Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nieatrakcyjna fizycznie. Mam krótkie nogi, małe cycki

Polecane posty

Gość gość

wielką d**e, poruszam się jak kaczka

Gość gość
moja kolezanka-150 cm. nogi krótkie,tylek duzy,male cycki,ale zyje :d meza ma

Gość beznadziejna___
Ja podobnie z tym że nogi mam normalnej długości, za to grube. Dobrze że chociaż twarz mam w miarę znośną. Faceta na stałe brak.

Gość gość
a ja np nie mam wcale cyckow, tylko dwie rodzynki

Gość gość
Cześć słabsza genetycznie

Gość gość
A ja za to nie mam pupy.jestem z tyłu strasznie płaska.bioder brak.Ale cycki mam jak dwa melony! Wielkie i ciężkie.Niestety nie jesteśmy idealne :(

Gość beznadziejna___
"Cześć słabsza genetycznie" - cześć, ktoś się za mną stęsknił?

Gość beznadziejna___
"A ja za to nie mam pupy.jestem z tyłu strasznie płaska.bioder brak.Ale cycki mam jak dwa melony! Wielkie i ciężkie.Niestety nie jesteśmy idealne" - a ja chyba już wolałabym mieć taką figurę. Brak okazałego biustu czasem bardzo mi doskwiera.

Gość gość
No widzisz a ja jednak wolałabym mieć mniejsze cycki.A tak to musze bluzkę nosić rozm.40 a spodnie 36.jedyne pocieszenie ze mam ładne długie nogi

Gość beznadziejna___
"No widzisz a ja jednak wolałabym mieć mniejsze cycki.A tak to musze bluzkę nosić rozm.40 a spodnie 36.jedyne pocieszenie ze mam ładne długie nogi" - ech, nie narzekaj, duży biust i ładne nogi to naprawdę super atuty, które czasem znaczą więcej od ładnej buzi (byle ta nie była brzydka).

Gość Kkkkkkk
A ja wolałbym przytulić panią z małym biustem za to jędrnym, duży jest fajny dla chłopców nie mężczyzn, jak się go uwolni to zazwyczaj taka obwisła skarpeta:D chyba że silikon, natura jest mało łaskawa przy rozmiarach F,G,H :(

Gość beznadziejna___
A ja chciałabym mieć duuuży biust nawet kosztem jego jędrności i nawet gdyby miał zwisać do pępka. :)

Gość Kkkkkkk
Tak, wisiały by do pępka a jak się położysz będziesz je łapać po bokach. Nie wiesz co mówisz, serio. Nic w tym fajnego. Lepszy mały za to jędrny zamiast flaka:/

Gość beznadziejna___
Może i lepszy, ale ja z różnych powodów nabawiłam się m. in. obsesji na punkcie swoich małych piersi. Może i dałam sobie wmówić że takie piersi są gorsze, że przez nie jestem mniej kobieca, ale już chyba za późno by wybić mi to z głowy.

Gość Kkkkkkk
Potrzebujesz po prostu normalnego faceta żeby wyleczył Cię z kompleksów. Polecam się w razie czego;)

Gość beznadziejna___
Już dość mam tych wszystkich facetów, którzy rzekomo mają uleczyć mnie z kompleksów, a tylko bardziej je pogłębiają.

Gość Kkkkkkk
To nie wiem na jakich dupków trafiałaś... Ale jak nie zmienisz podejścia to zostanie pewnie paluszek, on nigdy nie pogłębia kompleksów.

Gość gość
moze chociaz cipke masz fajna?

Gość beznadziejna___
"Ale jak nie zmienisz podejścia to zostanie pewnie paluszek, on nigdy nie pogłębia kompleksów." - skąd ta pewność? :D

Gość Kkkkkkk
W tym temacie nie mam pewności, mam jedynie pewność że ja bym Cię wyleczył :P

Gość gość
Mam mały biust i się cieszę z tego co mam. Jak zobaczyłam kiedyś w tv Panią z dużym,, ale po uwolnieniu ze stanika jak uszy jakiegoś spaniela, to zrozumiałam, że duże nie zawsze znaczy piękne. Ogólnie prawdą jest, że "każda potwora, znajdzie swojego amatora", nie ma co się rozczulać nad wyglądem. Zdrowie, rozum - to są prawdziwie uniwersalne skarby kobiety ;)

Gość beznadziejna___
"mam jedynie pewność że ja bym Cię wyleczył" - tia... Podryw "na psychoterapeutę". A potem jedno, max. 2 zaliczenia i kop. :D

Gość gość
może masz po prostu nadwage i powinnas popracowac nad ciałem

Gość Kkkkkkk
''Podryw "na psychoterapeutę". A potem jedno, max. 2 zaliczenia i kop. smiech.gif'' A może 3?;) Albo wcale? A może wspólne ''dożywocie''?;) Przykro mi że trafiałaś zawsze na dupków ale nie każdy taki jest...

Gość beznadziejna___
Nie ma to jak kolejny d**ek do kolekcji. A "przebieg" rośnie. ;)

Gość Kkkkkkk
Nie ma to jak kolejna ''głupia c**a'' do kolekcji;) A k***s nie z drewna:D A jaki masz aktualny przebieg?:DDD

Gość beznadziejna___
"Nie ma to jak kolejna ''głupia c**a'' do kolekcjioczko.gif A k***s nie z drewnasmiech.gif A jaki masz aktualny przebieg?smiech.gif" - nie Twoja sprawa.

Gość Kkkkkkk
Jasne Jak chcesz być mniej zakompleksiona to dłużej myśl i rzadziej nadstawiaj;) Albo rób co chcesz, zawsze możesz później ponarzekać na kafe;)

Gość beznadziejna___
"Jak chcesz być mniej zakompleksiona to dłużej myśl i rzadziej nadstawiaj" racja. Ciekawe tylko czy Ty nie dążyłbyś do tego bym jak najszybciej Ci się nadstawiła.

Gość Kkkkkkk
Wyobraź sobie że nie... Potrafię zaskoczyć, nie tylko w tym temacie:) Wprawdzie bywa że później usłyszę ''nie zrobiłeś na mnie wrażenia'' hahaha. Ale nic na to nie poradzę że rzadko która kobietka mi się podoba i nie zaliczam każdej w zasięgu...