Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klempa55

Wieczorem...w lesie

Polecane posty

Gość gość
ŻE Nowa złamała się ze starości?hmmm... i dlatego Jej zimno? nie zrozumiem Kobiet:) Iceberg postanowiłem , jakem Jednorożec , roztopić Twoje zamarznięte serce,dla Ciebie przeznaczyłem ten drugi róg...;)

Gość gość
Znów nieśmiało wspomnę o wybraniu tematu :) Bo CiZia już jak Wilk - na dwa topy jedzie :classic_cool:

Gość gość
Nowa, a Ty się doczekałaś osobistego stalkera :P Komu Ty te maile podajesz, dziewczyno? :D

Gość gość
Rzuć mu nić CiZi ;)

Nie ja maila podalam tylko jednej osobie:-) ale powstało małe zamieszanie ale to było tak dawno ze juz tego nie pamiętam bo byłyśmy wtedy chyba na jakimś łóżku czy w sypialni nie pamiętam ale chyba leżałam kolo Toledo a ktoś wachal jego nogi:-).... a temu się teraz przypomniało.....

Gość gość
Ktoś wąchał nogi Toledo?! I nie umarł? ;) :D

Gość gość
Rzuciłam mu nić CiZi, przyjdzie do kłębka jak kotek ;)

Gość gość
Dobrze, to ja Was zostawiam :) Podobno troje to już tłum, a czworo to sama nie wiem ;) Będę miała zaraz "kwadrans", grzeczni mi tu być, bo będę obserwować i czasem rzucę ostrzeżenie (łapki na śpiworze i pamiętać, że jest jednoosobowy) ;)

Gość gość
Błędny, wyjaśnię Ci na odchodne: jednoosobowy śpiwór, w którym mieścimy się wszystkie (konfigurację rozmieszczenia pozostawiam Twej wybraźni :P ). W śpiworze są dwie opcje: koszulka albo bez (koszulki) ;) 🖐️

Gość gość
CiZ, będę z tak zwanego "doskoku" :)

w sensie w tym jednoosobowym ..hmmmm jestesmy wszyscy znaczy ja jeden i same one? łoooo ale macie tu z******te klimaty. :D

Zimno to zawsze ale gorąco może się zrobic:-) nie no serio ja dziś chyba jakieś braki mam albo nadmiar mnie jeszcze trzyma....:-)

k***a noooo jak jednorozca wyploszylas? [patrze w dół i....] nieeeeeee no popatrz jest no :P

ahaaaaa sie niezapytam co z nim zrobilyscie:P taaaaa to moze sie zapytam ale później:P dobra wracajac do tych góra dół :P