Gość LusydePALMA Napisano Styczeń 21, 2015 czarnulka, poćwiczylam dziś - czuje sie super :) ale miesnie mnie napieprzaja jak dzikie ;) jeszcze tydzien i zaczynam chyba trening z trenerka o ile nic jej nie wyskoczy. chyba sobie zrobie sesje przed, a potem PO. Oczywscie to PO bedzie gdzies w lipcu. Mysle, ze jak wdroze sie w cwiczenie na silce z prawdziwego zdarzenia ( chce zeby mi ulozyla cwiczenia w tzw split, czyli dzien nog i tylka, dzien barkow itd itp) to potem juz sama pojade z tym koksem. Bo nie ma opcji, zebym bulila co 10 treniow 500zl :O :D W koncu ja tylko budzetowka jestem :D :D X Izulek, a ta kontuzja to od butow sportowych na silce? Czy cos oslabilas na silce, a dobilas kozakami na szpilce np? X Aaa Czarnulko, dzięki za link do allegro :) No ja chyba poki co zostane przy tych linkach, ktore mi dalas wczesniej. A powiedz, ta wersja trudniejsza jest duzo trudniejsza? Czy dalabys rade opisac jakies cwiczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2015 izulek , dziekuje ja chce 8 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość mama ani Napisano Styczeń 21, 2015 to ja mama ani :) a jak obliczyc ile bialka a ile tłuszczu , a ile wegli , da sie tak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 21, 2015 Lusy, ta druga wersja jest dluzsza, jest wiecej cwiczen, zwiekoszona liczba powtrzen na cwiczenia miednicy, przysiady. 1. Np. na brzuch glowe podciagasz do klatki piersiowej I delikatnei sie kolyszesz I po malu opadasz a potem sie podnosisz dokladnie w tej samej pozycji tez w bardzo wolnym tempie 2. szpagat 3. sieszisz tylem przy jakims drazku, stoliku trzymjac go od gory I robiac w gorze wymachy nog. 4. 2 dodatkowe cwiczenia wyslalam Ci w linku 5. na wewnetrzna strone ud - podobne cwiczenie tylko inna czescia stopy "sciskasz" krzeslo Ciezko jest komus wytlumaczyc jak sie robi poprawnei cwiczenia, ktore trudno porownac do innych dlatego nawet nie bede ich opisywac. Naprawde ten zestaw daje "popalic" ale jaki czlowiek jest szczesliwy po wykonanym treningu. Ty juz niedlugo bedzisz cwiczyc pod okiem profesjonalisty wiec figure bedziesz miec jak marzenie. Mam nadzieje, ze moje male kochanie bedzie dzis drzemac, bo wczoraj szkoda mu bylo czasu I ja "pomecze" sie troche ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 21, 2015 Mama --> białka 1g /1kg masy ciała; węgle pewnie z 3g/1kg masy ciała; a reszta tłuszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 21, 2015 dziękuje Czarnulko :* Mnie cos boli lewe biodro :O X Mama, ile czego ma byc w diecie zalezy tez od zdrowia i celu diety. Jesli ma byc redukcja, a sadze, ze tak, to wtedy tnie sie wegle. I lepiej zeby bylo wiecej bialka niz ww. Nie kombinuj za bardzo. Zaloz sobie konto na forum sportowym SFD. Bedziesz miala dostep darmowy do dziennika gdzie sa wszystkie zdrowe produkty. Bedziesz wpisywac co jesz ( tylko musisz miec wage w domu) i ci pokaze ile zjadlas b, w, t i o ile przekroczylas. Bo wczesniej musisz ustawic ile kcal chcesz jesc. Ja tam zawsze za malo ww niz niby powinnam, ale ze to redukcja sadla to tak byc musi. Natomiast bialka staram sie jesc okolo 100g dziennie, a nie 62g ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kosatka6644 Napisano Styczeń 21, 2015 Podczas odchudzania nie warto rezygnować z drobnych przyjemności. Najlepiej zamiast słodyczy podjadać orzechy, są zdrowe, świetnie wpływają na kondycję skóry i samopoczucie. Polecam szczególnie te firmy Felix, pycha! http://www.felixpolska.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 21, 2015 oj bardzo zdrowe, a zwlaszcza ziemne :D To oczywiscie ironia i zart, jakbys ktos nie wiedzial :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 21, 2015 Mama ani weglowodonany musza stanowic ok50-60% dziennie czyli ok 180-200g Bialka 20-30% ok 65-80g Tluszcze jak % bialka jakies 40-50g Jutro poszukam na spokojnie dlatego ze jestes po 40stce a wtedy sa inne zapotrzebowania Jesli chcesz odchudzac sie zdrowo 1400kcal musisz zjesc, unikac smazonego duszonego w oleju Jesc jaja ryby owsianki biale mieso orzechy migdaly itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Kobietki, cwiczylam dzis tylko 35 min callanetics. Glowa mnie tak boli, ze nie dam rady wiecej cwiczyc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Czarnulka dobre i 30min. Napewno lepsze niz siedzenie na 4literach. X Ja spac nie moge bo noga bolu. O 4wstalam mlodemu mleko dac i tak juz nie spie :-/ Wlasbie pije kawke. Mam nadzieje, ze szybko wroce do treningow, jak pomysle o kolejnych zakwasach to az mnie trzesie. X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Czarnulko, nie lam sie :) ja nie cwiczylam tydzien przez prace i swiat nie zawalil sie :) A TY pocwiczylas cale 35min. To spokojnie wystarczy. Wielu mowi, ze trening 30min jest w sam raz. ja wczoraj juz dogadalam sie z trenerka i startujemy 31 stycznia o 8 rano. wkrotce ekscytacja siegnie zenitu, jak sobie pomysle, ze byc moze na chorwackiej plazy nie bede sie czula skrepowana sadlem :D Dzisiaj sie zwazylam i mila niespodzianka 61kg :) Jupiii :D A zakwasy sa super- przynajmniej wiadomo, ze nie obijamy sie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość mama ani Napisano Styczeń 22, 2015 lusy dziekuje slicznie za odpowiedz:) pozdrawiam was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dor76 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Ja też dostałam diete od dietetyczki. 