Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablo85NY

Czy taki styl ubioru u faceta, jest dobry?

Polecane posty

Gość gość
Nie dociera do Was ze może być ktoś komu się ubiór podoba? Może i mnie zwyzywacie bo ja akurat Lubie taki ubiór u faceta i absolutnie nie uważam go za niemeski. Moj brat był HH ubieral się w szerokie spodnie i bluzy i nigdy w życiu nie był dla nikogo chamski i wulgarny a tym bardziej bez kultury. Panienki widzę udają te które sobie rączek "podworkiem" nie pobrudzily za młodu i nie znają innego życia poza swoją mydlana bańka. Żałosne jest ocenianie CHARAKTERU po ciuchach. Po prostu SZOOOK

Gość gość
27 lat a mazgaj jakby mial 17. Te mi tu cis nie pasuje. Widac jednak ze stroj jednak duzo prawdy ci powie...

Gość gość
Dociera, nawet kilka razy mówiłam, że pewnie znajdzie się kobieta której się taki styl podoba. Charakter autora został oceniony po jego żałosnych wypowiedziach, nie po ubraniu.

Gość Pablo85NY
skumj napisalem, ze nacodzien ubieram sie w stylu hh, ale ze chce miec cos eleganckiego, widzisz stworzylem sobie to zdjecie, ale nie wiedzialem czy kolor szarej jasnej szarej marynarki pasuje do czarnych spodni, pare kobiet powiedzialo ze tak, wiekszosc ze nie, ogolnie gdyby powiedzialo 100% na nie, wtedy bym pomyslal, spytalbym co mozna zmienic spodnie czy marynarke, glownie mi o kolorystyke sie rozchodizlo, a ktos mnie zwyzywal od c***y, to sie unioslem, a teraz slepo probuje szukac, ze to byl styl ubioru, ktory ponoc jak na ktorejs stronie ktoras z was napisala, mowi o czlowieku bardzo duzo, wiec skoro napisala ktos o ze mam c***owaty styl, albo ze chce sie c***owato ubrac, to reasumujac ma mnie za ciote prawda? jak bys mnie minela pomyslalabys ze jestem c***a, wiec nazwalabys mnie, a wrecz obrazila mnie poprzez moj stroj i to jest plytkie :) drogie Panie

Gość gość
Ja napisalam i to nie raz ze mi się podoba ale zaślepeni jesteście swoim jadem wzajemnym byle tylko się rzucić jak w amoku i obrzygac.

Gość gość
Koles pisze ze babeczki szukaja rozrywki na forum bo maja nudnych mezow. To co ontu w takim razie robiiiiii? Ja to ciul. Maz spi bo wstaje do prach, a ja jestem w ciazy to se tu pisze bo mam duzo czau na wiele rzeczy. Ale ty nam tu o tym co my tu robimy a sam tu siedzisz??????

Gość Pablo85NY
moze tu teraz 10 postow z rzedu powstac ze moj styl ubioru jest dobry a i tak powiedza, ze zadnego nie bylo i kto jest plytki?

Gość gość
Też myślę, że to jakiś gimbus, który się jara stylem hiphopowym i mu to przysłoniło racjonalne myślenie. Rozumiem, że masz dziś na popołudnie? :)

Gość gość
Mi to w sumie na babeczke brzmi ten facet :)

Gość Pablo85NY
szkoda, ze wchodzicie na gosc... wtedy moglbym wiedziec kto taki cwany jest, a tak kazda sie schowa...

Gość gość
Pytania o dobrze skromne spodnie tez nie zauważyłam :)

Gość Eiko Kenko
Autorze, ubranie ok, ale czemu sie przejmujesz opinia innych? Lej na to. Tak ma byc a to co inni mysla to nie twój interes :) Jak tak zawsze robie i mam gdzieś opinie plebsu.

Gość gość
Harleyowcy jara ja się skorami, metalowcy glanami, hipsterzy swererkami, geje obcisłymi rurkami jajkogniotami to hip hopowcy szerokimi spodniami. W czym masz człowieku problem?

Gość Pablo85NY
zarabiam na muzyce, z zawodu jestem producentem muzycznym gram na gitarze i klawiszach wiec pracuje kiedy mi sie chce, nie mam szefa bo sam sobie nim jestem, klade sie spac kiedy mi sie chce i wstaje kiedy mi sie chce, czemu tu siedze juz napisalem, co chcialem,

Gość gość
Pablo a gdyb se pisala pod nickiem MALA MI to robilo by ci to roznice niz zebym pisala pod nickiem GOSC???

