Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola30_

facet mnie rzucił, chyba zwariuję

Polecane posty

Gość Ola30_

Nawet nie wiem dlaczego. Podejrzewam inną kobietę. Nieważne. Nie rozumiem sytuacji, nie wiem, czym zawiniłam. On nie odbiera telefonów, zabrał wszystkie swoje rzeczy (mieszkaliśmy razem od kilku miesięcy). Nie wytrzymam, po prostu nie wytrzymam :(

Gość gość
ale jak to się stało kiedy co?

Gość gość
a nie wiesz gdzie mogl sie wyprowadzic ?

Gość Ola30_
nie wiem, nie rozumiem wróciłam do domu, a jego rzecz już nie był ostatnio trochę było nerwowo, jakieś drobne nieporozumienia, ale to były takie zwyczajne sytuacje, żadne awantury, czy dramaty może coś zrobiłam, może czymś go uraziłam, ale nie wiem czym siedzę i analizuję, ale nie wiem

Gość Ola30_
nie wiem, gdzie telefonu nie odbiera

Gość gość
co za cham tak bez wyjasnienia dno totalne

Gość gość
Po co dzwonisz skoro Cię zostawił?

Gość Ola30_
zwariuję zaraz

Gość Ola30_
bo nie wiem, o co chodzi czemu tak nagle zniknął chciałabym chociaż wiedzieć, co zrobiłam źle

nie jestes sama,tez sie rozstalam..pare godzin temu. przybij piatke. jesi kocha to wroci. zbyt sie nacierpialam. miej godnosc i badz szczesliwa,znajdz innego,nie cierp przez niego, i nie przejmuj sie :) tak pisze to po paru godzinach od rozstania....

Gość gość
to trudne ale nie dzwon juz do niego czeste telefony do niego podzialaja jak płachta na byka....oni nie wracaja do kobiet, dziewczyn ktore wydzwaniaja za nimi i rozpaczaja nie pokazuj mu tego jak tobie zle....1221

Gość Nienormalny_
Miłość to najbardziej p/o/j/e/b/a/n/e uczucie. Najpierw nie można bez kogoś żyć, a potem jak mija nie można na tą samą osobę patrzeć.

Gość Ola30_
jeszcze kilka tygodni temu była mowa o zaręczynach, przymierzanie pierścionka ale to nie ja naciskałam, po prostu razem doszliśmy do wniosku, że fajnie by było się pobrać, skoro jest tak dobrze ostatnio było nerwowo, bo dużo spraw na głowie, dużo stresu, więc o w domu było ciut nerwowo, ale wczesniej też tak bywało nie wiem, co robić

Gość Nienormalny_
Nie ma co szukać miłości na siłę.

Gość gość
znajdziesz jeszcze fajnego faceta, miej go w d***e , nie dzwoń za nim, zero kontaktu, to on powinien się odezwać i podać powód rozstania, co za cham, trzymaj się pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki za twoją wytrwałość

Gość gość
chyba ma inna

Gość gość
juz nic nie pomoze

Gość gość
wszystko sie konczy

Gość gość
Wiem w jakich silnych jestes teraz emocjach , jak swirujesz , co dzieje sie w twojej glowie. Ja rozstalam sie po 8 latach , odkochal sie nawet nie byl na tyle silny , zeby mi to powiedziec w oczy. Wymienil mnie na mlodszy model. Minal rok jestem silniejsza osoba , inna , nic sie w zyciu nie dzieje bez przyczyny...

Gość gość
i mnie facet rzucil nie znam powodu, nie odbiera tel , nie wiem co mam zrobic

Gość gość
wiesz dla czego ciebie pozucił przez grzech sex przedslubny

Gość Nienormalny_
wiesz dla czego ciebie pozucił przez grzech sex przedslubny xxx W małżenstwach mężowie też pozostawiają żony. Ps. "porzucił"

Gość gość
Należą Ci się od niego wyjaśnienia i szczerość, ale skoro go na to nie stać to okaż mu lekceważenie. Nie dzwoń i nie smsuj z prośbami bo to nic nie da i tylko się upokorzysz.

Gość gość
jak otworzy sie to wejdzcie na o czystosci przedmałzenskiej wolni od niemocy pelanowski to jedna strona z tej ksiazki

Gość gość
masz racje ale ciezko strasznie

Gość gość
stwierdził ze nie chce z toba mieszkac do końca zycia i tyle,jego prawo wybrać czy chce czy nie,niektorzy uciekają sprzed ołtarza,zaloze się ze jesteś upierdliwa bo bal się wyjasniac wiedział ze będą scenki,wolal tego nie przezywac,ale tchórz wiadomo

Gość gość
A jak ty byś go rzuciła, to raczej byś się tym nie przejmowała za bardzo. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, takie życie :P

Gość gość
grzech grzechem ale on zachowuje sie jak dziecko on potrzebuje nianki matke a nie zone

Gość gość
ja tez uciekłam bez słowa gdy wiedziałam ze będę zatrzymywana na tysiąc sposób,sa osoby które nie szanują decyzji innych