Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja tak czy nie

Polecane posty

Gość gość
a wy znowu o tym rozszarpywaniu - wykonałam aborcję w 14 tc zestawem z womenonweb org i nic nie było rozszarpane

Gość gość
szarpalbys jak reksio szynke, no nie?:D

Gość gość
jak usuwacie ciaze tez mordujecie.zycie za zycie

Gość gośćpoloznik ginekolog
uwielbiam rozszarpywac ludzkie plody :) wrrrrrrr

Gość gość
mozesz sobie gadac :) nikt nie bedzie mordowac kobiet ale spoko,wyzyj sie tutaj, wyplacz sie, ciiii

Gość gość
ależ my niczego nie rozszarpujemy na strzępy- bierzemy tabletkę, siadamy na sedesie i wypuszczamy to słodkie niewiniątko do kanalizacji, więc nie przeżywaj

Gość gość
hahahaha biedni fanatycy tylko na forum moga poszczekac a aborcja byla jest i bedzie :)

Gość gość
20:49 Obrzydliwa jesteś :o

Gość gość
aborcji dokonuja kobiety o malych mozdzkach ale z duzym libido.Niestety jest ich coraz wiecej.

Gość gość
gość dziś 20:49 Obrzydliwa jesteś nie obrzydliwa - to życie, Misiu, życie nas do tego czasem zmusza

Gość gość
więc skoro zgwałcił mnie mój brat kiedy miałam 13 lat, zaszłam w ciążę i usunęłam dziecko to mam mały mózg, tak?

Gość gość
20:49 was też powinno się spuścić w sedesie

Gość gość
a takie kobiety bzykaja , zapladniaja faceci o malych mozdzkach i duzym libido wiec dziecko tez byloby o malym mozdzku i duzym libido :) wiec lepiej sie takiego pozbyc w zarodku

Gość gość
co wy robicie nie tak ze wpadacie?Kochac sie tez trzeba z glowa,nie tylko dupa.

Gość gość
ależ my niczego nie rozszarpujemy na strzępy- bierzemy tabletkę, siadamy na sedesie i wypuszczamy to słodkie niewiniątko do kanalizacji, więc nie przeżywaj x dokladnie! moje to sie tak sedesu uczepilo i nie chcialo sie splukac ze musialam walic je klapa od kibla po glowie

Gość gość
najlepszy srodek anty to srodek doopy

Gość gość
a kto powiedział, ze zaliczamy wpadki? myślisz, ze jak ktoś ma gdzieś zarodki i śmieje się z obrońców "zycia, to dlatego, że zaliczył wpadkę.. Nigdy w ciąży nie byłam, a mam swoje lata, popieram aborcję na życzenie i uważam przeciwników aborcji za półgłówków.

Gość gość
Tak, popieram aborcje. Lzawe historyjki o raczkach i nozkach to jedno,a prawdziwe zycie to drugie. Popieram prawo do aborcji tym bardziej jak mam juz swoje dzieci i wiem jakie to wyrzeczenia i trud. Tez kiedys bylam idealistka.

Gość gość
Kobiety które są odpowiedzialne się zabezpieczają a w razie wpadki nie mordują niewinnych dzieci tylko oddają je do adopcji

Gość gość
ale po co jakieś foty czy filmy z płodami- wszystkie zabiegi chirurgiczne są obleśne- jakbys sobie popatrzył na operację wyrostka, to przy słabych nerwach można zemdleć. Nie wiem dlaczego akurat płody w kawałkach- czy co tam jest w tych linkach, bo nie wchodzę- miałyby mnie wzruszyć czy zszokować..

Gość gość
Aborcja była i będzie, i Wasze szczekanie tego nie zmieni. Kiedyś nasze babcie mieszały ziółka, piły jak herbatkę i koniec ciąży. I jakoś nikt nie robił z tego wielkiego halo. A teraz zbiorą się takie dewotki i lamentują jak potłuczone. A mały móżdżek to mają te osoby, które nie potrafią pojąć, że różnie w życiu bywa, dla nich coś jest albo białe albo czarne, nie ma nic po środku.

Gość gość
Po to żeby kobiety miały świadomość co się dzieje z takim dzieckiem podaczas zabiegu

Gość gość
Nasze babcie mogły przeprowadzić aborcję legalnie. Po 56 kobiety wywalczyły sobie do niej prawo, które zostało nam odebrane. W cywilizowanych krajach aborcja jest legalna i żyją. Ale Polska to katoland, tu rządi pier/dol/ony kler.

Gość gość
ta,jasne,oddaja do adopcji. ale aborcje sie robi nie tylko dlatego,ze nie chce sie dziecka,ale tez nie chce sie byc w ciazy i nie chce sie rodzic! adopcja nie rozwiazuje tych problemow dla mnie latwiej bylo usunac zarodek w pierwszych tygodniach ciazy, nie wyobrazam sobie za to oddac dziecka do adopcji,po prostu nie! jak komus to pasuje,to prosze bardzo

Gość gość
Nie chce się być w ciąży,a pie****ić się na potęgę to się chce?

Gość gość
o p********iu sie na potege to tylko ty tutaj mowisz, z takimi fantazjami zapraszam na forum erotyczne poza tym- tak,wlasnie tak, chcemy miec zycie seksualne, ale nie chcemy byc w ciazy. to przeciez normalne. wiesz co to jest antykoncepcja? to takie cos co sluzy oddzieleniu seksu od rozmnazania. niestety czasen zawodzi,ale wtedy jest jeszcze aborcja.

Gość gość
A co, żal Ci d.u.p.e ściska bo Ty w ciągłym celibacie?

Gość ja usunelam ciaze dwa razy
pierwszy raz zabezpieczalismy sie prezerwatywa i pekla, wzielam tabletke po i nie zadzialala. Mialam wtedy 18 lat wiec na dziecko stanowczo za wczesnie bylo. Drugi raz chlopak mnie bezczelnie wrobil, mialam 21 lat, studiowalam i tez bylo za wczesnie na dziecko. Nie mam wyrzutow sumienia.

Gość gość
nie ja jestem odpowiedzialna i nie pieprzę się bez zabezpieczenia ile popadnie