1200kcal. Dorzuciłam do tego (wiem, że nie powinnam) tabletki przyspieszające metabolizm, piłam zieloną kawę i codziennie godzina jakiegokolwiek sportu (bieg, rowerek, fitnes, basen - na co miałam ochote). Początkowo nic . Waga stała jak zaklęta (70kg; 160cm). Potem, waga drastycznie spadła w dół (do 53kg)...Niby powinnam się cieszyć, ale skóra nie zdążyła się wchłonąć i efekt był mizerny... Musiałam sobie wyszukać fajną kosmetyczkę i znalazlam coś takiego: http://www.rubinkiewiczmed.pl/o-nas Ogólnie polecam bo właścicielka naprawdę zna się na rzeczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Lusy, wiem, ze nic sie nie dzieje. Dobre I te 30 min, bo w nich I brzuch zrobiony I sporo na nogi. Zla jestem tylko, ze nie moglam wykorzystac czasu wolnego, bo ja moge cwiczyc jak dziecko mi spi. Mialam sie wlasnie pytac, gdzie chcesz spedzic wakacje. Ale laseczka bedziesz :) gratuluje spadku Ciekawa jestem wrazen po slice z trenerem. Mama Ani, dostalas tyle rad od dziewczyn, ze teraz nie masz wyjscia - musisz brac sie za siebie :) izulek, noga odpocznie I znow bedziesz tanczyc zumbe, biegac na silownie itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 22, 2015 byc moze w piniedzialek juz wroce do cwiczen :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 22, 2015 poczekaj az dobrze noga wydobrzeje :) A potem smigaj ile chcesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Hehe jestem za bardzo e goracej wodzie kapana :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Wiem o tym doskonale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Rudzielce tak maja :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Mama ani Twoja dieta powinna zawierac 1380kcal W tym 55% weglowodanow ok 180g Bialka 15% 48g Tluszcze 30% 43g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 23, 2015 48g bialka jesli Mama wazy 48kg, a nie sadze, bo gdyby tak bylo, to bysmy jej nie poznaly. mama powinna jesc 1g na 1kg masy ciala. Bez takiej minimalnej ilosci bialek Mama bedzie otluszczona od wegli i zadnego miesnia nigdy nie zbuduje. moja waga 61kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 23, 2015 zasada jest prosta i powszechnie powinna byc znana: jestes na redukcji tniesz wegle, nigdy nie bialko. A Ty izulek wegle wywalone w kosmos :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 23, 2015 Ja swego czasu bylam na diecie ulozonej przez trenerow i jadlam ok 1700-1800 ( nie tylam, ale i nie chudlam; jadlam tylko zdrowe produkty) i przy takiej kalorycznosci moje wegle liczyly 150g!!!! A Mama ma jesc niecale 1400 i tez 150g wegli :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 23, 2015 Mama 180g wegli!!!!!!!!!!! Masakra........... Mama po takiej diecie bedziesz chuda, ale podszyta tluszczem. Poczytaj o sylwetce SKINNY FAT. Do tego doprowadza te proporcje dietetyczne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 23, 2015 Lusy ja przy diecie 1500kcal mam 60g bialka wegli 190-237g tluszczy 48g Wiec nie zgodze sie z toba Pozatym jest to osoba po 50r zycia i ma zwolniony metabolizm itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 23, 2015 izulek 1.01.2015.......69,4kg.........-0,5kg........68,1kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89,0........-0,60 kg.......... ..84,00kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg......-0.2kg.......60.9 kg....... .. ....58kg LUSYdePalma 14.12.2014........63,2kg.......-+0,3g........62,5kg...... ... 58kg x x x ja90 jak ci idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LusydePALMA Napisano Styczeń 23, 2015 No masz dziwna te diete Izulek, nie ukrywam :) W kazdym razie przy takiej to o miesnie trudno. Nie ma cudow, bez bialka nie zbudujesz miesni. Ale to chyba logiczne dla kazdego. Znam osoby ktore w wieku 50plus maja lepszy metabolizm ode mnie, wiec roznie to bywa. Poza tym powszechnie wiadomo, ze bialko przyspiessza metabolizm. Bo buialko buduje miesnie, a miesnie przysipieszaja metabolizm :D http://mamzdrowie.pl/10-sposobow-na-przyspieszenie-metabolizmu/ XXXXX Izulek, ja nie wiem skad Ty masz takie informacje :O Chyba nie od tego niedouczonego dietytyka??? To oburzajace jesli mu placilas za takie pierdy. Jesli z NFZ to pol biedy za te fuszerke :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość mama ani Napisano Styczeń 23, 2015 witam izulek bardzo dziekuje za odpowiedz milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość mama ani Napisano Styczeń 23, 2015 lusy to jak to w koncu jest? z tymi weglami i b ialkami i tłuszczami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach