Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ciąży o wiele szybciej odrastają mi włoski i doprowadza mnie to do szału!

Polecane posty

Gość gość

Depiluję się od zawsze, ale w ciąży to istna masakra, włosy rosną jak na potęgę i to jakieś takie grubsze i ciężej je ogolić maszynką ;( Ktoś ma podobnie?

Gość gość
mam to samo ! a jaki masz kolor wlosow ? mam wrazenie ze zrobily sie ciemniejsze rosna jak szalone !!

Gość gość
Naciesz się, bo około 4 miesiące po porodzie pożegnasz się z dużą ilością swoich włosów

Gość gość
Mam ciemne włosy i zawsze musiałam się dość sporo golić, ale było to do opanowania, a teraz to przegięcie. Są takie grube, kłujące twarde, maszynką muszę jeździć wiele razy by to zgolić, wcześniej aż tak nie miałam. Ogolę się rano a wieczorem już jak dotknę to czuje włoski ;/

Gość gość
a ja myslalam ze to wina tego, ze przez ostatnie pol roku goliłem depilatorem choć to wydało mi sie dziwne , teraz juz znam przyczynę

Gość gość
Ja tak miałam.Lekarz powiedział mi, że często tak jest jak ma się urodzić syn:) Na początku myślałam, że żartuje ale potem USG potwierdziło płeć i rzeczywiście mam syna:)

Gość gość
Mam syna ale nie miałam grubych włosów w ciąży

Gość gość
dokladnie ja tez tak mam i spodziewam sie syna :) to wszystko ze sprawa meskich hormonow ktore sie w nas wytwarzaja.. po porodzie bedzie jak dawniej :)

Gość gość
po porodzie beda wypadaly garsciami... tak gdzies po 3 miesiacach

Niemożliwe ze to na syna, bo ja urodziłam chłopca a cala ciążę włosy mi nie rosły. Mogłam golić nogi raz na tydzień a i tak byly gładkie ;) Po ciąży wszystko wróciło do normy czyli albo codzienna zabawa z maszynka albo depilacja.

Gość gość
Ja mialam odwrotnie. Wlosy na glowie piekne alo nogi i bikini moglam i co 3 dni golic bo bardzo wolno odrastaly. A tez syna urodzilam

Gość gość
Ooo narobiłyście mi nadziei ;) bardzo bym chciała chłopca, za 2 tygodnie mam wizytę i raczej już będzie można określić płeć bo będzie to 22 tydzień. Tak się męczę teraz z ciągłą depilacją uporczywych mocnych włosków, ale jeśli to oznacza, że być może to chłopczyk...byłoby super, chociaż córeczkę też bym bardzo kochała