Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Desperacja kobiet jest przerażająca

Polecane posty

Gość gość
ja wcale nie mogę poznać facetów

Gość gość
TO JA WAM COS POWIEM, mam znajomą co ma 24 lata, jest z facetem od 4 lat, mieszkaja razem, on ma 33 lata i ona tak go cisnie na dzieciaka że szok, a on ma ją generalnie w doopie, sam wyjeżdża np na urlop, albo non stop imprezuje bez niej :( on dosyć dobrze zarabia, to jest jego mieszkanie itp. ona ma pracę za najniższą i usilnie chce dziecka, ostatnio móiwła mi że go przekonała i będa się starać. Masakra

Gość gość
Porządni faceci są, tylko tacy nie są dla księżniczek opcją bo za mało męski. Aż tu nagle wybija 40 i wtedy szuka się już nawet w patologii

Gość gość
Pewnie czuje że jest na wylocie i desperacko chce go w dziecko wrobić żeby sobie byt zapewnić

Gość gość
porzadni tak samo zostawiaja jak Ci nieporzadni, wiec nie p... glupot :)

Gość gość
Ja znalam taka jedna 30latke która biegała za ...21-latkiem. On miał ja w d...e a ona dopraszala się o spotkania, prowadziła z nim ,,rozmowy wychowawcze" podczas których on z niej kpił, śmiał się z niej ogólnie, odpowiadał polslowkami a ona flaki sobie wypruwala żeby mu cos przetłumaczyć, skłonić żeby się zmienił. Pewnie jego koledzy tez mieli z niej ubaw. Zerwalam z nią kontakt bo już nie mogłam na to patrzeć a żadne moje rady i tłumaczenia nie pomagały. Ciezki przypadek. Aż mnie język swierzbil żeby jej powiedzieć jak ekstremalnie głupia jest. Patrząc na autorki postów tutaj, stwierdzam ze to Nie był odosobniony przypadek...niektóre tutaj są tak samo glupie i naiwne, w dodatku bez honoru.

Gość gość
Szok normalnie.