Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo chciałabym mieć w końcu faceta

Polecane posty

Gość gość

Długo się przed tym wzbraniałam, grałam niezależną i samowystarczalną, przekonana że są ważniejsze rzeczy niż miłość, ale to było jedno wielkie oszukiwanie siebie samej. Widzę to teraz, kiedy jestem sama i nie mam z kim porozmawiać, przytulić się itp.

Gość gość
porozmawiać możesz z rodziną a przytulić do kotka

Gość Peggy72
To teraz wsiesz czego chcesz i możesz to zmienić.

Gość gość
autorko ile masz lat i skad jestes?

Gość gość
Chciałabym to zmienić, tylko nie za bardzo wiem jak. Nigdy jeszcze nie byłam blisko z żadnym facetem i czuję się dość nieporadna, jeśli chodzi o zdobywanie mężczyzny.

Gość gość
Stuknęło mi niedawno 26. Mieszkam w Katowicach.

Gość gość
Doradzicie coś? :)

A ja bym chciał mieć dziewczynę. Nigdy się przed tym nie wzbraniałem, po prostu nie trafiła mi się nigdy dziewczyna. No i tak się zastanawiam skąd jakąś dziewczynę wytrzasnąć?

Gość Peggy72
Konkretnej rady nie ma.Albo kogoś spotkasz albo nie.Ale raczej wszystko przed Toba,młoda jesteś.Tu nie ma przepisu.

Gość gość
ja mieszkam kwadrans od katowic, chcialbym cie poznac :)

Gość gość
no ja jako kobieta ci powiem, że zdobywanie facetów to nie jest rzecz trudna, jak sie podobasz to oni sami wyjdą z inicjatywą. niedawno myślałam jak ty, a tu sie okazuje, że musiałam paru odrzucić bo nie pasowaliśmy do siebie, ogólnie mam wrażenie, że faceci są bardzo napaleni na związek, na seks, na wszystko, więc jeśli będziesz otwarta i miła to pójdzie łatwo, a nawet otwarta nie msuisz być, niektórych kręci niedostępność, jedyny warunek jaki musisz spełniać to podobać się i nie być wredną małpą czy księżniczką która gardzi każdym kto nie jest Clooneyem

Gość gość
Może i jestem młoda i wszystko przede mną, ale taka prawda, że najlepsze lata mam już za sobą. Tymczasem ja nawet nigdy się nie całowałam (buziaki w policzek się nie liczą). Czuję się dość dziwnie na tle moich rówieśniczek.

Gość gość
nic nie masz za sobą, wszystko przed sobą, ja kurczę jestem starsza od ciebie i zawsze jakis facet się do mnie przyklei a jakąś pięknością nie jestem, jedynie mam zgrabną figurę i to tyle z moich wielkich zalet :D no i ostatnio się zakochałam

Gość gość
Gość 15:35 - trochę boję się poznawać ludzi przez neta, ale niech będzie... spróbować nie zaszkodzi. :) Gość 15:36 - nie jestem księżniczką ani wredną małpą. Co najwyżej jestem trochę zamkniętą w sobie, nieśmiałą dziewczyną, której brakuje swobody w kontaktach z przedstawicielami płci przeciwnej, przez co mogę wydawać się im dziwna i nieprzystępna.

Gość gość
masz paskudny charakter i jesteś puszczalaska

Gość gość
Słucham? To do mnie było? Jak mogę być puszczalska, skoro ja nawet nie dotykałam męskiego ciała?

Gość gość
jestes dziewica?

Gość gość
faceci szukaja seksu

Gość gość
ja tez nie poznalam odpowiedniego faceta.

Gość gość
Gość 15:42 - mnie też się zdarzali adoratorzy, ale niestety szybko odstraszyła ich moja nieśmiałość. Podejrzewam, że to z jej powodu nadal nie mam chłopaka, bo jeśli chodzi o wygląd, to jest w miarę ok (muszę jedynie nieco schudnąć).

Gość gość
gość dziś Gość 15:42 - mnie też się zdarzali adoratorzy, ale niestety szybko odstraszyła ich moja nieśmiałość. Podejrzewam, że to z jej powodu nadal nie mam chłopaka, bo jeśli chodzi o wygląd, to jest w miarę ok x Ta ładna i nie ma chłopaka przez nieśmiałość phi lepiej powiedz prawdę brzydulo z paskudnym charakterem w stylu zołzy

Gość gość
Szczyt inteligencji oceniać kogoś nieznajomego.

Gość gość
nie oceniam tylko wyciągam wnioski

Gość gość
Wierz mi, że nieśmiałość może mieć duży wpływ. Faceci uważają takie kobiety jak ja za nieprzystępne i wyniosłe i nie chcą ich bliżej poznać. Wygląd nie ma tu nic do rzeczy, można wyglądać nieźle, a jednak mieć w sobie blokadę psychiczną, która utrudnia wejście w bliższe relacje z płcią przeciwną.

Gość gość
znowu w zyciu mi nie wyszlo.

Gość gość
na czatach mozna poznac roznych facetow.

Gość gość
Tylko że mnie interesuje poznawanie ludzi w realu, a nie jakieś czaty.

Gość gość
co to znaczy nieco schudnac? bo wiesz, to ze masz ladna twarz i fajny charakter, to czesto za malo powiem na wlasnym przykladzie - wszyscy znajomi traktowali mnie jako super kolezanke, mam sliczna twarz i wiedzialam o tym zawsze, jestem mila, sympatyczna, swietnie dogaduje sie z ludzmi w koncu musialam wyjechac do UK do pracy, ciezkiej pracy i jak wrocilam - o 15 kg chudsza z pieknym cialem, nagle kazdy znajomy zechcial ze mna byc oni sa naprawde zwrokowcami, i nieco schudnac to mozna chciec 2-3 kg (jesli wazy sie np 57 kg), oczywiscie nie uogolniam - mam kolezanke bardzo szczupla, sympatyczna, w wieku 31 nigdy nie miala faceta, calowala sie z dwoma, ale w niej sa akurat takie wady, ktore odstraszaja facetow - jedni twierdza, ze jest bardzo nudna, drudzy, ze jest aseksualna (porusza sie w specyficzny, meski sposob), jeszcze innym przeszkadza, ze jest skapa takze pomysl - moze albo wyglad, albo ktoras z twoich wad odstrasza facetow:)

Gość gość
takze pomysl - moze albo wyglad, albo ktoras z twoich wad odstrasza facetowusmiech.gif Odstraszała ona sama, bo nawet jak się jakiś facet w niej podkochiwał, to ona nie zauważała tego lub nie chciała zauważać, bo co innego miała w głowie.

Gość gość
Ważę 76 kg przy 167 cm wzrostu. Wiem, że to dużo, ale próbuję schudnąć.