Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach wiążących się z arabami?

Polecane posty

Gość gość

arabami, pakistancami czy innymi ciapatymi? jak dla mnie sa glupie i nawet jak maz czy partner je tlucze, pomiata nimi to maja to na wlasne zyczenie

Gość gość
Masakra, dla mnie takie laski nie istnieją! Powinnismy gonić ich z Europy a nie jeszcze legalny pobyt przez takie wariatki zalatwiac. Państwo islamskie, koran, obcinanie różnych części ciala, burki srulki to po prostu psychole i na nich nic tylko nakaz wyjazdu powinien tu czekac. Wiem ze są tez normalne araby itp ale to dla mnie Malo wazne przez to ze psycholi jest tak wielu i panosza sie po Europie. Chcą zaścianku to niech wypieprzaja do siebie

Gość gość
Mysle raczej zle.

Gość gość
w 99% procentach te laski są stare/grube/brzydkie i nie znalazły białego

Gość gość
mysle, ze to niewyksztalcone, zakompleksione prostaczki z bylych pgr-ow, ktore mysla ze zlapaly pana boga za nogi

Gość gość
Wyjde na rasistkę. Ale jeszcze nie widziałam ładnej i szczupłej dziewczyny z Arabem. Zwykle mają nadwagę i niezbyt się prezentuja...

Gość myślę że wartościowa
inteligentna kobieta nie związałaby się z kimś kto ma taki stosunek do kobiet. oczywiście nie powinnam generalizować, ale większość arabów z jakimi my w Europie mamy do czynienia są nieobyci, chamscy, leniwi i nie szanują po prostu kobiet. Poznałam tez i wierzących arabów, wykształconych, kulturalnych, szanujących innych ludzi, ale to są wyjątki. Niestety ale żadna normalna europejka nie zwiążę się z arabem.

Gość gość
inteligentna kobieta nie związałaby się z kimś kto ma taki stosunek do kobiet. oczywiście nie powinnam generalizować, ale większość Polaków z jakimi my w Europie mamy do czynienia są nieobyci, chamscy, leniwi i nie szanują po prostu kobiet. Poznałam tez i wierzących Polaków, wykształconych, kulturalnych, szanujących innych ludzi, ale to są wyjątki. Niestety ale żadna normalna europejka nie zwiążę się z Polakiem.

Gość gość
ty wyżej: tak sobie tlumacz, ciekawe czy twoj mohamet czy inny abdul leje cie juz codziennie czy tylko co drugi dzien?

Gość gość
to sie usmialam :) moj maz pochodzi z egiptu, jestem najszczesliwsza kobieta na ziemi od ponad 3 lat :) byc moze dlatego ze nie mieszkamy w pl :) dodam ze moj maz jest chrzescijaninem - koptem, ale tak czy siak zycie plata figle wiec nie mozna generalizowac. w pl tez mozesz trafic na ksiecia a po slubie zmieni sie w zapijaczonego buca, nie kraj pochodzenia jest tu najwazniejszy ale wychowanie i charakter :)

Gość gość
Odnośnie wątku, każdy wybiera co woli. Nie można wrzucać wszystkich Arabów wrzucać do tego samego wora. Pakistańczycy przynależą do różnych sekt. Nie można powiedzieć że wszyscy z nich, to Islamiści. Wielu wyznaje np Hinduizm. A więc zupełnie inną wiarą od Islamu. Są Arabowie którzy od swoich żon nie wymagają fanatyzmu, tak jak Katolicy którzy nie podporządkowują się na100% religii Katolickiej. Uważam że jest to kwestia prywatnego wyboru i nikomu nic do tego. Ja za nikogo życia nie przeżyję. Ktoś kto się godzi na fanatyzm, to ich sprawa. Ktoś kto się godzi aby żyć tak jak wiara przykazuje to też ich sprawa. Jestem nie wierząca, ale mnie nie obchodzi czyjaś prywatna wiara dopóki nie ma na celu nawracania mojej osoby do jakiegokolwiek bożka. Mam przyjaciółkę która jest Swiadkiem Jehowy i przyjaciółkę która przyjęła Islam, i przyjaciółkę która jest Katoliczką. Jesto czym pisać i debatować ale to w co która wierzy, nie ujmuje naszym przyjaźniom. Kłania się tolerancja i chęć zrozumienia.

Gość gość
Dla mnie toglupota głupota.ale niestety,to prawda.z takimi prowadzaja się brzydkie,grube,zakompleksione. Dla mnie,to byłby najwiekszy potwarz,jakby taki osobnik trafił do mojej rodziny.

Gość gość
a WSZYSCY POLACY,polscy mezczyzno to tacy cudowni, nigdy nie bija,nigdy nie klamia,nigdy nie zdradzaja ...... tylko ich brac ;)

Gość gość
arabowie sa bardziej pociagjacy ladni,od polaczkow ,jak mozna sobie wziasc polaczka udawajacego bogatego macho .. z chudymi krzywymi nozkami :O

Gość gość
Myśle, ze to zakompleksione łajzy.

