Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja historia nie jest wesoła

Zostałam sama w niechcianej ciąży

Polecane posty

nie jestem w ciąży, ale gdybym była, stanęłabym na głowie aby chłopak do mnie wrócił i aby jego rodzina mi pomogła z siostrą :P to była prowokacja, dziękuje za odpowiedzi ;)

Gość gość
Autorko polecam forummedyczne, bez jadu i zawiści a z dziewczynami niosącymi radę i wsparcie

Gość gość
tak szmaciska, spotka kara osobe ktora usunela bekarta z siebie :D co? moze rak albo wypadek? ladnie zyczycie innym wy k***iska moherowe. takie swiete jestescie, przykladne katoliczki i matrony rozplodowe ze stadem bekartow a zyczycie blizniemu "nauczki"? oj wy dzivy religijne, moze was ta nauczka dotknie skoro tak bardzo wam zalezy zeby dotknela kobiety dokonujace aborcji? ja uwazam ze nobla powinien dostac ktos kto wynalazl tabletki aborcyjne- szkoda ze aby sie do nich dobrac trzeba zmyslac konowalowi ze babcie stawy bola aby dostac recepte albo zamawiac z zagranicy. wy mozecie sobie zyczyc plagi rakow czy smierci dla osob ktore usuwaja z siebie niechcianego gnoja ale nie zmienicie tego swoim pianiem ze aborcja byla, jest i bedzie(w normalnym kraju) a plaga rakow za te zlozeczenie was dopadnie :)

Kochana , usuwając ciąże zrobisz największy błąd w swoim życiu ... Takie maleństwo to największy skarb... Jeśli to zrobisz , wyrzuty będą cię męczyć całe życie. Są przecież rózne środki pomocy dla samotnych matek , są tą nie wielki kwoty ale napewno dałabyś sobie radę .. według Ciebie na dzień dzisiejszy aborcja to jedyne wyjście ale ja bym to przemyślała ... a jeśli nie chcesz tego dziecka wychowywać oddaj go do adopcji , ale nie zabieraj mu życia.. Każdy ma prawo do zycia

uspokój się. ona mi źle nie życzyła, chciała tylko mnie ostrzec przez tym , co Bóg może zesłać za odbieranie życia. w pewnym sensie ty właśnie teraz złożyczysz innym i to jest szydercze ;D ;D TO BYŁA PROWOKACJA, DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI. NIE MA ŻADNEJ CIAZY I NIE BYLO

od godziny 14:46 nie napisałam żadnego postu. Zalogowałam się, bo ktoś wymysla sobie jakieś głupoty. Mój temat jest jak najbardziej poważny i prawdziwy. Ktos pytał czy mi tabletki poronne nie zaszkodzą. Lekarz powiedział, ze nie. Oczywiście ryzyko kwrotoku istnieje, ale to chyba w każdym przypadku. rente i stypendium socjalne już mam, ale to nie są duże pieniądze. I powtarzam nie było mnie, bo byłam siostrę odebrac i musiałam jej obiad zrobić, ktoś używał mojego nicka.

Tak łatwo piszecie "nie oddawaj siostry". Nie, nie oddałabym, sami by ją zabrali, bo 6 latka nie może zostać w domu sama, a ja nie miałabym nikogo kto mógłby się nią zaopiekować. Chcę jej dać wszystko co najlepsze, zapewnić dobrą przyszłośc dlatego wybrałam dobry kierunek studiów by w przyszłości miała lepiej niż teraz. Nie chcę rezygnować ze swojego życia. Ja w przyszłości też chcę się rozwijać, pracować w zawodzie, a nie sprzątać czy siedzieć na kasie. Przykro mi, ale to nie jest szczyt moich marzeń.

Gość gość
masz racje, zadno dziecko nie wynagrodzi ci odebrania siostry i przesranych marzen, nie obwiniaj sie, sa strony w internecie gdzzie mozna zamowic tabletki, dobrze ze chociaz to pozostalo bo niestety konowaly nie przepisza takich tabletek. dasz rade, bedzie ciezko przejsc przez to usuwanie zarodka ale dasz rade. dzieciar w niektorych etapach zycia to tylko balast i kula u nogi, ty nie bedziesz szczesliwa a ono tez nie bo nie bedziesz go kochac tylko slusznie obwiniac.

