Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fazer25

Moja dziewczyna jest hostessą,w nocnym klubie.

Polecane posty

Gość gość
30 lat to jeszcze młody jesteś. Miło ci będzie jak będziesz z nią szedł i będziecie mijać jej klientów, a oni będę patrzeć na ciebie z szyderą? A co by sobie myśleli wiedząc, że ty wiesz o jej działalności. Ratuj się. Ona jest nic nie warta do końca życia będzie cię zdradzala, bo to po prostu lubi

Eh masz rację, tak niestety jest, zrywam kontakt, bo to i tak sensu mieć nie będzie...sama się upodliła, a miała swój rozum

Gość gość
Musisz mieć bardzo niskie poczucie wartości, ale uwierz, że nie zasługujesz na to by traktowała cię jak śmiecia, nikt na to nie zasługuje. A ona cie w ogóle nie szanuje i nie nadaje się do związku, więc nie wiem na co ty liczyć. Chcesz żeby w dzień obrabiala obce k***sy, a wieczorem całowała wasze dzieci na dobranoc?? To chore i obrzydliwe :-(

Gość gość
O ile w ogóle to by były wasze dzieci

Tak to wszystko jest chore, tyle, że ona twierdziła, że raz robiła loda w gumie a potem tylko ręką zaspokajała, to i tak faktu nie zmienia jak nisko zeszła! A ja mam dla niej jeszcze chodzić na terapię? To ona powinna jeśli jeszcze nie jest za późno dla tego k********a!!

Gość gość
hehe byłem w tym klubie. latem smigaja po deptaku te laski z parasolkami i naganiaja klijetow na wieczorna impreze. prawda ze sie dosiadaja i zamulaja zeby im cos postawic ale uwierz mi ze te laski daja p****ac za kase. to sa zwykłe k.... . wiem bo byłem i korzystałem.

Gość stały bywalec
ehh niestety ale twoja laska robi tam rzeczy z ktorych raczej nie bedziesz zadowolony Łukasz. wiem bo czesto tam bywam, nawet wiem ktora to twoja panna bo o tobie opowiadała. daj do siebie meila to wysle ci zdjecie jak robi mi lodzika.

Gość gość
Wyślij mi MMSem na numer który podałem

Montslaveden dziś A nosisz kete, futro geparda i mokasyny ?Twoja dziewczyna rozlicza sie z Toba po kazdej zmianie?:) jak to jest: jak Ci daje to w formie gratisu czy platnosc? i jaka?gotowka, przelewem czy talerzem zupy? a jakby moj sasiad zechcial zerznac jej twarz to za ile moze?:)

nie wiem jakim trzeba byc patologicznym idiota zeby sie z d***** dalej wykonujaca swoj zawod zwiazac...kazdy kto chce za odpowiednia kwote moze ja miec.... albo te laski co naciagaja na drinki....przeciez ja bym sie potem wstydzila pokazac w bialy dzien na miescie....

Gość gość
Koles sie zali, ze laska pracuje w nocnym klubie. No w sumie skoro musi, bo ma faceta ci/p/e, ktory nie potrafi zarobic na zycie I laska musi pracowac. Sam miej do siebie pretensje. Takie czasy nastaly, ze faceci nawet zarobic nie potrafia I kobiety musza pracowac nawet w nocnych klubach. Poza tym skoro to nie Twoja zona, to o co ci chodzi? Jakos ci sie do slubu nie spieszy ale uzywac ja to chetnie. Poza tym Ty jej nic nie obiecywales (slub) wiec ona tobie tez nie musi. Jak was czytam chlopaki, to jakze sie ciesze ze juz w tym katotalibanie nie mieszkam. Kobieta ma byc cnotliwa, a wy ku/rwi/szony sie puszczacie na prawo I lewo.......ale od kobiety wymagaliby ch wie czego!

Gość gość
wroce ze swiat to ci wysle jak nie zapomne. najgorsze jest to ze on za doplata robi to bez gumy tzn połyka . potem taka laska wraca do chłopa i daje mu buziaczka na dzien dobry.

Gość Monia
Cytat

Dziewczyny nie polecam pracy w tych klubach.
Poszłam do pracy jako promotorka klubu gogo, ponieważ jako studentka nie mogłam znaleźć nic lepszego co mogłabym bym pogodzić ze studiami dziennymi, a wiadomo ze nie każdemu się przelewa i nie każdy ma dobry start w życiu. Prosze nie oceniajcie, bo mnie nie znacie. 
Na początku Pani rekruterki obiecywały złote góry. Niestety ich zapewnienia sie nie spełniły.
Pracowałam bardzo dzieżko. Czasem musiałam zostawać dłużej niż w grafiku, bo koordynatorka tak powiedziała. Zarobki bardzo małe kiedy pracowałam tak ze wyszla mi stawka 2,5 zł za godzinę a jednego razu nie zarobiłam NIC. Bo wszyscy których wprowadziłam nic nie zamówili. NIE BYLO WTEDY PODSTAWY ZA GODZINĘ. Teraz podobno jakaś jest. Wracalam do domu z otartymi nogami. Pracowałam w zimie na dworze doprowadziłam sie do zapalenia płuc. Byłam w szpitalu miałam zwolnienie lekarskie a mimo to naliczyli mi kare za nieobecność w te dni. Bo jak to tłumaczyli umowa zlecenie nie uwzględnia zwolnień lekarskich. Przez naliczone kary nie dostalam swojego ciężko zarobionego wynagrodzenia za ostatni miesiąc, ponad 2 tyś zł. Odwoływałam się, ale niestety nikt tego nie uwzględnił, bo każdy ma Was tam w dupie. Nawet nie mogłam sie zwolnić, ponieważ koordynatorka za każdym razem szukała problemu żebym tylko jak najdłużej pracowała,bo nie mogą tam nikogo znaleźć. Ta koordynatorka to Ilona J. Brzydka farbowana blondynka, rzęsy robione 7D, botoks, cyce zrobione, gruba. Wstrętna obrzydliwa chamka. Nie polecam jej. Tuż po zwolnieniu i napisaniu na nią skargi spotkałam ją pod blokiem w którym mieszkam i zaczęła mnie wyzywać. Wystraszyłam się ze kogoś na mnie naśle. To jest psychopatka. Wszystkie pozytywne opinie są pisane przez rekrut erki nie wierzcie w nie naprawdę.  Sama jedna z nich mi się przyznała powiedziała : "nam za to płacą i musimy jakoś zachęcić dziewczyny, żeby do nas przyszły". Wierze dziewczyny, że przeczytacie to i podejmiecie właściwą decyzję.