Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nieatrakcyjna fizycznie. Mam krótkie nogi, małe cycki

Polecane posty

Gość beznadziejna___
Ale jeśli chodzi o seks, to przecież może mieć super du/pę do seksu, tylko nie za darmo.

Gość beznadziejny_ja
super płacic za sex jak jakiś stary dziadek rewelka :P pozatym nie ttylko o to chodzi

Gość beznadziejna___
Z tego co wiem, to nie tylko stare dziadki, korzystają z prostytutek. Niektórym facetom się po prostu nie chce zdobywać kobiet i sami przed sobą umieją przyznać, że chodzi tylko o seks i to z możliwie jak najbardziej atrakcyjną fizycznie dziewoją.

Gość beznadziejny_ja
ale z prstytutką nie założe rodziny, nie pójde na impreze czy też nie wyjade na wakacje :(

Gość gość
Zazwyczaj problemem nieatrakcyjnych jest to,że zamiast szukać partnerów równych sobie szukaja nie wiadomo jakich piękności. w przypadku facetów to niemalże 100% tak ma... pasztety a chcą modelki ;/

Gość beznadziejna___
"ale z prstytutką nie założe rodziny, nie pójde na impreze czy też nie wyjade na wakacje smutas.gif" - ja z kolegą od seksu też nie. W dodatku za parę lat nawet i do samego seksu nikt mnie nie zechce, a żigolaków jest mało i z tego co wiem są bardzo drodzy i jeszcze bardziej wybredni.

Gość Kkkkkkk
gość z 20:46 a większość kobiet jak ''ma''? Chcą faceta z nie wiadomo jaką kasą a same mają co do zaoferowania? Tyłek? "Piękno'' u faceta nie jest priorytetem dla MYŚLĄCEJ kobietki...

Gość beznadziejny_ja
ale są przystojni a ty chcesz przystojniaka :P

Gość beznadziejna___
A ja tam na kasę u faceta jakoś za bardzo nie patrzę, a ładną buzię zawsze docenię. Na ładną buzię chce się patrzeć, poza tym sama mam dość ładną. Oko za oko, jak to się mawia. :)

Gość beznadziejna___
"ale są przystojni a ty chcesz przystojniaka" - chcieć to sobie mogę. Przystojniaka to ja mogę mieć na raz, max. kilka razy. Docenię przeciętnego (takiego który ma chociaż w miarę przystojną twarz), tylko że taki facet mnie nie doceni, bo moje defekty przesłonią mu zalety.

Gość beznadziejny_ja
w dzisiejszym społeczeństwie jedna wada potrafi wykluczyć człowieka niestety

Gość beznadziejna___
"w dzisiejszym społeczeństwie jedna wada potrafi wykluczyć człowieka niestety" a ja mam niejedną wadę. :(

Gość Kkkkkkk
Tylko ładna buzia dla każdego oznacza co innego, i dobrze, inaczej było by nudno...:D Też się podobam, choć na pewno nie każdej. Ale marudzicie;))) Każdy musi trafić na swego po prostu;)

Gość beznadziejny_ja
możesz mieć na raz a ja nie moge mieć wcale (bez płacenia) i tutaj jest różnica :P

Gość beznadziejna___
Ja już mam dość czekania. Dość rozczarowań. Dość robienia za poczekalnię czy materac kilkurazowego użytku.

Gość Kkkkkkk
To nie bądź tą poczekalnią... Też nie chcę być poczekalnią dla kobiet:) Tylko nie chcąc być poczekalnią zostaje Ci wiesz co;)

Gość beznadziejna___
"możesz mieć na raz a ja nie moge mieć wcale (bez płacenia) i tutaj jest różnica" tak, ale mnie to nie kręci. A wiesz ilu facetów bym "miała" gdyby to mieli być tylko ci, którzy na serio się o mnie starali i jednocześnie mi odpowiadali? Całe ZERO. Byłabym dziewicą w wieku 25 lat. Niestety mam za duży temperament na to by sobie na to pozwolić. Libido silniejsze niż godność

Gość beznadziejny_ja
więc zgadzasz się, że mam gorzej ?

Gość beznadziejny_ja
niestety co zrobić mi zostaje inny sposób :P

Gość beznadziejna___
Człowieku bierzesz 2 stówy i masz godzinę seksu z taką panna jaka Ci odpowiada. Myślisz, że ja się podobałam wszystkim facetom, którzy sobie na mnie użyli? Możliwe że niektórym tak, ale najpewniej oni traktowali mnie tylko jako taki se materac, marząc o "lepszej".

Gość beznadziejny_ja
tego nie wiesz :P ja mam teraz inne wydatki pozatym raz na tydzień wywalać 2 stówy i robić to z dziwką nie dzięki.

Gość beznadziejna___
A szukasz w ogóle dziewczyny? Sama przecież nie przyjdzie.

Gość beznadziejny_ja
już nie szukam po 3 latach dałem sobie spokój.