Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablo85NY

Czy taki styl ubioru u faceta, jest dobry?

Polecane posty

Gość gość
Szczerze to już wolałabym gościa w sweterku. Ogólnie wolę styl "na metala", ale co kto lubi...

Gość gość
Jej pamietam jak ostatnio widzialysmy tu w Norge grupe mlodych ciapatych. Było ich 5 i wygladali jak klony. Baaardzo podobnoe kal nazalaczon zdjeciu. I do tego noe wyvladali na zadbanych tylko hmmm....wyglancowanych. norwegowie przy nich wygladalo naprawde mesko. Taki troche ciapacki styl w sumie. I widze ze w UK to to samo. :)))

Gość Pablo85NY
widze, ze pare glosow za sie znalazlo :), bylem w UK i bylem w Norwegii, i nawet w NL i Francji, i powiem ze duzo jest osob co sie ubiera w dluzsze spodnie nie wazne ile maja lat, to raz, ale fakt faktem, turcy maja swoj specyficzny styl, po za tym norwegowie tez maja swoj specyficzny styl, w PL jest niestety tak, ze kazdy sklep ma ten sam towar co jego konkurent z pod innej nazwy, a za granica asortyment w tych samych sklepach jest znacznie inny... jesli jakas kobieta uwaza, ze ubranie nadaje mezczyznie meskosci, to jej wspolczuje...

Gość gość
A ubierz sie jak chcesz. Tak chodza ciapaki za granica :) czy ci sie to podoba czy nie. Wiec zachodem sie nie sugeruj. Bo fajni faceci wygladaja po prostu..... jak faceci :)

Gość gość
Ogólnie ten styl kojarzy się z takim cwaniaczkiem...i ten babciny sweterek.

Gość gość
No ubranie jednak wypływa na męskość, bo jak wyglądasz jak dzieciak który podkradł babci płaszczyk to nie kojarzysz się z facetem alfa.

Gość Pablo85NY
bylem w UK, NL i Norwegii i wiem jak tam sie ludzie ubieraja i jest do inny styl niz u nas, u nas kazdy ubiera sie tak samo, wiec jestesmy hermetycznie zamknieci na nowosci i na cos innego, po 2 w sklepach w kazdym jedynym jest ten sam asortyment, ten sam styl, brak roznorodnosci, a i wszysxcy chodzimy tak samo ubrani, za granica w tych samych sklepach jest inny asortyment, az w koncu po 3, padlo to pare slow, ze moj styl jest malo meski, skoro ubior dodaje albo odejmuje meskosc, to wspolczuje kobieta..bo wg mnie meskosc to charakter i plan na zycie pozwalajacy ustabilizowac sie i dajacy bezpieczenstwo kobiecie... przynajmniej mi sie wydawalo, ze na to patrza kobiety, a nie na styl czy wyglad...

Gość gość
Nadaje nie nadaje, a czy uwazasz ze ubranie moze dodac kobiecości? Mysle ze moze. Tak poza charakterem oczywiscie. Bo jesli mozna podkreślić swoja kobiecosc to chyba mozna i podkreslic swoja męskość. Nie sadzisz?

Gość gość
Pablo - kobiety też patrzą na wygląd. Ten styl nie jest męski, wygląda jak coś co założył by ten szczeniak z grzywką śpiewający dla nastolatek.

Gość gość
A nie pierdziel teraz. To po cholere sie stroisz skoro uwazasz ze ubranie nie dodaje meskosci :/ nie rozumiem

Gość Pablo85NY
czyli facet alfa nosi rureczki i sweterek w serek? i est zdominowany przez samice? brawo :) aaa i nie rozumiem co macie do ciapatych, bo jestem mulatosem tak na marginesie, troszke rasizmem zawialo, no ale coz... sa ludzie dojzali i sa dzieci co udaja dojzalych...

