Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
anicalobuzica

Brintellix Wasze opinie

Polecane posty

Witajcie :) Ostatnio tj. od 3 tygodni przyjmuję to drogie cudo i zastanawiam się jak ono działa na innych. U mnie jest niewielka poprawa, ale noce i poranki są nieciekawe :( Słabo śpię (od 6 godz), budzę się spocona, ze stanami lękowymi i boję się dnia. Później jakoś się "rozkręcam", a popołudniu i wieczorem jest nawet miło. A jak to jest u Was? Jakie macie doświadczenia z tym lekiem?

Gość gość
u mnie też zadziałał ale po czasie jakby przestał i mam doła

Gość gość
Ja biorę dopiero od tygodnia i czekam na efekt. Piszcie czy pomaga i warto wydawać tyle kasy

Gość gość1111
Biorę od tygodnia i mój nastrój i chęć do działania póki co się nie zmieniły.

Gość gość
Po miesiącu i dolozeniu jeszcze pół tabletki zaczyna działać. Nie mam też w ogóle działań ubocznych.

Gość gość
Witam. Ja niestety nie mogę brać tego leku. Z jednego opakowania wzięłam 1 tabletkę i chętnie odsprzedam to opakowanie za 130zł. Czy jest może ktoś chętny? (okolice Warszawy). Mam paragon z apteki potwierdzający zakup tego leku (149,99zł). Pozdrawiam.

Gość gość
Witam przyjmuje brintelix od 3 tygodni dostalam go na lęki a on wogole nie dziala na mnie przeciw lękowo ktos bierze moze sie podzieli swoini spostrzeźeniami

Gość gość
Witam.Mam do sprzedania całe opakowanie leku o nazwie brintellix 10mg.data ważności do maja 2019 r.sprzedaję bo dla mnie lek okazał się nietrafiony. Zainteresowanych proszę o kontakt na ula@oplex.pl

Gość gość
Brintellix to lek, który wyciągnął mnie z tragicznego stanu. Mam chorobę afektywną dwubiegunową. W czasie wielu epizodów brałam różne leki. Prawda jest taka, że często lek, który wcześniej pomógł, okazuje się nieskuteczny przy kolejnym epizodzie. Biorę Brintellix od półtora roku, zaczynałam w fazie głębokiej depresji, brałam 2 tabletki - jedną rano i jedną wieczorem, teraz biorę 1 tabletkę rano. Po raz pierwszy od kilku lat czuje się bardzo dobrze, wcześniej po okresie kilkumiesięcznego ( 3- do 4 miesięcy) dobrego stanu wpadałam w dół, kolejne były coraz gorsze, zaliczyłam nawet jeden pobyt w szpitalu. Oczywiście lek jest bardzo drogi, ale ja nie przestane go brać.

Gość Toby

Witam biore 5dni po 1 tabletce 10mg  zaczynam odczuwac  mala poprawe nastroju .wczesniej bralem  dutilox 60mg jakies 6 miesiecy ale dzialal 3 miesiace a puziniej klapa coraz slabiej mam jeszcze objawy odstawienne po nim trzaski w glowie jakies huki i prądy . Brintliex biore razem z hydroxyzyna 25 mg rano i wieczorem mialem problemy ze snem nie spalem do 3 w nocy a jak juz usnolem  to ciezkie sny rano jak wstalem to jak bym sie z kims bił cała noc ta mnie miesnia bolały mam nadzieje ze ten lek mi pomoze bo juz sie mecze z tymi lekam 15 lat  bralem juz chyba wszystko  . Piszcie co tam u was sie dzieje co bierzecie i czy pomaga na nerwice depresyjna lekowa  pozrawiam toby . 

Gość Volley

Mnie wyciągnął w 100% po roku z depresji i lęku totalnego, ze skutków ubocznych- nudności i spadek apetytu,  po odstawieniu 2 razy z rzędu zapalenie gardła i zatok, bezsennosc. Przytylam 10 kg przez rok, ale bylo warto, mimo tego, ze teraz sie męczę z gardłem i żarówkami, lek naprawdę świetny. Po odstawieniu chudnę w oczach i zjadam dużo więcej niż na brintellixie- paradoks. Jest też  spore osłabienie bo organizm się oczyszcza i trzeba wytrzymać. Dla mnie słabe było to, że na brintellixie w ogóle nie chce się pić, dlatego się tyje, ciało musi sobie odłożyć coś na czarną godzinę... W psychiatrii nie ma czegoś takiego jak ideały, potrzeba czasu żeby naprawić swoje życie, organizm też swoje w stresie przechodzi. Wytrzymamy wszyscy przecież. Trzeba się leczyć, ja z całego serca ten lek polecam. Po leczeniu stwierdzam, że  lek się wkreca w sposób niezauważalny, efekty są super ale trzeba troszkę poczekać, więc nie przerywajcie terapii, doły będą i górki , przeciez na tym polega nasz problem, a potem wszystko sobie wróci do normy. Na spokojnie, po miesiącu się pomyśli, że miesiąc wcześniej było bardzo źle,  a teraz już da się wstać z łóżka i iść, za kolejny miesiąc z kimś się pogada i miło się robi, za kolejny miesiąc zrobi się sobie jakieś małe zakupy i jest ok, dlatego z dnia na dzień nie można oceniać leku.  To widać z perspektywy dopiero, bo przecież cały czas głowa swoje robi- męczy bez konca, ale w koncu sie uspokoi. Jeśli będę kiedyś musiała się wesprzeć lekami, wracam do zestawu brintellix / atarax i do przodu. Trzymam kciuki kochani za Was i za Siebie 🤕🙂🤗 my wrażliwcy damy radę!

Gość Volley

Męczę się z gardłem i zatokami 😊, nie żarówkami.  

Gość Majki

Cześć,  zmieniono mi lek. Mam 46 zbędnych tabletek Brintellixu.

Michal92tss@gmail.com

Gość Piotr

Zakończyłem kurację i mam do odsprzedania 3 opakowania 10mg.

Warszawa - kontakt panol@interia.pl

Cześć, ma ktoś do odsprzedania Brintellix? 
NORTHAUNT(małpa)GMAIL(kropka)COM

Naturalny antydepresant - restilen.pl Bardzo dobry , kupiłam już drugą porcję, po miesiącu stosowania poprawiło mi się samopoczucie , lepiej sypiam, rano budzę się wypoczęta.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować