Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wyrzuty sumienia że wyrządziłem drugiemu człowiekowi krzywdę

Polecane posty

Gość gość
Nie są to bzdury, skoro mówiło o tym wielu Irakijczyków. Ty zapewne wiesz lepiej od nich?

Gość gość
gość dziś No wiem, mam rodzine w Syrii więc jestem na bierząco, teraz Irak jest kolebką wojny i prześladowań, trzeba być skończonym idiotą żeby popierać wojne wwe własnym kraju.

Gość gość
A najgorsze, że 99% ludzi myśli, że to dobrzy amerykanie walczą ze złym reżimem i złą ludnością cywilną, bo tak im powiedziały media. Dziesiątki tysięcy zabitych, rozpacz i łzy, zniszczone marzenia milionów ludzi są dokładnie absolutnie niczym dla jakiejś grupki zasrańców rządzących światem, bo wyliczyli sobie, że taki ******* się opłaca, a konsekwencje? To przecież nie ci rządzący ponoszą, więc g****o ich obchodzi ilu ludzi zginie.

Gość gość
Wiem, że ciezko się zyje bez swiadomości, że dobra Ameryka broni swiata przed zlem, ale niestety taka jest prawda - nie ma dobrej Ameryki, jezt za to kraj, który bawi się w masową eksterminację ludnosci cywilnej.

Gość gość
brr.. az mnie ciarki przeszły jak to przeczytałam:(

Gość gość
a byłeś u psychologa?

Gość gość
nie byłem u nikogo jesteście pierwsi prawdopodobnie jedyni. bo tu można anonimowo a u psychologa muszę się rejestrować. a mam jeszcze jeden wstydliwy szczegół, otóż gwałciłem Irakijczyków, nie umiałem się powstrzymać zawsze mnie kręcili bruneci -południowcy. wstyd mi.

Gość gość
no to juz nie psycholog a psychiatra ci potrzebny nie przejmuj sie, w pierdlach maja podobno dobrych

Gość gość
gość dziś Ten post nie jest mój. Własciciwe to zamykam ten wątek. Pozdrawiam.

Gość gość
nasi dzielni bohaterowie.