Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grecka_gwiazda_rapu

Kobiety po zabiegu aborcji tutaj

Polecane posty

Gość gość
I czym ty się chwalisz? To nie jest powod do dumy!

Gość gość
nie wiem jak można coś takiego zrobić.Kobietom które to planują polecam obejrzenie fimu"niemy krzyk" lub" zaćmienie rozumu" i ponowne przemyślenie

Gość gość
widze ze patologia ma swoj temat.

Gość gość
Ja zostałam zgwalcona

Gość gość
Patologia to właśnie rodzi na sile. Zresztą znam jedna kobietę która za PRL się skrobala a teraz wielka przeciwniczka

Gość gość
Gdybym została zgwałcona - usunęłabym bez chwili zastanowienia. Nie umiałabym urodzić i wychować dziecka które zostało poczęte siłą i przemocą. Gdybym zaszła w ciążę ze swoim partnerem nigdy nie zdecydowałabym się na taki krok. Uwielbiam dzieci i za jakiś czas się zapewne zdecyduję.

Gość gość
Płód do 3 msc absolutnie nie powinien być nazywany istota ludzka. To cos nie ma mozgu

Gość gość
Ani płci. Wiec kościół powinien się cieszyć ze pozbywa się transow

Gość gość
"Gdybym została zgwałcona- usunęła bym bez chwili zastanowienia..."Powiedz mi co dziecko jest winne,że mamę ktoś zgwałcił?Nikt nie każe Ci go wychowywać zawsze możesz oddać do adopcji.

Gość gość
A co z meżczyznami po aborcji, jaka jest ich rola? Mój znajomy zapłacił za 14 skrobanek, z dziewczyną nr 15 ożenił się bo nie chciała aborcji. Nie rozumiem dlaczego winą tutaj obarcza się wyłącznie kobiety?

Gość gość
Oglądałam dzisiaj film "zaćmienie rozumu"i w połowie przerwałam bo mi się nie dobrze zrobiło

Gość gość
lekarz chciał zrobić aborcję babci i usunąć moją matkę babcia oczywiście się nie zgodziła była bardzo chora w czasie ciąży więc matka miała być bez rąk nóg i co tam jeszcze na szczęście urodziła się prawie zdrowa to znaczy na tyle żeby prowadzić normalne życie ale mogło być oczywiście gorzej dzisiaj medycyna jest bardziej rozwinięta i da się przewidzieć ułomności ja osobiście jestem za aborcją to znaczy za tym że każdy powinien mieć wybór też uważam że dzieckiem nie można nazywać zygoty czy płodu to są tylko komórki to tak jak oddajemy krew też są tam żywe komórki oddając ją do badania zabijamy część siebie

Gość gość
14 Skrobanek,niezle glupie sa baby,daja d**y a pozniej placz i znowu wystawiaja d**e do skrobania.Inna sytuacja jest jezeli chodzi o g**** i bardzo wspolczuje.Sypiacie ze smieciami a pozniej sie dziwicie z tez tak was traktuja.Nie ma mozgu,ale ma bijace serce,czyli zyje .Twoje serce bije?To daj bic innemu pustaku k***wski.

Gość gość
15:53 a no wlasnie nic nie jest winne ale tez do 3 mc to tylko plod-nie dziecko! A po wtore, co kobieta jest wnna ze zostala zgwalcona? Czemu ma zyc z takim bagazem doswiadczen i sie meczyc? Ma skazywac siebie na gorsze zycie przez jakiegos palanta i dziecko?

Gość gość
Płod to też istota żywa serce bije już od 21 dnia po zapłodnieniu!!!!

Gość gość
hmmj1 popieram Cię

Gość ulenka007
Ja tez usunelam po g****ie. I nie mowcie,ze wystarczy urodzic i oddac do adopcji. Ciaza i porod to nie spacer po parku, a ja nie zamierzam sie meczyc dla pomiotu jakiegos zboczenca. Poza tym takie dziecko ma juz spaczone geny po "tatusiu".

Gość gość
A gdzie wasze sumienie jak patolka rodzi 5 dziecko które siedzi z przyklejana pielucha 15 godzin i kiwa się w kącie. S*******ny zaklamane

Gość gość
No i niech wam bedzie. aborcja to zabojstwo kazda ma rodzic itd gadajcie sobie ale ABORCJA BYLA JEST I BEDZIE ZAWSZE DOSTEPNA nawet jesli po kryjomu-$$$$ to rzadzi swiatem i jak kogos stac to usunie a jak nie to dom dziecka przez takich krzykaczy jak wy. Ciekawe czy super by wam bylo byc takim dzieckiem?? Podatki tez ida na domy dziecka a pozniej biadolicie bo malo zarabiacie a takie podatki

Gość gość
Przestancie juz manipulować uczuciami kobiety???!!!!! Nawet kościół nie uważał 4 msc płodu za człowieka do któregoś tam wieku!!!

Gość gość
bredzicie wielkie matki polki najwiekszy odsetek aborcji w Angii to POLKI w niemczech i holandii nie lepiej. Hipokrytki zakłamane

Gość gość
Tak, mogla mnie matka tak potraktowac ale po pierwsze ja bylam chcianym dzieckiem-a to wielka roznica z tym z g****u, miala meza, warunki do tego by miec mnie.

Gość gość
Wystarczy patolke p*********ic do mops i juz sie nia zajma.Co ty wogole porownojesz?Zabicie dziecka do zaniedbania??

Gość gość
Opinia kościoła nie jest ważna.Ty teś byłaś kiedyś takim płodem i matka Cię nie usunęła a też mogła powiedzieć"to jeszcze nie dziecko".Już w 8 tygoniu ciąży zaczyna bić serce

Gość gość
wiekszosc Polek,ktore skrobia sie za granica,wcale tam nie mieszka,tylko przyjezdzaja specjalnie na aborcje z naszego pieknego,katolickiego zadoopia zalosne,zeby we wlasnym kraju nie mozna bylo sie wyskrobac po ludzku tylko latac do obcych

Gość gość
16:28 poczytaj odpowiedz 16:26 ze zrozumieniem

Gość gość
W innych krajach aborcja jest legalna. Dlaczego w jednym kraju jest to przestępstwo a w drugim nie? Jak kobieta ma zabić dziecko po urodzeniu a potem chowac zwłoki w zamrazalniku lub w beczce to lepiej żeby ta kobieta poddała się aborcji. Mysle ze zabicie narodzonego dziecja jest większą zbrodnią

Gość nieBojcieSiePrawdy
Co wy gadacie,oczywiscie,ze plod to czlowiek, na bardzo wczesnym etapie rozwoju. No ale to zaden argument. Mowie wprost- plod to czlowiek, aborcja to zabicie czlowieka,POPIERAM PRAWO DO ABORCJI. To bardzo wyjatkowa sytuacja,kiedy czlowiek rozwija sie w drugim czlowieku. Uwazam,ze w takim wypadku kobieta ma prawo do zabicia. :) pozdrawiam

Gość gość
Skrobanka to nie zabójstwo. A zaniedbywanie dziecka, bicie,lekceważenie jest notorycznym znecaniem i tortura głupia k***o!!!! Wolalabys mieć swoj glupi leb obciety ostrym toporem czy tępym?