Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam 21 lat a mój chłopak 30 , lecz wczoraj zostawił mnie ponieważ twierdzi ze jestem dla niego zimna i nie traktuje go tak jakby chchiał , Zostawiał mnie już On kilka razy , ale zawsze wracał , z podkulonym ogonem , i tłumaczył to tym ze chchiał mi pokazac cos i nauczyć , zebym sie zmieniła, tylko ja juz teraz nie wiem , czy to kolejna próba , co robić ? odpuścic ? prosze o pomoc

Gość gość
nie on pierwszy nie ostatni 🖐️

Gość gość
Moze tym razem ty go czegos naucz.... Jak poszedł to niech idzie w diabły, uczy sie i wychowuje dzieci a nie partnera. Partner jest nam rowny, jak jest inaczej to szkoda życia na taka osobe

Gość gość
Co masz na myśli mówiąc ze mam go czegoś nauczyć , to nie jets proste bardzo go kocham ...

Gość gość
Nie opowiadaj bzdur. Rzuca cie i wraca, kiedy chce. Ty go przyjmujesz bo go "kochasz"? Wybacz, ale ja nie widzę tu miłości, tylko brak szacunku do ciebie. On uważa, że może wracać kiedy mu sie podoba, a ty masz na niego czekać. To mi wygląda na tresurę, ale z miłością nie ma nic wspólnego :P

Gość gość
Zgadzam sie z powyżej! Pamiętam nic na sile

Gość gość
jestes jeszcze mloda, jak wroci to go nie wpusc, ani do zycia ani...

Gość gość
zostawil cie z jakiego powodu? nie chcialas go utrzymywac?

Gość gość
bylismy ze sobą ponad rok , i zdarzyło sie to już 3 razy zawsze tak samo z dnia na dzien zostawia mnie a po 2 3 dniach wraca i mówi ze nigdy naprawde by mnie nie zostawił , z to tylko po to by mnie uswiadomiś , i zebym sie zmieniła

Gość natipias1845
porozmawiaj z nim zapytaj się jakie są jego potrzeby , czego od ciebie wymaga spróbuj mu to dać, pójdźcie na kompromis pozdrawiam :)

Gość gość
Zostawił mmnie z tego powodu , jak mówi , że jeśli jestem u niego z jego rodzina , wszyscy ze soba rozmawiaja śmieją sie , a ja jestm wycofana , a ja po prostu nie chche wyjsc na głupią ,,, a drugi powód to ten ze zauwazył ze jestem dla niego dziwna i w stosunku do niego mam złe zachowanie , to znacyz ze oziębła jestem ,,

Gość gość
Tylko , że nie mam jak z nim porozmawiac ponieaz po prosue nie odpisuje na sms , nie odbiera , zawsze tak jest ze nie ma kontaktu na 2, 3 dni , tylko teraz boje sie ze to juz tak zostanie ..

Gość gość
nie wiem co robić , czy mam odpuscić i nie pisac nie dzwonić ... czy dalej pisac ze kocham go i chce zeby było dobrze

Gość gość
Dziewczyno, ile masz lat ?

Gość gość
Nie pisz już nic. Zobaczysz, że to go zaniepokoi i za kilka dni sam się odezwie. On myśli ze ma nad tobą władzę i jesteś jego marionetką ,zatańczysz jak on zagra. Jak zobaczy, ze masz go w doopie, to wtedy będzie ci nadskakiwał.

Gość gość
ale jestes naiwna, jezeli go kochasz to nie znaczy ze on cie tez, wydoroslej, z tej maki chleba nie bedzie.

Gość gość
Być moze jestem głu[ia i naiwa , ale jestem pewna ze On mnie kocha . ze nie da sie tego tak skreślic w jeden wieczór ,.... wiem ze powinnam nie pisac , ale to takie trudne

Gość gość
Pomoze ktos ?

Gość gość
Mieszkacie razem? Jak wyglądają te wasze "rozstania"?

Gość gość
Męska ci/peczka z niego skoro ty go źle traktujesz a on zawsze wraca

Gość gość
nie mieszkamy razem , ale mieszkamy bardzo blisko siebie , dosłownie kilometr , mieszkamy na wsi kompletnie nic tu nie mam ... zawsze jest tak , ze jesli On chche cos we mnie zmienic to przy kłotni mnie zostawia ... wtedy milczy a ja wypisuje jak głupia i dzwonie a On nic czasem odbierze i powie ze nie chche byc ze mna , a potem za 2 , 3 dni pisze ze to wszystko specjalnie było ..

Gość gość
tylko ze moje złe traktowanie w jego przekonaniu wygląda tak , ze ja nie dostosowuje sie do niego ,

Gość gość
A co on chce w tobie zmieniać? Wygląd, zachowanie?

Gość gość
hallo

Gość gość
głownie zachowanie to ze jestem , nieśmiała , mało rozmówna , On ma duża rodzine bardzo wszyscy sie śmieja a ja raczej wole miec dystans

Gość gość
Związek to nie tylko spotkania rodzinne, więc nie bardzo rozumiem,raczej nikt normalny nie zrywa z tego powodu... Jego rodzina Cię lubi. albo Ty ich?

Gość gość
Nie pisz nic do niego. Ile dni już minęło, odkąd Cię zostawił?

Gość gość
Raczej lubi nigdy nie dali mi odczuc ze jest inaczej ..... własnie dlatgo nie rozumiem o co chodzi i co robic , co dalej chchiałąbym ratować to , ale nie wiem jak ...był przy mnie jak umarła moja mama ... doskonale wiedział jaka jest sutuacja u mnie w domu , zna mnie na wylot , tyle objecywał , wszysko a teraz tak nagle znika w ciagu kilku godziny skresla wszystko

Gość gość
zostawił mnie wczoraj wieczorem w sumie w nocy sie kłocilismy było to tak ze w czasie seksu zapytałam sie go czy mnie kocha a on odpowiedział ze tak a ja po prostu sie rozpłakałam, dlatedo ze mi zalezy tak na nim , a On od tamtej chwili zaczał krzyczec co sie dzieje ze mnia zaczeła sie kłótnia i powiedział ze to komniec ze ma dośc mojego zachowania tego ze ja mu nie wierze ze mnie kocha , Odwrócił sie i spał a ja płakałam całą noc , rano odwióżł mnie do domu przez droge nie odezwałam sie ani ja ani On , po prostu niec , i od tego czasu do teraz zero kontaktu