Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usunęli temat o rossmannie?

Polecane posty

Gość gość
Do 12:45 To ty jesteś przedszkolakiem, bo nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Zanim odpowiesz na czyjś post, upewnij się że go dobrze zrozumialaś... Do 12:42 No właświe widac jak firma "dba o to,aby pracownicy mogli sie razem zintegrowac". To ja dziękuje za taką dbałość... Wstyd mi za ciebie... Ross nie jest winny, to Ewa jest winna, to Adam Z. jest winny, może zaraz napiszesz, że krasnoludki są winne ? Wszyscy są winni, tylko nie rossmann. Pewnie jesteście trollami wynajętymi przez rossmanna, żeby pisać takie debilne posty. Ile wam rossmann zapłacił za pisanie głupot na kafeterii ???

Gość gość
W moim poprzednin wpisie (13:02) napisalam do 12:42, a powinnam do 12:49. Sorki...

Gość gość
Rossmann wypuścił trolli na forum, żeby zatuszować swoją odpowiedzialność za to co się stało. Trolle siedzą na forum i próbują nas przekonać, że rossmann nie ma nic wspólnego z ta tragedią. Dziewczyny,nie dajcie się ogłupić, na pewno rossmann wynajął agencję PR żeby tylko zwalic wine na innych. Oni zrobią wszystko, żeby uratować swój wizerunek - będą odwracali kota ogonem, manipulowali informacjami, bezczelnie kłamali, wszystko po to, żeby zwalic winę na innych... Wstyd !

Gość gość
No chyba Was posrało, ze to wina firmy. Jestem tylko kasjerem, ale ludzie ogarnijcie sie. To firma wlewała jej alkohol, to firma kazała jej wracać po 3 do domu? To bardziej wina wspołpracowników, ze widząc w jakim jest stanie nie zadbała o jej powrót Taxi do domu. Nie wiem czemu jak inni zagina nie jest o nich głośno, może rodzina ma jakieś wtyki w mediach nie ważne, ważne ze każdy z nas jest odpowiedzialny za siebie. To czy ja pije i jak długo jestem na integracji to tylko i wyłącznie moja decyzja. Wiec przestańcie za przeproszeniem p******ic farmazony.

Gość gość
Rossmann nawet imprezy integracyjnej zorganizować nie potrafi. To smutne i żenujące.

Gość gość
do 13:52...BRAWO!!! mnie rowniez o to chodzi.

Gość gość
Witam, Czy ktoś ma informacje kiedy bedzie wyplacona premia na świeta? wiem ze na Mikołaja tylko chodzi kokretnie. Dzieki

Gość gość
Do 13:16. Twoje wpisy kojarzą mi się z Macierewiczem i katastrofą samolotu pod Smoleńskiem. Ten sam tok rozumowania.

Gość gość
Ludzie. Ogarnijcie sie wreszcie. To nie Ross organizuje imprezy integracyjne, tylko my!my wybieramy czas i miejsce. Postukajcie sie w głowę, skoro twierdzicie, ze Ross powinien wziąć odpowiedzialność za to, co się stało. Masakra, co tu wypisują te chore hejterki.

Gość gość
Do 13:52 To jak się można zachowywać (pić czy nie) niestety nie zmienia faktu że tragedia wydarzyła się podczas wyjścia integracyjnego z firmy Rossmann.

Gość gość
Do 13:44 mylisz się wy wszyscy jesteście firmą Rossmann która daje środki na organizację imprez integracyjnych z konkretnego funduszu.

Gość gość
Wyjście integracyjne kończy sie w momencie kiedy biorą fakturę, a taka zapewne była w kręgielni. Pózniej to było spotkanie towarzyskie i każdy miał wybór iść do klubu czy nie. Wiec nie wiem gdzie tu wina firmy. Sa rzeczy ktore nie podobają mi sie w pracy, chora atmosfera, zmiany w grafiku, kierownicy którzy nie powinni nimi być, ale dają pieniądze na święta, paczki dla dzieci, premie i pieniądze zeby wyjsc i w kulturalny sposób pogadać po pracy. Mamy 30 zł na osobę, po zabraniu faktury i przeniesieniu sie w inne miejsce to juz nie wyjście firmowe a prywatne.

Gość gość
Mnie tylko ciekawi co się dzieje na tych centaurach

Gość gość
Do 14:14 Lepiej się pochwal ile ci rossmann płaci za każdy wpis. Nie wstyd ci, że za pieniądze oczerniasz Ewę i wybielasz rossmanna ?

Gość gość
Sorry laski ale jesteście porąbane, Bzdur takich jak na tym posranym forum dawno nie czytałam. Rossmann jest winny tego, ze jakas dziewczyna wracała z imprezy i ją ktoś zabił?Kurwa a jak któraś wraca z roboty i wpadnie pod trawaj to rossmann jest winny?Zaraz napewno któras tak napisze. Szkoda mi was :)Powinni to forum zlikwidować w p**du bo i tak do niczego się nie przydaje

Gość gość
Kiedyś żył taki gościu, chyba Judasz się nazywał... Wziął kasę żeby fałszywie oskarżyć drugiego gościa, który był zupełnie bez winy. Ten drugi gość to chyba Jezus się nazywał, ale nie jestem pewna... Był jeszcze ktoś trzeci w to zamieszany, chyba Piłat miał na imię. Zamiast uniewinnić oskarżonego, umyl ręce i powiedział, że on nie ma z tym nic wspólnego. Co go tam jakiś Jezus obchodzi, niech zdycha na krzyżu, sam sobie jest winny... Hmmm... Tak mi się przypomniała ta historia... Przypomniała nie dlatego, że idą święta, tylko przypomniała jak poczytalam niektóre wpisy...

