015 Dandm gratulacje :):):) Niech maluszek pięknie rośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga241 Napisano Luty 25, 2015 Dandm super :-) Gratulacje kochana! Ale musisz być szczęśliwa. I jeśli mi nic sie nie pomieszało to dzisiaj masz urodzinki. Także życzę Ci wszystkich tak pięknych dni jak dzisiejszy ! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dandm 0 Napisano Luty 25, 2015 dziękuje wam bardzo za tak miłe słowa, zeczywiscie dzisiaj sa moje 35 urodziny i dostalam najpiekniejszy prezent urodzinowy :), Bubu, Kotek, zaciskam Kochane za Was kciuki, zeby wszystko sie powiodlo wreszcie :)Lillalu, w piatek Twoj wielki dzien :)czekam na wiesci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga241 0 Napisano Luty 25, 2015 B_ubu kurcze szkoda, że jeszcze masz nerwowo i nie mogłaś swobodnie uzyskać informacji z laboratorium. Kiedyś spóźniłam się z telefonem i zadzwoniłam z prośbą o przekierowanie do lab to powiedzieli mi, że nie da rady bo linia jest od danej godz blokowana. Oby udało ci się załatwić coś z tym podpisem Mam nadzieję, że nie będą robić wam problemu. Skarbik ja też miałam bolesną tą miesiączkę ale i obfitą. Miałam odstresować się przez ten czas a powiem wam że to jest dla mnie wyjątkowo ciężki okres. Ciągle coś jest nie tak i z różnych stron dostaje jak "obuchem w łeb". Lillalu,Dort jak sie dziewuszki czujecie? Pozdrawiam wszystkie gorąco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dandm 0 Napisano Luty 25, 2015 Kinga, Skarbik, za chwile wracacie do gry, oby kolejny raz byl dla Was pomyslny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lillalu 0 Napisano Luty 25, 2015 Wow!!! ☺ dandm cudnie! Ja się tak męczę całodobowy mi mdłości ami ze nie stać mnie na więcej słów ale bardzo bardzo się cieszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość b_ubu Napisano Luty 25, 2015 Dandm - niesamowita niespodzianka w dzień "osiemnastych" urodzin;)Do końca zycia bedziesz pamietala ten dzień!Ja rowniez bardzo serdecznie Ci gratuluje i zycze spokojnych kolejnych miesiecy. Lez i popróżniacz się troszke,to Twoj czas! Kinga - masz calkowita racje z tym,ze nie lacza z labem poza ustalonymi godzinami i linie sa poblokowane.Nawet w sekretariacie pani nie byla w stanie nic zrobic.Trudno,jutro tez jest dzien,a ze juz wczoraj obuchem w glowe dostalam na wiesc o tym 1 zarodku to juz mi wszystko jedno.To moja 4 punkcja,ale tak fatalnego wyniku to w zyciu nie mialam! Kotek - kurde,u nas jak zwykle pod gorke.Moze jeszcze podhodujesz to endo do piatku i bedzie mozna podejsc.A jak nie to zaczekaj miesiac,bo skoro zostal Ci 1 mrozaczek to nie wolno go zmarnowac! Lilalu - teraz Twoja kolej.Szykuj się na wzniosle i piekne chwile,bo cos tak czuje,ze podzielisz historie Dandm i bedzie ok.Lobuziak z tego Twojego zarodeczka skoro Ci tak daje popalic z tymi mdlosciami;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lillalu 0 Napisano Luty 26, 2015 Oj, chyba jakiś diabeł :) Krew oddana, dziś wyniki, jutro wizyta... na serduszko może być wcześnie, bo to 21 dpt... ale w sumie wychodzi mi 6t4d w piątek, to wg. literatury to może być już ok 5mm.. tylko top różnie bywa, nie wszystko jest książkowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dandm 0 Napisano Luty 26, 2015 Lillalu, nie ma co tak liczyc, bo wszystko zalezy od tego kiedy dziecko sie zagniezdzilo i kiedy zaczelo sie dalej rozwijac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DORT14 0 Napisano Luty 26, 2015 Dandm - Gratulacje! Witaj w klubie ciężarnych :-) B_ubu - Trzymaj się dzielnie i życzę Ci dużo cierpliwości i spokoju! Mimo wszystko! Oby finał był pozytywny! Sylvia - czy Ty miałaś robione już przez brzuch USG prenatalne? Który to był tydzień u Ciebie? Ja będę mieć robione w 12tyg. +6dni... ciekawe czy lekarz namierzy płeć... Wiem, że to dyskusyjna sprawa i wielu lekarzy twierdzi, że to jeszcze za wcześnie i łatwo o pomyłkę na tym etapie... Ja siedzę w domu i nie narzekam. Mam czas zadbać o siebie, odpocząć, poleżeć itd. Co innego jak się chodzi do pracy, wiele rzeczy robi się w biegu i pod presją uciekającego czasu... Mam nadzieję, że lekarz nie będzie miał nic przeciwko temu, żeby mi przedłużyć zwolnienie lekarskie, tym bardziej, że zaczyna się zwiększona zachorowalność na grypę i jak znam życie to już pewnie u mnie do pracy chodząc zainfekowane osoby, więc po co się narażać na podłapanie jakiegoś wirusa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dandm 0 Napisano Luty 26, 2015 dziewczyny, pierwsze modly nad toaleta mam zaliczone, w dniu dzisiejszym jedzenie mi nie sluzy :) ale ucieszylam sie bardzo jak zadzwonila do mnie znajoma, ktora poznalam w Novum, do niedawna wszystko szlo jej pod gorke, nie dochodzilo nawet do transweru, a dzisiaj uslyszalam, ze po drugim testowaniu bete ma 500 :) super dziewczyna i niech sie jej szczesci tak dalej , to mnie przekonuje, ze w koncu wszystkie bedziemy sie cieszyc maciezynstwem :), bubu daj znac jakie wiesci u Was ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dandm 0 Napisano Luty 26, 2015 Lillalu jak Twoje wyniki Kochana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skarb_ik Napisano Luty 26, 2015 Dandm no to teraz jesteś w ciąży pełną gębą. Wymioty na liście dolegliwości odhaczone. A czujesz jakąś różnicę w stosunku do poprzedniej? Bubu mam nadzieje że udało Ci sie porozmawiać z dr.T i już wiesz jak to będzie z tym transeferem? No i czy wiesz czy zarodeczki ruszyły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lillalu Napisano Luty 26, 2015 Czekam... na razie progesteron 36. Chyba w normie i to niezłej... zastanawiam się dlaczego u Was tak wcześnie takie kosmiczne wyniki... ☺ dandm nie mówiła nic dr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dandm 0 Napisano Luty 26, 2015 trudno mi powiedziec, juz tak nie pamietam, jedyna roznica to taka, ze wtedy na tym etapie ciazy nie chcieli mi zalozyc karty ciazy, mysle, ze cos podejzewali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dandm 0 Napisano Luty 26, 2015 Lillalu nie wiem kochana jak to jest z tym progesteronem, ale nam jak rozpisywala leki to powiedziala, ze luteiny nie bedzie zwiększać , bo jest w miare dobry wynik, ale wedlug rozpisek to niby prodesteron w pierwszym trymestrze jest nizszy, dr Sowinska, tej mojej znajomej co o niej pisalam zwiekszyla luteine bo progesteron miala 28 w 13 dpt, jutro musisz sie dopytac jak bedziesz w klinice, tylko sie czsem nie denerwuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach