Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teorotcznie

Polecane posty

Gość gość

Jestem ok tydzień po owulacji i za ok tydzień będzie następna miesiączką... A wczoraj piłam alkohol i czy okazało się że wreszcie udało mi się zajść w ciąże to na tym etapie mogła bym zaszkodzić płodowi? Wiecie staramy się już 8 miesięcy i za bardzo wcześniej myslalam, planowałam możn powiedzieć że przez ten czas moje życie krecoło się w kółko od @ do @ ... Ale teraz postanowilam żyć normalnie może " odpuszczenie" pomorze...

Gość gość
nie, na tym etapie nie zaszkodziłaś ZARODKOWI- bo to absolutnie nie płód-, bo nawet się jeszcze nie zagnieździł

Gość gość
No to świetnie:) no rzeczywiście pomyliłam pojecia ale dziękuje za poprawienie mnie bo właśnie chodziło o zarodek:)

Gość gość
Na samym początku zarodek jest dobrze chroniony, ale później do końca I trymestru należy szczególnie uważać. Ja robiłam test na kacu:-/ Nie spodziewałam się ciąży, staraliśmy się 4lata.

Gość gość
jedź na wakacje na Pomorze- może to Ci pomoŻe

Gość gość
Pomorze- mieszkam tam:) heh nie no ja po ostatniej depresji przez @ postanowiłam wyluzować bo może w tym siedzi problem i mam nadzieję że mi to pomoże tylko kurcze nie da się tak całkiem nie myśleć ale się staram....