Gość gość
Matko boska co za typ :/

Gość gość
Generalnie jest tak, że każdy się jara jakimś stylem :) nie rozumiem wypowiedzi z godz. 1:18

Gość Pablo85NY
ta, robiloby mi to roznice, bo moglbym nawiazac konwersacje z odpowiednia osoba i wiedzialbym kiedy ta osoba postuje, a tak skumaj, ze wlasnie dopiero pierwsza kobieta weszla na nicku, wczesniej byla jedna jeszcze a reszta gosc, i nawet nie wiem do kogo mam sie zwracac, proste?

Gość gość
Pokazcie swoje foty posmiejemy sie

Gość Pablo85NY
nie rozumiem odpowiedzi, boze co za typ... kazdy ma swoj zawod prawda? konczylem szkole muzyczna wiec?, ktos konczyl szkole budowlana i pracuje na kierowniczy stanowisku na budowie, ja robie muzyke, dostaje zlecenie i je realizuje wiec nie mam godzin pracy, lol

Gość gość
Pablo miej jaja na litosc boska. Dobranoc forumowiczom ;)

Gość gość
Kurcze nie mogę ustawić pseudonimu :/ nie uśmiecha mi się bycie wrzucana do jednego wora z tymi zmijami bo wszystkie mamy gosc.

Gość gość
Pablo bajkopisarz, tak ciężko miałeś w życiu a skończyłeś szkołę muzyczną i jesteś producentem muzycznym. Buahahaha. To sobie znajdź stylistę a nie na forum czeladzi się pytasz co ubrać. Prowo jak nic :)

Gość gość
A co ma ciężkie życie to skończenia szkoly? Niektórym ciężkie życie daje kopa do tego, żeby się rozwinąć.. co miał skończyć w rowie jako zul bo miał ciężkie dziecinstwo? Kur... co Wy macie za myslenie?

Gość gość
przegladajac ten caly post, stwierdzam, ze wszyscy zachowaliscie sie jak male dzieci, autor jak i te zwasnione kobiety, co klasy wcale nie pokazaly, i to wy pierwsze na niego naskoczylyscie, a autor zamiast zachowac twarz, zaczal sie z wami klocic... co do mnie dla mnie styl nie ma znaczenia, jesli Ci sie podoba to sie tak ubierze, fajnie, ze wtym kraju choc 1 osoba nie da sie poniesc tej betonowej fali, a co do ciapatych. Mieszkam w UK i powiem, ze w Polsce tez wszyscy jak klony chodza w takich samych ciuchach, nazelowani i z fryzurkami jak ciapaci, wiec nie rozumiem tego porownania, ktos chcialbyc fajny ale nie wyszlo. Zamknijcie post 80% kobiet jest na nie, wiec kup sobie bo zapewne 75% tych kobiet co bylo na nie to kobiety po 35 roku zycia, wiec zyjace innym schematem niz jest teraz, takie nowowczesne a takie stare... i zachowaj twarz meskosc wlasnie charakterze a nie w stylu, bo widac ze sie troszke tu pogubiles, na swoja niekorzysc. I JESTEM KOBIETA

Gość Pablo85NY
hahah mam 27 lat szkole muzyczna robi sie w 4 lata, wyobraz sobie ze jak skonczylem LO, to w wieku 19 lat wyjechalem do londynu, pracowalem i odkladalem, wrocilem do PL i zainwestowalem w to co kocham, to sie nazywa pasja jesli wiesz co to takiego, jak kolezanka mowi, skoro mialem ciezko dziecinstow to jestem skazany na porazke, czlowiek z ciezkiej rodziny, badz z patologicznej rodizny niema szans na lepsze zycie, takie jest Twoje myslenie? to jest az zalosne

Gość gość
gosc 01:33 to bylo strasznie plytkie i puste, co jak co ale, teraz jesli uwazasz ze on jest na niskim poziomie, to Ty ta wypowiedzia, jestes nizej niz on, masakra i powiedz ze masz rodzine to jej wspolczuje..., teraz Pablo masz racje, sprzydalby sie nick osoby ktora to napisala, moze to jakas z tych co ma wspanialego meza i co doszli do sukcesu wspolnie...

Gość gość
no a teraz sam ze sobą pisze jak uroczo. dobranoc robaczku :)

Gość Pablo85NY
hahahah, wiedzialem ze w koncu to sie wydarzy, :) wiec biore te ciuchy, bo widze, ze tu wiele bylo z zawisci i z zazdrosci :) dziekuje Pani co napisala o tym, ze nie moge sie wybic jako biedny, i co teraz ucieka bo sie wstydzi, teraz wiem na czym stoje, P.S. taaa, wszystkie posty co sa na TAK, to ja pisalem, wiesz ;)

Gość gość
nie każdy ma pracę "producenta muzycznego" (huehue) normalni ludzie wstają rano do pracy :)