Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to moralne czy nie

Rozmawiacie z kumplami o cipkach swoich dziewczyn???

Polecane posty

Gość czy to moralne czy nie

Podobno w niektórych środowiskach tak właśnie się dzieje. Mężczyźni z różnych pobudek- czy to z wrodzonego buractwa, czy ekshibicjonizmu, patologii, czy może lżej: z ciekawości i oryginalnej filozofii walki z niepotrzebnymi tabu - rozmawiają na tematy seksualne dotyczące ich partnerek, czyli o: szczegółach anatomii tychże partnerek oraz o ich umiejętnościach ("świetnie ciągnie!"), granicach ("ona nie lubi w pupę"), oporach ("powiedziała, że prędzej zerwie niż połknie"), niedoskonałościach ("ma motyla, fuj"), dolegliwościach ("często łapie infekcje, znowu był weekend bez *******a"), etc. Moje pytanie- naiwnie i banalnie: 1. Czy znacie środowiska, które praktykują takie swobodne i bezwstydne rozmowy? Czy sami je praktykujecie? 2. Czy Wasze dziewczyny zdają sobie sprawę z tego, że ich najintymniejsza sfera nie jest zarezerwowana dla mężczyzny z którym są, lecz jest obiektem dogłębnych rozważań stada jego kolegów? Czy te dziewczyny zdają sobie z tego sprawę, akceptują to? Może nawet... biorą udział w tych waszych/ ich dyskusjach? 3. Jak postrzegacie to z punktu widzenia moralności: obgadywanie c***ki, cycków, pupy, włosów na plecach swojej dziewczyny jest moralnie spoko? Ona nie wie, że to co Ty wiesz (jako jej intymny partner), wie także co drugi kolega na dzielni... Proszę o wypowiedzi, oświećcie mnie, jak ten świat funkcjonuje.... Dzięki.

Gość gość
ales sie rozpisał, nikt tego nie bedzie czytać, wariacie. Rozterki 16 latka

Gość gość
Nigdy nie rozmawiałem, nie rozmawiam i nie będę rozmawiał z kolegami o takich rzeczach, bo to tylko i wyłącznie sprawa moja i mojej partnerki.

Gość gość
up