Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego na ERO siedzą ciągle te same osoby?

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie to tak ktoś mając do wyboru cała muzyczna paletę, wybiera disco- polo, bez urazy :) Tu mowa o nickach piszacych CIĄGLE, dzien po dniu, nie o kims kto tu wpada zamienić kilka słów. O tym jest ten temat !!!

Gość gość
Hooj nas to obchodzi..

Wierz mi,nie stać mnie na życie fantazjami. :) Prawdę mówiąc chętnie spędzałbym tu więcej czasu, ale to niemożliwe. Tym co pisałem w poście powyżej, chciałem dać do zrozumienia, że życie w realu może być nie mniejszą ułudą, niż to na kafe. Gorzej. Kafe traktujemy jako odskocznię, a życie w realu jest dla nas fundamentem, na którym budujemy swój byt. Życie na kafe nie może się zawalić. Jedyną konsekwencją jest to że zmieniasz nicka. Nie wiem, jak wygląda twoje życie w realu. Życzę Ci, by było doskonałe, ale wiem, że to tak do końca niemożliwe, bo my sami nie jesteśmy doskonali. :) Problemem dla Ciebie jest czas. Ile czasu możemy poświęcić kafe, a ile na życie realne? Nie wiem. Jesteśmy wolni. Sami musimy decydować. Jeśli ktoś jest wyzuty z rozsądku, będzie robił różne głupstwa. To nie kafe złamie mu życie, tylko ona sam.

Gość gość
Mnie np. zdarza się pisać spod pomarańczy, bo może raz na rok, trafi się przy okazji jakieś darmowe *****nko.

Gość gość
Ja nie rozumiem tylko jednego. Co Cie to obchodzi?? Ich życie ,ich sprawa. Tyle w temacie...

Gość gość
A to prawda.Sama tu dwóch wyrwalam:-)

Gość gość
Świstak, piszesz rozsądnie. Ja wiem, że 90 proc osób tutaj jest w porządku i traktuje ERO jak ty. Główny problem z tymi 10 proc, ale wiem co powiesz, że to ich życie. Choć zakładam, że prócz forum samotne. A najbardziej przerażające jest to, że na własne życzenie. Bo ERO to pułapka. Tutaj może im się wydawać, że są takimi celebrytami nawet, stałymi, znanymi bywalcami, ale to ułuda. Pułapka, w która łatwo wpaść, a trudno z niej wyjść.

Gość gość
Witaj Frido. Twój nick rzucił mi się w oczy kilka razy na tym forum. :)

Gość gość
Jaa pierdolę. Tutaj naprawdę niektórzy czują się już jak celebryci :D

Gość gość
Kilka razy? Frida ma 8 tys postów... To jest dopiero no-life

Gość gość
12tys postów ma Nowy w Miescie🖐️zajmijcie sie swoja dópą

tak???? nie kontroluje 😴.... jesli doliczyc czerwone, to bedzie jeszcze wiecej... :D :D ale ze mnie pisarka :classic_cool:

10 procent to optymistyczny szacunek. :p Nie zbawisz ich. Lepiej adoptować psa ze schroniska. Zrób to co możesz. Resztę zostaw losowi. I tak mamy tu pod tym względem lepiej niż w Mogadiszu.

Gość gość
Rzeczywiście :) Frida jest mocno zaprawiona w tych tematach. Szkoda, ze już uciekła, bo może napisałby jak to robi. Może jest aktywna od bardzo dawna dlatego się nazbierało?

Gość gość
Świstak, też tak myślę, ale musiałam wyrazić swoje zdanie. Sporo tu czasu spędziła. Uff. :)

wcale nie ucieklam... jestem, ale nie bardzo rozumiem o czym mam pisac

Gość gość
Dobranoc Świstak, to dobre zakończenie. Żałować tylko tego czego się nie zrobiło. :)

Gość gość
frida o tym jak to poszło, ze tyle ci się tych postów nazbierało ? Generalnie o to chodzi. :)

Gość gość
:) domyślam się.

hmmmmm.. sama nie wiem :O chyba dosyc szybko potrafie pisac ;).. czytac tez...to jedyna odpowiedz ktora przychodzi mi do glowy... nauka nie idzie w las ino w nas ;) uczcie sie dzieci :classic_cool:

Gość gość pomaranczowy
"Bo ERO to pułapka. Tutaj może im się wydawać, że są takimi celebrytami nawet, stałymi, znanymi bywalcami, ale to ułuda. Pułapka, w która łatwo wpaść, a trudno z niej wyjść." Dlatego ja pisze zawsze z pomaranczowego zeby nie kusila mnie złudna sława na ERO :-P

Gość gość
Jakie ERO tacy celebryci :(

Gość frida na bumelce
tez mi tlumaczenie... tez moge tak pisac 😴

Gość gość
Ach te wszystkie skandale i skandaliki tutaj. Frida kocha wilka, ja kocham Koke. Dlatego siedze tutaj ciągle na jego topiku.

Gość gość
Koke jest the best.Macho ero❤️

bez przesady.. nie kocham wilka jedynie lubie jego jezor ;) ... to nie skandalik tylko szczera prawda ;)