Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przyśpieszyć okres, PILNE!!!

Polecane posty

Gość gość

We wtorek idę do szpitala na artroskopie kolana. Problem e tym ze właśnie wtedy mam dostać okres. Nie mogę go mieć do operacji... W tamtym miesiąc opóźnilam go o kilka dni witamina c, zawsze dostawalam 6 opóźnilam do 11 a wtedy właśnie ide do szpitala... Dziś jest 6 a nic niestety. Pije dużo czerwonej herbaty, co jeszcze może pomóc

Gość gość
To podobno może pomóc Herbaty ziołowe Aby przyspieszyć okres warto sięgnąć po herbaty ziołowe: •herbata z dziurawca - działa rozkurczowo (jeśli istnieje podejrzenie ciąży, nie należy stosować) •herbata z liści malin - działa rozkurczająco na naczynia krwionośne i macicę •herbata z nagietka - działa rozkurczowo, uspokajająco, i relaksująco •herbata z czarnej malwy - przyspiesza okres, ale może przedłużać krwawienie (jeśli istnieje podejrzenie ciąży - nie stosować) •herbata z liści ruty - działa uspokajająco, przyspiesza okres, ale może on być dłuższy i bardziej obfity (jeśli istnieje podejrzenie ciąży - nie stosować)

Gość gość
gorace kapiele i wino, seks lub masturbacja z orgazmami (na serio)

Gość gość
nic nie przyspieszy. to hormony i sprawa organizmu. zadne herbatki nic nie zmienia

Gość gość
Moje dwie koleżanki przyspieszyly okres o kilka dni czerwona herbata wiec chyba jednak coś dają