Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy...niekonsekwentnie

Polecane posty

Jestem ciekawa czy czy wszyscy wiedzieliby co do czego służy no i gadżety byłyby raczej w ramach żartu i sprawdzenia skupienia nad całkiem innym, zapewne nudnym i poważnym tematem szkolenia właściwego. Nie trzeba zmieniać branży ;) W branży stricte erotycznej nie byłoby tak zabawnie podejrzewam ;)

nie, w branży to by Ci wszystko spowszedniało i strywializowało tam pewnie dilda służą jako przyciski do papierów

Pewnie tak. Dlatego dobrze jest jak jest ;) Siedzę sobie grzecznie i nikt nie podejrzewa co się kryje w mojej głowie... :D

Gość Smof
mleka?? bleeeeeeeeeeeee mleko to jest dla mlodych krowek prawdziwne kotki to wcinaja czerwone "miesko" na surowo :D a tak w ogole to ja sie nie boje..eeee..chyba? bo cos ostatnio za duzo rozpusty ci chodzi po glowie :D male misie moga nie wyrobic :D zmienie balkon :P x kùrwa znowu wylogowany? to przestaje byc zabawne zaczne wierzyc w spiskowa keczupowa teorie dziejow :)

Szynkę tez wystawiam jej regularnie. Ale ona wybredna :D Może Tobie posmakuje :P Strachliwy miś? Mnie się boisz? Chodzacego po Ziemii aniołka? :D

Gość Cztery odsłony ironii
Aniołka:-D a to mnie pozbawiłaś Lubię:-DChyba z rogami:-P

Mam chusteczkę haftowaną, wszystkie cztery rogi ;) Kogo kocham, kogo lubię... Eeee za mało mam chusteczek :( 👄 Sis :)

Wchodzę na kafe, oglądam tematy i z boku strony przeczytałam: "najpopularniejsze: Francuska dieta proteinowa" i co? Z czym mi się skojarzyło? :D Z OZP :D Powiedzcie, że Wam też się tak kojarzy...

Gość Cztery odsłony ironii
Dobry wieczór:-) Przyszłam popchnąć:-P

Kurcze Czwórka, chyba Pusza zaraz do nieba żywego zabiorą :D Moje usta, Twoje usta Toż to dla Pusza rozpusta ;)

Hehhehe. No popatrz. Ja swoją ostatnio widziałam jakoś w 2001 ale jestem pewna, że nadal ją mam ;)

Gość gość
poszukamy? może za bardzo nie zżółkła i nie zbutwiała? a może w proch się rozsypała?

Gość gość
- Szukaj mnie! jak mnie znajdziesz będę twoja! - A jak nie znajdę? - To będę w szafie...

Sąsiad ;) Wyłaź z szafy. Tam jej nie ma ;) Naprawdę chcesz odleźć zaginioną aureolę? :D Podobno anielskość nie jest modna :P

Gość gość
jestem bardzo staromodny:) Masz rację,w szafie jej nie ma (sprawdziłem:) ) może pod łóżkiem?

LK ;) nieważne, modna czy nie, ja bym powiedział, że Tobie jest po prostu bardziej twarzowo bez aureoli :classic_cool:

Gość Smof
spoko wodza nic nie stanie tak od razu misiu ma swoje lata i tak latwo nie ma ze obiecanki macanki, a glupiemu od razu staje a tak w ogole to ja sie pytam po raz kolejny kto mnie wylogowal, no kto???

Staromodny? Jeszcze powiedz, że kindersztuba itp... Dok, to, że Ty lubisz niegrzeczne dziewczynki to wszyscy wiedzą :P ;) I dlatego to Sąsiad mi pomaga odnaleźć zgubę.