Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiówa

Jest tu ktoś z Lanzarote?

Polecane posty

Gość gośćiówa

cześć Chcę wybrać się na Lanzarotę za około 1,5 tygodnia. Ale zastanawiam się jaka będzie tam pogoda... Na portal z pogodą widzę, że możliwy jest przelotny deszcz...ale nie wiem czy kiedy deszcz już przejdzie będzie można leżeć na plaży, opalać się i kąpać? czy będzie za zimno? Z góry dziękuje za odpowiedź

Gość historia zoltej cizemki
jest tu jakas wrozka co mi pogode wywrozy?

tam nie ma plaż w takim bałtyckim znaczeniu :) jeśli nie trafisz na tą specjalnie zrobiona to zn. zasypana piskiem to będziesz musiała leżeć na kamieniach a i samo wejście do morza jest dość ryzykowne :) 3-4 metry przy brzegu to kamienie gdzie łatwo skręcić nogę a jeszcze fale nie ulatwiją poruszania w wodzie . No i wieje ... bez przerwy wieje i nawet ja lubiąca wiatr zaczełam mieć tego dość:(

Gość gośćiówa
dzięki za odpowiedź. To niezbyt fajnie... A słońce chociaż jest?

Gość gość
Słońce jest, ale niestety tak wieje, że raczej na plaży nie da się wyleżeć, prędzej gdzieś przy basenie w jakimś zacisznym miejscu a wieczorem, długie spodnie i ciepły sweter lub polar, a nawet kurtka, Ja osobiście , o tej porze roku, wybrała bym Teneryfę południową lub Gran Canarię.

Gość gośćiówa
To nie fajnie;/ a to jest aż taka różnica pomiędzy tymi wyspami? Dzięki za rady:)