Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać laskę będąc les?

Polecane posty

Gość tttttttyyyyy
Jak w temacie: co zrobić żeby nie pomyślała odrazu że na nią lecę a się do niej zbliżyć?

Gość gość
Polowa pasztetów mi sie nie podoba, a drugiej połowie nie podobam się ja, dlatego jest to niemożliwe, nad czym bardzo ubolewam :(

Gość gość
podoba mi się pewna dziewczyna uwielbiam ją ale nic nie mogę zrobić

Gość gość
Dlaczego nie możesz? Zawsze można, choćby spróbować.

Gość gość
Ale co mam zrobić jak nie wiem czy ona cos czuje?

Gość gość
To widać.. Ja u swojej widzę, jak na dłoni. I choć czasami udaje obojętną, w końcu znowu się uśmiecha, patrzy z tym charakterystycznym błyskiem w oku i momentalnie przestaje mieć co do tego wątpliwości.

Gość gość
Skąd ja to znam. Raz udaje obojęną i niezainteresowaną a innym razem patrzy tymi swoimi cudnymi oczkami.

Gość gość
Ja to dzisiaj mam na moją taką ochotę.. Nie wiem czy nad sobą zapanuje kiedy ją zobaczę.

Gość polly_ann
Ja też udaję obojętną mimo że ona mi się podoba i bardzo ją lubię, bo nie chcę żeby to wiedziała. Niestety jest hetero.

Gość gość
A co jej zrobisz?

Gość gość
Ja mam ochotę się poprzytulać.

Gość gość
ja tez

Gość gość
I z heteryczka można próbować. Dużo kobiet jest otwartych pod tym względem. Moja też jest hetero, no chyba że się ukrywa i tak dziwnie na mnie patrzy. To że ona tak na mnie działa chyba na nią wpływa i momentalnie ma ochotę na to samo ale się przed tym wzbrania, a ja boje się wykonać pierwszy krok.

Gość gość
też mam ochotę się poprzytulać do jakieś :( ale żadnej się chyba nie podobam, tak jak facetom - jestem bi, jestem typem uległym, taka druga bruneta jak ja, ale dominująca, byłaby dla mnie bomba.

Gość gość
17:40 A jaki masz typ dziewczyn?

Gość gość
gość 17:36 Jakbyś mówiła o mnie

Gość gość
Ale to nie o Tobie :) Masakra dziś ja zobaczyłam to aż mną trzęsło w środku, i spaliłam buraka.. co raz trudniej mi się ukrywać a że dookoła inni pracownicy to jest to naprawdę ciężkie.. Duszę się nie mogąc jej wyznać co czuje :(

Gość gość
Skąd wiesz że to nie ja?

Gość gość
Bo wiem. Nie ważne, ale to pewne.

sorry, ale jakby koleżanka zaczęła robić to co wypisujecie w moją stronę tobym się posikała ze śmiechu albo uznała za schizo.... w ogóle co to za pomysł, żeby podrywać osobę innej orientacji. poóźniej wychodzi kabaret:D

Gość gość
TO TY TO ONA CIE KOCHA

Gość gość
No yo jesteś mocno ograniczona bo zdarzają się sytuacje że hetero wiążą się z homo. Poczytaj sobie lesbijdkie gora jak nie wierzysz. To że Ty tak reagujesz nie znaczy że każdy.. Nie jesteś jakąś pie/rdoloną wyrocznią. Niektórzy mają mózgi i liczą się z uczuciami innych. Ja nikogo nie ranie, nie narzucam się, trzymam odpowiedni dystans żeby nazywać mnie schizo. I mimo że ona dawala mi znaki i tak się nie przełamie właśnie przez takich bezmyślnych polglowkow jak Ty.. po co się w ogóle udzielasz jak nic nie masz w temacie do powiedzenia. Nie byłaś w takiej sytuacji s już jesteś pewna swojej reakcji? Ciekawe.. Poza tym z tego co kojarzę toTy jesteś aseksualna czy jakoś tak? Więc tym bardziej się nie wypowiadaj na takie tematy, bo najmniejszego pojęcia o nich nie masz. Miłość nie wybiera i tyle..

Gość gość
Sory za błędy ale pisze z telefonu. .

:D na które tematy? wyłuszczyłam mój problem po co hetero ma być z homo, nie wiem, dobierają sobie jakiegoś faceta i robią trójkąt? no jak? wytłumacz mi to, pyskata lesbo

Gość gość
sram do ryja wszystkim lesbom.

tak jakby mnie facet przekonał, że seks jest koniecznym elementem okazywania uczuć:D k****, ludzie, ogar, orientacja ZAMYKA ludzi w pewnych konkretnych szufladkach, przykro mi, pogódźcie się z tym.

Gość gość
nie prawda. ludzie są bardziej elastyczni niż ci się wydaje już nie raz na tym forum widziałam tematy kobiet, które przyznawały się, że podoba im się jakaś kobieta mimo że nie są ani les ani bi np. ostatnio kobieta która uważała się w 100% hetero, ale jednak twierdziła, że coś ją ciągnie do innej kobiety, że pragnie jej w jakiś sposób itd twierdziła przy tym że reszta kobiet nadal jest dla niej aseksualna, ale jednak ta jest wyjątkiem... i co? jak to wytłumaczysz, hę? orientacja jest czymś dynamicznym raczej

Gość gość
aseksualizm to jest akurat brak orientacji, a nie żadna orientacja, przykro mi, pogódź się z tym :)