Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klempa55

Wieczorem...w lesie

Polecane posty

Gość gość
Ciz, chciałaś powiedzieć "zArośnięte lasem", wybacza Ci się literówkę :D

Gość gość
Mucha, on się niczym nie zajął (to wersja leniwa), on chce, żeby zająć się nim ;)

Gość gość
CiZ-ia na szczęście nie miał :D MEve poczytaj:) już mam takiego sopla:D Gęsty ten las? żeby nie trzeba było się z maczetą przebijać:) Znowu tortury?:( myślałem że tym razem obejdzie się bez pieszczot... :( no dobrze! na związanie mogę się zgodzić;)

Gość gość
Proszę Państwa! proszę się rozejść! zrobić miejsce! nie widzicie,że tu człowiek leży i czeka?!... na pierwszą (i mam nadzieję,że nie ostatnią:) ) pomoc!

Gość gość
"teraz to mi się kojarzy tylko "łysa polana"":DPasuje akurat do sabatu czarownic, czyli jak ulał :P

Gość gość
Zaraz, to chyba była łysa góra... :D

Gość gość
Gościu, ja akurat nie wiążę, od tego bywają tu inni spece (ale oni chyba raczej wiążą kobiety... ;) ) :D

Gość gość
Muszko, lecę, ukończyłam kurs pierwszej pomocy! :P

Gość gość
Myślisz,że nie wiem skąd się szyszki w lesie wzięły?;) gość wczoraj Maaamuuusiuuu! jak tu pięknie! i jak kolorowo! wszystkie ciepłe kolory tęczyusmiech.gif A jak pięknie pachnie! drzewa,liście,szyszki... zaraz!szyszki powinny pachnieć szyszkami... chyba...,zaraz...zapach ci/pki? hmmm...,szyszki chyba nie powinny pachnieć ci/pką...,a może? ale co by cip/kowe szyszki w lesie robiły?może ktoś je tu przyniósł?no tak! najpierw używał/a(?) a potem przyniósł...,ale że do lasu?szyszki? hmmm...dziwne..., las pełen dziwów...,a może las pełen... niespodzianek? Hallooo,jest tu kto?... chyba nie ma...,ciii...coś słychać zza krzaka...,chwila!przecież nie ma wiatru,dlaczego ten krzak się tak rytmicznie kiwa?dlaczego słychać takie dziwne jęki?jakieś dziwne zwierzę?nie no,zwierzęta tak nie jęczą...,a może?co tam się dzieje?

Gość gość
To były szyszki cip/kowe! :D JA wiem jak się obsługuje defibrylator! jedną elektrodę przykleja się do tego...,no...,tego wystającego! ;) a drugą... weź Muszka szerzej nogi rozłóż bo nie widzę... ;)

Gość gość
Do tego wystającego? Masz na myśli, że do gzymsa? :classic_cool:

Gość gość
Muszka, Ty mi tu nic nie rozkładaj, chyba że skrzydła ;)

Gość gość
Iceberg, znaczy,na na czym się znasz bo już się pogubiłem i nie wiem czy już się muszę zacząć bać?:)

Gość gość
I co? Czy ocalooona?! 😭

Gość gość
Jak mi zaraz jakiś kolega ratownik nie pomoże to padnę:( ,już nie trafiam w klawisze...,Muszka taka mała,drobna a ciało jak sprężyna!:)

Gość gość
Bożeszzz. Czy to zawsze musi być "wieczorem..." ? Dziewczyny trochę inwencji twórczej, błagam. Bez obrazy, ale naprawdę tego nie da się czytać. To wolę już wuja wilka, on chociaż jak pisze to pośmiać się można. Chciałem się przyłączyć do rozmowy, ale tematu tak naprawdę brak, poważny brak. Musiałbym zacząć od witajcie i 🖐️ i pozdrawiam i co słychać, a to nie w moim stylu. :(

Gość gość
MEve Ona nie Tobie ma rozkładać😠 :D

Gość gość
Z tego wszystkiego nie zauważyłam, że przyszedł gość od jęków i szyszek ;)

Gość gość
Gościu, proponuję zatem odszukać wuja Wilka :) Odprowadzić Cię, czy sam trafisz? ;)