Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ideozakład

Wymioty po alkoholu

Polecane posty

Cześć wszystkim. Mam problem, który coraz bardziej mnie baaaardzo lekko mówiąc denerwuje. Mianowicie chodzi o to, że tak jakby nie potrafię wypić na tyle, żeby się upić. I nie chodzi mi o ilość wypitego przeze mnie trunku, bo wypiję tyle, ile przeciętna osoba. Chodzi o to, że wymiotuję, pomimo tego, że praktycznie ledwo co mnie ten alkohol "ruszył". I co tu zrobić? Chciałbym zobaczyć w końcu jak to jest nie umieć iść do końca prosto. HELP! Aha, dopisze, bo pewnie zaraz się ktoś doczepi: Nie, nie chodzi mi o to, żeby nie było ze mną kontaktu. Po prostu denerwuje mnie to, że gdy wszystkim już powoli zaczyna się plątać język, ja ciągle czuje się praktycznie trzeźwy, a gdy już zaczyna być fajnie, nagle jest bełt.

Gość gość
kazdy ogranizm moze inaczej reagowac na alkohol, musisz to zaakceptowac, ewentualnie sprobuj wypic cos innego niz zwykle, bo tez roznie sie reaguje na rozne procenty, a jesli juz popijesz i wymiotujesz, to pamietaj zeby pic sporo wody, bo latwo sie wtedy odwodnic i mozna trafic do szpitala, ja jeszcze dodatkowo pije elektrolity orsalit, bo ich uzupelnienie pozwala ogranizmowi szybciej powrocic do rownowagi, wlasciwie sie nawodnic

Gość gość
Może spróbuj 2kc :) bierze się kilka tabletek przed i w trakcie tak jak napisano w ulotce, zawiera witaminę C, kwas bursztynowy i fumarowy, wyciąg z opuncji i glukozę więc nic szkodliwego, te składniki stawiają na nogi i pomagają usuwać toksyny z organizmu na bieżąco i właśnie nie wymiotować :) i jak użytkownik wyżej polecam spróbować coś innego, może po prostu dany rodzaj alkoholu szkodzi :) czasem tak niestety bywa :)