Gość gość
do 15:25 Przestań sie tak spinać trollu. Nikt tutaj nie pisze, że rossmann jest winny. Chodzi o to, że rossmann powinien wsiąść odpowiedzialność za to co się stało, bo to była impreza zorganizowana przez rossmanna, pracownicy też byli rossmanna i pili wóde za pieniądze rossmanna. Dlatego rossmann jest w pewnym sensie odpowiedzialny za tą tragedię. Gdyby nie rossmann, to nie byłoby tej imprezy. Nie chodzi o to czy ktoś jest winny czy nie, tylko o odpowiedzialność... Przeczytaj jeszcze raz np. wpisy z 11:18, 12:36,12:55, to będziesz wiedzieć o co nam chodzi, a nie wpadłaś w histerię i plujesz jadem...

Gość gość
No zapewne wg toku rozumowania małp to bedzie Twoja wina, ze wpadłaś pod tramwaj bo szłaś z pracy , a rossmann dał Ci prace i z niej wracałaś i tak sie robi błędne koło xd

Gość gość
P******e jesteście. To jak ktoś pójdzie np. Na wesele upije się i W drodze do domu stanie mu się krzywda to będzie wina państwa młodych?

Gość gość
Do 15:57 Twoje wpisy są tak absurdalne, że trudno je nawet komentować. Błędne koło, to się chyba robi w twoim mózgu...

Gość gość
Do 16:04 Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem ? Rozumiesz jaka jest różnica pomiędzy winą a odpowiedzialnością ? Rozumiesz co to jest lojalność firmy wobec pracowników ? Po raz kolejny okazuje się, że dziewczyny zakochane w rossmannie są tak tępe, że nawet nie umieją czytać że zrozumieniem, przeinaczają wpisy innych, wyciągają wnioski z kosmosu i właściwie powinny się cofnąć w edukacji do przedszkola, bo najprostsze wpisy są dla nich nie do zrozumienia...

Gość gość
Ok jeśli nawet Rossmann jest odpowiedzialny za to że ta dziewczyna zginęła to co twoim zdaniem powinien zrobić ?

Gość gość
Paść na kolana i prosić o przebacZenie ze dawał kasę na integrację pracownikom i obiecać ze już nigdy to się nie powtórzy.

Gość gość
Paść na kolana i prosić o przebacZenie ze dawal kasę na integracje pracowników i obiecać ze to więcej się mię powtórzy

Gość gość
do 16.15 Tak czytam twoje wpisy z zamkniętymi oczami mogę wszystkie pokazać choć się nie podpisujesz , strasznie się tą Ewą interesujesz mam wrażenie jak byś była/był z rodzi i tylko podszywasz się pod pracownika i liczysz na to że wszystkich przekonasz do swojego chorego toku rozumowania aby wyłudzić odszkodowanie . Bo dobrze wiesz że to nie jest wina ros i odszkodowania nie będzie . Szkoda mi tej dziewiczy i jej rodziny to ogromna tragedia stracić dziecko i nie ważne ile miało lat :(

Gość gość
w kółko piszecie o kantowaniu na wypłatach i machlojkach w PEPie, a przecież każda co miesiąc podpisuje się pod czasem pracy, czyli potwierdza, że są zgodne ze stanem faktycznym, a jeśli nie, to się nie podpisuje- logiczne. w razie wątpliwości związanych z wypłatą dzwoni się do kadrowej, albo drukuje pasek, gdzie wszystko jest wyszczególnione

Gość gość
do 16,57 Nie wiem co ćpasz ale dobra rada żuć to :)

Gość gość
do tej nawiedzonej co tak po ros jedzie teraz gadasz ale w piątek premie przytulisz prawda i już ros nie będzie taki zły a jak masz dzieci to i paczuszki dostanie to skoro ros jest zły i powinien zlikwidować integracje to może i premie świąteczną bo jeszcze ktoś się za nią napije i wpadnie do rzeki i paczki bo jakieś dziecko się zabawką skaleczy albo zadławi i też będzie wina ros bo to w końcu oni paczki dali LUDZIE proszę pomyślcie trochę zanim coś napiszecie po za tym jak by to była wina ros to na pewno by coś w wiadomościach mówili media tylko czekają na takie niusy a skoro nic nie słychać to coś w tym jest :)

Gość gość
Dziwni jesteście weźcie się za robotę a jak się praca nie podoba to ja zmienić. U nas tez taka była co tak nazekala zwolniła się a teraz stoi na targu na mrozie i staniki sprZedaje i ciekawe czy jej lepiej

Gość gość
Masakra jakas... od kiedy imprezy integracyjne sa obowiazkowe? U nas na integracji nigdy nie ma 100% frekwencji i jakos jeszcze nikt ich za to nie zwolnił... Poza tym zgadzam sie ztym, że jak nie umiesz pić to nie pij!!! Szkoda dziewczyny, ale za co wine ponosi nasza firma? Zastanowcie się czasami zanim coś napiszecie bo aż noz w kieszeni sie otwiera jak się to czyta... Już tu chyba nie bede wchodzić bo tak bezsensownych wpisów dawno nie czytałam