Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablo85NY

Czy taki styl ubioru u faceta, jest dobry?

Polecane posty

Gość Pablo85NY

Witam drogie Panie :) zwracam sie do was z wielka prosba, aczkolwiek mam problem z dobiorem kolorystyki / stylu ubioru na takie wyjscie impreze, czy loozna randke. Na codzien ubieram sie w stylu amerykanskiego hip hopu? chyba tak to moge okreslic, ale nie o tym mowa, chcialbym po prostu trzymac urban/street ale dajac cos z elegancji, ponizej dorzucam fotke i prosze o ocene tego polaczenia, czy jest dobre, zle, normalne. Dziekuje serdecznie za pomoc, sle buziaki ;* http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d38ff7c25ea8224c.html

Gość gość
no cóż, wygląda to tak jakbyś nie mógł się zdecydować czy chcesz być zbuntowanym nastolatkiem czy dziadkiem...

Gość gość
ojej, jako kobieta nie lubię takiego stylu u faceta, jak taki do mnie podbija to go spławiam niestety, serio jakaś chora ta moda (ale czy ona była kiedyś normalna?) większości to nie pasuje, a wszyscy próbują się tak ubierać, nawet ci jednak starsi..okropieństwo.

Gość gość
Ojjjj okropne :/ tak malo meskie :/

Gość gość
obrzydliwość. Mieszanka hipstera i c***y.

Gość gość
Jezu straszne :( no chyba ze chcesz sie podobac malolatom to wtedy pewnie ok :P

no niestety dla mnie jesteś skreślony, nie umówiłabym się z tb.

Gość gość
Mialabym chyba odruch podciagania Ci spodni :/

Gość gość
Ogólnie mnie się nie podoba, moda jest dziwna, ale pewnie znajdziesz kobietę której nie będzie przeszkadzało. To tylko ciuchy, a to Ty masz się czuć komfortowo.

Gość gość
Moj facet jest typem metala ale nie ubiera sie typowo czuli bojowy bluza z kapturem i glany ( jak za gowniarskich lat :P ) . Raczej cos jak Adam Darski wiec u mnie taka stylizacja jak ta pokazana przez Ciebie odpada. Jest tyle meskich stylow, dlaczego narzuciles sobie styl tak malo podkreslajacy cialo i tak niemeski ? U te buty? Co to jest ? Masakraaaa

Gość gość
Omgggg :/

Gość Pablo85NY
co jak co, ale wypraszam sobie!!!!!!!! czemu facet mialby sie ubierac jak wy chcecie!!!?? to jest malo meskie, kiedy facet jest jak pudel, a jego kobieta go uczesze, ubierze, wykapie i nakarmi!!!!! Po za tym, na zachodzie ten typ mody jest wciaz aktualny, tlyko w PL ludzie zyja wg systemow, a prawda jest taka, ze jakby tak facet ubrany mial najnowsze BMW i milion na koncie z willa z basenem, to byscie nie wybrzydzaly w jego ubiorze i nie byloby slow "nieumowilabym sie z nim", zenada te polskie kobiety, czlowiek sie grzecznie pyta to go zjada.... no coz...

Gość gość
Autorze, spokojnie. Wstawiłeś zdjęcie zestawu które się nikomu nie podoba - trudno. Nikt nie każe Ci się inaczej ubierać. Btw, wyglądałoby lepiej z białym albo ciemnym swetrem bez guzika.

Gość gość
Jezu ale co niegrzecznego bylo w okresleniu stylu malo meskim? Prosiles o opinie. Nie obchodzi mnie ile pieniedzy ma moj facet. Jak go poznalam to jezdzil maluchem bisem ktora sie rozkraczal na prostej drodze :D wiec nie oceniaj. Nieważne ze w stanach styl jest taki i siaki. Wiekszosc spoleczenstwa tam jest tez otyla a to nie znaczy ze u nas tez tak musi byc... co to za sugestia. Tu chodzi o to zeby facet wygladal na ubranego a nie przebranego. I bez przesadnych stylizacji. Jak facet z jajami po prostu. Ja mieszkam w Norwegii i taki styl zwykle maja mlodzi Turkowie. Do tego czesto nosza klipsa w uchu i nazelowane wlosy. Wygladaja jak kopie samych siebie :/

