Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra kupila mezowi koszule w lumpeksie i dala az 20 zl za nią

Polecane posty

Gość gość

to sa jaja..w sklepie mozna kupic troche drozsza albo w tej cenie i nową.. koszula wyglada jak nowa ale przeciez jest uzywana marka jej to mark &spencer czyli zwykla sieciowka.. czy nie dziwi was ze ludzie potrafia w lumpie wydawac takie ceny za uzywane rzeczy??za drogo jak dla mnie ..to przeciez nie nowe..

Gość gość
nowa kosztuje 80-100zł tej firmy, więc dała co najmniej 1/4 ceny, To tanio jeśli koszula jest w bardzo dobrym stanie tzn. bez plam, dziur itp.

Gość gość
Nowa koszula za 20 zł???? To chyba u chińczyków na targowisku. A ona jest w ogóle z materiału?

Gość gość
przelicytuję twoją siostrę bo dałam w lumpie 30 za koszulę dla męża ;) powód jest całkiem prosty, trudno mi kupić nową koszulę w naszych sklepach ponieważ mąż jest nieco niewymiarowy jak na polskie standardy, w zagranicznych markach jest brany pod uwagę pewien zapas tkaniny, u nas niestety nie, pewnie z oszczędności :D

Gość gość
tak koszula jest jak nowa ale co to ma do tego? jest bez plam i dziur i nie smierdziala nawet lumpeksem. byla na dziale WYSTAWKA podobno. nie znam sie co to wystawka..i czms ie rozni od ubran na wage. ale siostra dala 20 zl za nia a to zwykla koszula taka elegancka moze ale bawelniana zwykla i mysle ze za drogo jak na lumpeks i to nie firma hugo boss tylko zwykla szmatka mark &spencer czyli niezbyt jakosciowo dobra firma

Gość gość
Cos tak się uczepiła tej koszuli? Kupiła to kupiła. No i pewnie jej chłop w niej super wygląda a ciebie skręca z zazdrości.

Gość gość
z zazdrosci? moj maz kupuje koszule w sklepie i to HUGO BOSS a nie sieciowkowe i wiesniackie jak mark &spencer.

Gość Laussi
Też bym nie dała 20 zł za koszulę zwykłą. Ale raz kupiłam kurtkę w lumpeksie za 30 zł z HM-u bardzo fajną też jak nowa

Gość gość
czy przenioslam sie w lata 50-te… nie - to polska wspolczesna bo zniszczony przez komunizm kraj musi nadrobic jakies 60 lat 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
wieśniackie jest właśnie chwalenie sie metkami, najlepiej odpruj od koszuli i przyklej mężowi na czole, żeby z daleka było widać ;D

Gość Laussi
gość z 10. 58 - co to za z d**y komentarz w ogóle? psychiczna jesteś jakaś ? lecz sie

Gość ssssssstyfvgvss
Ciekawa jestem w jakim Ty sklepie kupujesz męskie koszule za 20 zł, wiesz co u mnie na targu są dwa razy droższe, a identyczne w sklepie po minimum 70 zł. Te z ciuchacza przynajmniej fajnie się prasują i mają inny materiał niż bazarkowe, dlatego wolałabym kupic używaną, ale lepszego gatunku niż taką za 20 zł nową.

Gość gość
koszula za 20 zł w sklepie?? Jaja sobie robisz, no chyba że kupujesz w markecie chińskim to wtedy faktycznie zapłacisz 20 zł. Ale ta sztuczność, w gorący dzień człowiek się poci, uprasować tego się nie da, ciągle wygląda na pogiętą, sztywna. Moja mama też kiedyś takie kupowała tacie, ale potem odkryła że w ciuchaczu są naprawde fajne i o wiele przyjemniejsze w noszeniu.

Gość gość
HEHEHE

Gość gość
mark i spencer ale wioska

Gość gość
Ja lubię M&S, o co Ci chodzi? Mam od nich większość ubrań. Na luksusy mnie nie stać

Gość gość
ale mark i spencer to tani szajs i jakosc taka jak h&m i wszystkie te g****a

Gość gość
A ty się u Armaniego ubierasz zapewne, nooo, szacunek :D