Gość moja historia niie jest wesoła
ktoś się podszywa w komentarzach powyżej. ja już naprawdę zakończyłam swój temat, ludzie nie znacie pojęcia prowokacja?

ktoś właśnie założył konto pod moim starym nickiem i ciągnie temat dalej. podszywanie hm, powodzenia. teraz mój nic to moja historia niie jest wesola

Gość gość
morderca

Gość gość
trzeba to gdzieś zgłosić bo i aborcja i tabletki poronne zalatwione z gazety lub internetu są nielegalne

Gość gość
kiedy usuwasz? w tym tygodniu jeszcze? może faktycznie zaczekaj z 2 tygodnie lub 3 i jak będziesz wykrwawiać się to oprócz skrzepów krwi będą słodkie nóżki z ciebie wypływać takie malutkie jak pódełko po tic tac

Gość gość
zacznijmy od tego, że nie wiesz ile już jesteś w ciąży. skąd masz pewność że 5 dni? wydu.pczył i wyjechał w momencie? robiłaś wgl test?

Gość gość
dobrze, że cie zostawił . nie zasługujesz na miłość ;*******

Gość gość
o mój Boże idiotko !!! doktor zobaczy ciąże dopiero w 4 tygodniu rozwoju. wiesz co to oznacza? że ciałko dziecka w strzępkach jak puzzle zobaczysz na podpasce na której będziesz krwawić. już układ nerwowy sie kształtuje, wiedziałaś kochana matko? gratuluję dziecka. nie zabij go :)

Gość gość
a może zamiast zabijać 4 tygodniowe dziecko zabij siostre 6 letnią? co za różnica. tu i tu jest człowiek ;)

Gość gość
co człowiek nie wymyśli dla swojej wygody ? ;) prawda jest taka, że jakbyś nawet siostry nie miała to i tak byś wydłubała dziecko, bo wolisz sie uczyc i byc w towarazystwie niż z malutkim kąpać go przewijać przytulać grzać mleko a za 20 lat usłyszeć , "mamo tak bardzo cie kocham i jestes dla mnie całym światem, tyle dla mnie zrobilas" jesteś wygodna i dlatego tak chcesz zrobić !!!!!!!!! mądre słowa - ktoś chce znajdzie sposób, a jak nie chce znajdzie argumenty!

być w towarzystwie? Masz jakiś problem z czytaniem? Pisałam, że nie mam znajomych, bo nie mam na to czasu, a ty mi piszesz o bywaniu w towarzystwie? Tak, usunę ciążę by móc bywać w towarzystwie, w końcu przywdziewam co wieczór suknie balową i chodzę na wykwintne spotkania towarzyskie. To była ironia jakbyś nie zrozumiała.

Gość gość
a z chłopakiem to niby nie wychodziłaś nigdziie i poznałaś go u siebie w mieszkaniu? ;D + morderca

Gość gość
no nie dziwie sie ze nikt cie nie odwiedza i facet uciekl....

Gość gość
autorko ja jestem z toba. caly czas sie boje ze bede miala niechcianego bachora bo z seksu z mezem rezygnowac nie zamierzam, na szczescie w dobie internetu mozna problem latwo zalatwic. nie martw sie i glowa do gory, to nawet nie czlowiek, mozgu nie ma to tylko plod. najlepiej nie czytaj juz tych bzdur kafeterianek bo az oczy bola, odpocznij i podejmij wlasciwa decyzje. trzymaj sie

uwaga uwaga - jestem w 6 tygodniu ciąży. to już nie jest zlepek komórek, ale dziecko, któremu już kształtują sie nerwy i ma kształt człowieka ;) jest tak małe, że leżałby mi na palcu . ale on nic mi nie zrobi więc moge go wydłubać hihi chce to zrobic jeszcze z 60 razy , aby jaknajwiecej płodków wydalić . kiedyś nawet chciałabym pociągnąć ich życie do 10 tygodnia aby, gdy beede krwawić zobaczyc go calego i wiekszego niz poprzedni . dla mnie to nie jest nic zlego wiec zrobie to jeszcze duzo razy . nie jestem człowiekiem tylko maszyną do sexu.

Gość gość
skoro możesz zrobić to raz i masz sumienie to faktycznie zrób to dużo razy a te malutkie ludziczki kolekcjonuj ;D chyba ci nie szkoda .

Gość gość
autorko ruszyło cie sumienie wreszcie? zmądrzałaś?