Gość gość
autorze, jak czujesz się w tym dobrze, to po cholerę pytasz? tym bardziej, jeśli i tak zamierzasz właśnie tak gdzieś wyskoczyć..facet, powinien ubierać się jak facet, no po prostu, nie chodzi tu, jak napisałeś, że ulizany czy coś, nie, nie, nie o to chodzi, ja swoim facetom nigdy nie narzucałam jakieś durnej mody, sami wiedzieli jak się fajnie ubrać, żeby podkreślić jednak bycie tym facetem, a nie robić z siebie luzaka i nastolatka forever...dla mnie taki ubiór skreślałby Cię w sumie na dzień-dobry, no chyba, że jesteś inteligentny, miły i rozmowny, to jeszcze przymknęłabym oko, bo jednak nie o same ciuchy chodzi, ale szczerze to wstydziłabym się umawiać z facetem, który ma akurat taki gust ;)

Gość gość
Ojej chciales opinii. To wszystko. Nikt cie nie bedzie ubieral przeciez. Co to za obruszenie. No jak widac wiekszosci sie nie podoba ale peqnie znajdą sie i takie ktore na to poleca. Mysle jednak ze srednia wieku tych dziewczat bedzie mocno zanizona. Ale jesli sam jesteś mlodziutki to czemu nie :)

Gość gość
mi osobiscie sie podoba :) ale gdyby sweterek był jednolity bez guzików w kolorze np musztardowym no i niestety ale buty np szare w tym stylu ale bez takich wstawekjak na zdj.

Gość Pablo85NY
wiem jakie jest zycie i jak pieniadz zmienia wiele, wiesz ja rozumiem, jak ktos by mi powiedzial, no jest zle, sproboj to czy tamto. Faceci w Polsce wygladaja jak by byli bi, ciuchy unisex, spojzcie w prawdzie w oczy jak 10 lat temu byl wizerunek prawdziwego mena, a dzis? rurki, sweterek, wloski jak bieber,... no prosze was, po co robic betonowy kraj i zabierac sobie wolnosc? nie czaje tego, to jak zycie z wgranym windowsem 8, rob to co robia inni, i chodz tak jak inni.. zenada

Gość gość
aha i mam 25 lat takze takie uogolnianie, że spodobałoby się to tylko nastolatkom to trochę nie na miejscu :) to tak jakby powiedzieć, że kobieta w mini i balerinkach podoba się tylko chłopcom w wieku do 19 lat MAX :)

Gość Pablo85NY
mam 27 lat i nie zamierzam sie ubierac w stylu zgredzialego 50 latka, bo sory ale jak widze chlopa w miodowych rurkach, niebieskim sweterku z dekoltem w ksztalcie serka i pod tym biala koszule, to widze 50 letniego amerykanina, co siedzi na swojej prowincji w texasie w slomiastym kapeluszu....

Gość gość
Ojjj ale te ubrania tez wygladaja na bi i unisex. Kiepsko trafiles z porownaniem :/

Gość gość
ubieraj się tak jak lubisz, jeśli czujesz się w tym komfortowo i męsko to jest dobrze. Mi tam się podoba, chyba jestem wyjątkiem ale o gustach się nie dyskutuje

Gość gość
Ze skrajnosci w skrajnosc. Jest jeszcze normalny styl dla facetow z jajami a nie tylko hiphoppwy i faceci w rurkach lub koszulach polo :D

Gość gość
tak szerokie spodnie i taka marynarka wygląda na unisex?? ojj jjeśli jesteś kobietą to boję się pomyśleć jak się ubierasz:P

Gość gość
Ja mieszkam w UK. i widze mnostwo ciapatych nastolatkow ubranych w takim stylu. Nie wiedzialam ze w Norwegii jest tak samo :D

Gość gość
No moze nie na unisex ale na bi to na 100 % :)

Gość Pablo85NY
spodnie nie sa szerokie takie sprostowanie, sa z firmy Cipo & Baxx, a z tego co mi wiadomo to ta firma nie zajmuje sie hip hopowym stylem, sa poprostu dluzsze niz normalne

Gość gość
Tak faktycznie ten stroj przypomina mena z przed 10 lat. Chryste :(

Gość gość
tak szczerze to każde ubranie może wyglądać na bi ;) czasem nawet można nie zauważyć czy ktoś jest lesbijką czy gejem, bo ubierają się zwyczajnie.

Gość gość
No moze nie na unisex ale na bi to na 100 % :)