Gość gość
mysle że większość kafeterianek by się nadawała na żone dla araba,zero ambicji,szczyt marzeń to latanie z mopem i ugotowanie zupy

arab ma to cos,co europejczykowi brakuje;))obrzezany,wypielegnowany,zwinny" WAZ"hahahaha

Gość gość
"a WSZYSCY POLACY,polscy mezczyzno to tacy cudowni, nigdy nie bija,nigdy nie klamia,nigdy nie zdradzaja ...." Absolutnie nie wszyscy. Ta czesc o ktorej piszesz to wlasnie patologia z ktorej pochodza naloznice kozo/j/e/b/c/o/w. Zadna dziewczyna z dobrego domu, wyksztalcona, ladna ,znajaca swoja wartosc nie wiaze sie z ludzkim smieciem. Proste. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze s*******jce brudasow jakos nie chca miezac znimi w ich "wspanialych" krajach tylko sciagaja to robactwo do Europy. Jakos w d**y je gryzie "kulturka" ciapacka. Dziwne :D A przeciez ten ich Mahomecik czy inny Ahmecik taaaaki wspanialy, taaaki inny, taaaaki lepszy..... :D

Gość gość
Myślę że nie mają mózgu

Gość gość
Narażają siebie na tragiczne życie i na to samo narażają swoje dzieci, zwłaszcza córki.

Gość gość
Nie mam nic przeciwko pod warunkiem, ze zabiora swoje europejskie żony do swoich krajów, niech tam sobie szczęśliwie żyją, wiążą sobie szmatki na głowach, biją pokłony Allahowi 5 razy dziennie, unikają alkoholu, obchodzą Ramadan. Jestem natomiast przeciw temu by ci ludzie żyli w Europie i narzucali nam swoje zasady religijne. U mnie w pracy już nie zatrudniają arabów ani arabek oczywiście po cichu, bo nikt głośno tego nie powie. Dlaczego? Ano dlatego, że np. w czasie Ramadanu domagali się większej ilości przerw, bo byli osłabieni, bo jeden wariat nawiedzony wyrwał dziewczynie w czasie postu kanapku i wyrzucił wyzywając ją, inny wrzeszczał na jedną bo miała bluzkę na ramiączkach, a odkrywanie ramion to grzech. Na imprezie firmowej 2 arabów domagało się by w ogóle nie było alkoholu. Teraz ich nie zatrudniamy i jest spokój. Mi to już się nie chce patrzeć, słuchać, czytać o tych ich żądaniach, a to im choinka przeszkadza, a to ubiór, a to alkohol. Przyjeżdżają do obecego państwa i zamiast się dostosować chcą wprowadzać swoje zasady przemocą bądź nie, ale to bez znaczenia. Zasady mają w swoich państwach jak im żle u nas to niech nie przyjeżdżają. Jeśli jakakolwiek kobieta pragnie być żoną takiego mężczyzny to nie ma problemu, jesli on jest muzułmaninem to przecież ona doskonale wie, że jeśli nie ona to jej dzieci będą muzłamanami, więc niech będą, ale w swoich państwach.

Gość gość
te bru*dasy po to jezdza do europy i niby sie ucza: na zone ich nie stac w ich kraju i sie zmeczyli j*e*b*c KO*ZY,lepiej jechac do europy bo tam sie dziweczyny wsciekaj za czar*na spe*rma I NIE ZARAZAC CHOROBAMI WENERYCZNYMI POLSKICH OBYWATELI I OBYWATELEK majac s*e*x z arabami

Gość gość
mnie kiedys taki arab zg****il

Gość gość
mnie kiedys taki arab zg*wa*lcil

Gość gość
mysle o takich kobietach zle , bardzo zle

Gość gość
znam taka wyksztalcona poszla sie J*B*A*C z takim robactwem

Gość gość
Ponoszą się w europie fakt .większość to z prości ludzie często analfabeci ale za to umieją oczarować kobietę kłamstwami najczęściej :) nie związałabym się z arabem choć znam jednego normalnego wykształconego z tym ze on urodził się w europie

Gość gość
Ja tez znam taka rodzine, mieszkaja w moim mieście, a ze jest male rzucaja się w oczy. On stomatolog, ona protetyk- ladna, zgrabna kobieta koło 40. Maja 4 dzieci, plodzili je dopoki nie urodziła syna. Wydawaloby się ze sa w porządku, kulturalni, ateisci, wyksztalceni. Dopóki. .... Jedna z córek nie postanowiła o wyjezdzie z chłopakiem do innego miasta. Nagle tatus zażądał slubu i to jak najszybciej, a biedny chłopak się na to zgodzil i przystali na warunki ojca. Ciekawe kiedy każe im plodzic potomstwo?

Gość gość
A państwo młodzi już obrzezani ? Bo oni kobietom tez tak robią ...Najlepsze są matki -Polki wychowujące swe córy w islamie . Same wlazły w g jeszcze to dzieciom fundują .Potem córa spojrzy na chłopaka a tato czy wujek ją zakatują .