Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość największa fanka

szóste dziecko, chyba zwariowałam :)

Polecane posty

Gość gość
Autorko, jeżeli masz własny dom, warunki finansowe, cierpliwość i chęci, to czemu nie? Skoro z 5 dajesz radę, to i z 6 nie bedzie problemu. Najgorsze są dla mnie kobiety roszczeniowe, jak ta, która tu pisała, że czeka na mieszkanie z UM... pewnie, tak najłatwiej dzieci narobić i niech państwo da mieszkanie, zasiłki, itp. Chcesz dzieci, to na nie zarób, albo Twój partner. Właśnie przez takie osoby rodziny wielodzietne są źle postrzegane. A jeszcze odniosę się do tych, które piszą, że mają po 7-10 tys i ich nie stać na 2 dziecko... To już przegięcie w drugą stronę. My z mężem mamy ok. 5 tys i właśnie myślimy o drugim dziecku.

Gość gość
ROSZCZENIOWE nie no rozbrajacie mnie laski dostanę za DARMO a wam żal dooopy ściska hehe. Co do remontu to pani z pewnej fundacji znalazła mi już kilku sponsorów i mam super nowe rzeczy więc dam radę POZDRAWIAM CIEPLUTKO :)

Gość gość
Żal dzieci ze maja rodzicow nieudaczników ktorzy nawet mieszkania nie potrafia sobie sami kupić . Zeby nie było...nie zazdroszczę a raczej wspolczuje braku zaradności w zyciu.

Gość gość
to współczuj :) niezaradność śmieszne mają wszystko i rodziców no biedne faktycznie buhhhaaaaa