Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablo85NY

Czy taki styl ubioru u faceta, jest dobry?

Polecane posty

Gość gość
zjechaly chłopaka bo się ubiera jak chlopak :) gratulacje dziewczyny. No Pablo to jest KAFETERIA tu siedzą same damessy, które mają mężów w garniturach bo każda tu ma high life. I żadna by się nie umowilam z Tobą bo nosisz meskie normalne spodbnie. No przecież to takie "chlopiece";) szok dziewczyny szok.

Gość Pablo85NY
yo, mnie wychowywala babcia i jakos nie mowie tego tutaj, ja nie mowie, ze Twoj maz jest milionerem, ale zaloz sie o 100 tys euro, funtow czy czego chcesz, ze jak by podszedl do Cb milioner, to bys i meza zostawila dla niego :), wiem, ze podchodze dosyc mocno pod sprawe, ale wiem jak jest, po 2 nie jestes czarna wiec nie wiesz jakie tu zycie mialem 15 lat temu, tylko wyobraz sobie 12 letni czarny rok 99 i fale nazistow, skinow i innych z okrzykiem white power :)

Gość gość
Czyli ze mam lubic biebera bo jak go nie lubie to zazdroszcze :D ????

Gość gość
gość dziś akurat męskości to nie ma za grosz na tym zdjęciu, ot jakiś nastoletni chłopaczek mógłby się tak ubrać do szkoły ale nie dojrzały facet!

Gość gość
On ma nie uogolniac ale wy możecie już mowic, że spodoba się tylko mlodym dziewczynkom? Hipokrytki.

Gość gość
Nastepna tetaz z facetem w garniaku wyskoczyla. A wiesz ze mozna wygladac po prostu normalnie. Nie jakis street style , nie rurki i nie garniak? Tylkopo prostu zwyczajnie i bez przebieranek. No ale ja tez juz stara bo 30 :P

Gość Pablo85NY
plytkie myslenie ma osoba ktora ocenia moj styl wg stereotypu, czyli z ciemnej strony.. troche to smutne..., nigdy problemow z prawem nie mialem, choc tez nigdy na pomoc nie moglem liczyc, ale.. wiem jak jest, zis kazda mocna bo nie ma takiej sytuacji i to jest myslenie rzeczywiste, nie jestem plytki, bo mam od 15 roku zycia plan na swoj sukces i do niego daze, a lepiej byc skejtem wyloozowanym, niz powaznym zgredem co jest zazdrosny i zdradza swoje zony, bo jak ktos sie ubiera dla kogos to bardziej smierdzi niz tzw kupa jak ujelyscie moj styl :P

Gość gość
autorze, powiem najgrzeczniej jak się da - podobnie jak kilka innych pań w życiu bym się nie umówiła z kimś kto mi się nie podoba. Facet tak ubrany mi się NIE podoba.

Gość gość
Tak się zachowujecie. Bo pieprzycie, ze nie umówiłybyście się z kimś kto się tak ubiera. Same się zachowujecie jak jakieś LEJDIS

Gość gość
Autor zadał pytanie czy taki styl u faceta jest dobry i uzyskał glównie odpowiedzi, że nie. A teraz biadoli jakie te baby wredne :D

Gość gość
a czemu miałabym się umówić z kimś kto mi się nie podoba? Taki wygląd kojarzy mi się z brakiem kultury i cwaniactwem - a po tekstach autora widać, że chyba pasuje do tego opisu. Jeszcze te teksty o milionerach i zostawianiu męża...dno!

Gość gość
Nie ma co dyskutowac. Są gusta i gusciki. Jak dla mnie jest ok jeśli ubranie jest fajnie dobrane do całości tzn wszystko ze sobą współgra.

Gość Pablo85NY
pytanie brzmi czy ja bym sie umowil z tymi Paniami, co napisaly ze nie, hahaha moja droga ;), jakos damessy mnie nie kreca, jako otwarty czlowiek szukam otwartych ludzi

Gość gość
Widocznie w złym towarzystwie się obracalas. Nie skojarzył mi sie źle ten ubiór nawet przez chwilę :/

Gość gość
to o co się rzucasz? Większości z nas ten styl się nie podoba, szukaj takiej której się będziesz podobał. Też mam taki styl, że pewnie większość facetów wcale nie chciałaby się ze mną umówić - i co, mam wszystkich zacząć wyzywać?

Gość gość
ja bym cie kijem nie tknela wiec nie ma problemu :D

Gość gość
no właśnie w ogóle się nie obracam w towarzystwie ludzi którzy tak wyglądają, więc skojarzył mi się z plastikowymi rapperami z telewizji. :P

Gość gość
Jak mozesz mowic ze zostawilabymeza dla milionera. Uwierz bylo wielu bogatych na mojej drodze ale zaden nie dorownal mojemu mezowi opiekunczoscia dobrem mestwem i sercem. Rok temu jego mama popelnila samobojstwo bo ojciec ja wykonczyl psychocznie. Zostaly 3 mlodsze siostry. Widze jak moj maz stara sie im pomoc. Jaki jest zaradny i dobry. Mi nigdy wiele nie trzeba bylo. Dla mnie liczy sie zdrowie i milosc. Nie chce nawet zeby maz gral w totka bo wiem kak nadmiar poeniedzy niszczy. Nie wiesz co mowisz i do kogo mówisz.....

Gość gość
a mi się skojarzył z gejem... sorry

Gość gość
Gdybyście potrafiły pisać normalnie to nie wyszłybyscie na takie zolzy i paniusie. Jad się z Was wylal bo wasi mężowie ubierają się NORMALNIE :d ?

Gość gość
gościu z 00:24 nie przejmuj się tym co piszą głupki na kafe

Gość gość
Mój się nie ubiera normalnie, za to normalnie piszemy. Większość postów to były zwykłe opinie, dogryzanie zaczęło się jak autor się rozhisteryzował jak rasowa diva i zaczął obrażać.

Gość gość
Zasciankowe myslenie macie. Sorry

Gość gość
Czyje? Chyba autora...

Gość gość
autorze zjedz snickersa bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć :D ps. o gustach się nie dyskutuje

Gość gość
Mi to nie przeszkadza . Krzywdy nikomu swoim ubiorem nie robi.

Gość gość
Dokladnie dogryzanie sie zaczelo od wybuchu zlosci autora. Wyszla cala frustracja

Gość Pablo85NY
hahah ale po co mi opowiadasz swoje zycie? i wgl gdzie ja napisalem, czy umowilybyscie sie z facetem tak ubranym? wiesz, mojego ojca smiertelnie pobiot jak mialem 5 lat, a matka rok pozniej zmarla, bo miala depresje i jak mowie wychowywala mnie babcia, ktora zmarla jakis czas temu, i uwierz mi, ze lekko nie miala i tez robilem wszystko by byla ze mnie dumna, wiec nie oceniaj mnie po przez pryzmat ciuchow, bo do boli jak ktos zarzuca czlowiekowi ze jest zly tylko dlatego bo jakos sie ubiera.... Sam za lepka nosilem ciuchy po ojcu bo babcie nie bylo stac i moze od dziecka jestem nauczony takie nosic? a ubieram sie jak czarni bo my mamy wieksza solidarnosci niz polacy, gdzie kazdy sam sobie..., fajnie ze masz takiego meza z bajki, doslownie pieknie, a i widac ze skoro sie z bogatymi spotykalas to Cie tacy kreca, widzisz mnie kreca kobiety biedne, skromne, i takie ktore sa podobne do mojej babci, a nie takie co mnie ocenia i powiedza nie, bo masz ciuch co mi sie nie podoba...

Gość gość
nie robi nikomu krzywdy i nikt nie sugerował, że robi. Po prostu się nie podoba.

Gość gość
better? :D