Gość gość
Wlaaasnie wiedzialam zeumi to kogos przypomina. A to styl na mode biebiera obsrajmajtka :))))

Gość Pablo85NY
stroje sie, bo mnie na impreze nie chca wpuscic w PL, znowu wytyczne..., szczerze? ubranie wsrod kobiet nadaje albo styl wyzwolonej kobiety, albo damusi, albo kobiety, w tym ze kobieta to styl normalny taka szara myszka, a nie wypindrzona laleczka z nosem wyzej niz wlasny tylek

Gość gość
Jest wiele innych, rurki na facetach mi się nie podobają. Zwykłe, proste, dopasowane spodnie - już tak. Ty ubierasz się jak Bieber, na dorosłym facecie wygląda to śmiesznie. Nikt nie każe ci zmieniać stylu, ale nie obrażaj się, że nikomu się nie podobasz.

Gość gość
Facet alfa i rureczki? Czys ty z konia spadl? Ktoras ci to napisla. A to normalnych gaci juz niema? Normalnych swetrow czy koszul? Tylko marynarka o 10 rozmiarow za duza i sweterek w serek? Normalnej bluzy? Sa zwyjle meskie ubrania a nie jak ty sadzisz hip hop cos tam i p**deczki w rurkach :/ ani jedno ani drugie na bank nie wyglada na samca alfa. Raczej na przebieranca

Gość Pablo85NY
skoro juz tak napisalas, to powiedz mi gdzie sa te kobiety, ktore mowia, ze nie patrza na wyglad tlyko na charakter? wiesz, ubieram sie jak czarny, bo jestem mulatosem (czyt. ojciec nigeryjczyk, matka polka) i wiem, jak sie ludzie za granica ubieraja i wiem co jest w modzie, i w PL to co mamy to jest polska moda, a nie polska europejska czy swiatowa

Gość Pablo85NY
spodnie sa normalne marynarka tez jest normalna wloskiej firmy cipo & baxx, napisalem, ze na codzien sie ubieram w hh, a ludzie mowia, ze zdjecie jest w hh -_-

Gość gość
Ksywa PABLO powinna juz powiedziec wszytko :D aco do ciapatych ? Tu w Norge wydaje im sie ze moga miec kazda i sa super mescy. Nie wiedza jak bardzo sie myla. Ps. Opinia norwezek a nie moja. Ja z nimi nie rozmawialam ;) ale widze ze takie mniemanie maja ciapaci nie tylko tutaj. I przestan pieprzyc i rasizmie. Niestety ale kazda nacja ma i dobre i gowniane cechy. .nasza tez. Trudno

Gość gość
a nie jesteś czasem mulatem? Mniejsza. Kobiety patrzą i na wygląd i na charakter. Samym wyglądem miłości nie wywołasz, ale jednak każdy ma swoje preferencje względem ubioru. Nie wiem tylko o co się wściekasz, ubierasz się tak jak ci się podoba - super. Nam się podobać nie musi. Zachowujesz jak dzieciak.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego tak nazywasz chłopaka, który ma głos i go wykorzystuje skoro lubi spiewac? nie rozumiem hej tu na fajnych facetów FAJNIE śpiewających. pedal Bo co? bo spiewa? bo ubiera się tak jak lubi? bo zabija kokosy? serio żałosne jest obrażanie kogoś za ubiór czy wygląd. I tak samo wszyscy sraja nienawiścią do kogoś kto jest przystojny i nie boi się fajnie ubrać. Każdy zadbany facet jest niemeski? Najlepszy jest pewnie pan Staszek z piwnym mięśniem i gazetą, pomiatajacy swoją żoną :)

Gość gość
spodnie są workowate, marynarka babcina, a buty to jakiś koszmar - to jest moje zdanie, jak cię nie interesuje to nie zakładaj tematów na forum pytając o opinie.

Gość gość
o którym chłopaku mowa? o bieberze, tym gówniarzu który pluje na fanów, oddaje mocz do wiadra w restauracji i cyka fotki z prostytutkami?

Gość gość
Masakra te spodnie. Z jeansami by było nawet ok.

Gość gość
Nastepna ze skrajnosci w skrajnosc. Albo bieber albo pijak. A zwyklych facetow nagle zabraklo? Hahha. Nie obrazma biebera..mowie tylko o jego stylu ubierania sie. Obsrajmajtek bylo uzyte w kontekście tegi ze nosi czesto gacie z klinem w kroku. Jego kariera i glos mnie nie interesuja. Mowimy tutaj i ubieraniu sie

Gość Pablo85NY
mulatos, tak sie mowi na mulatow moja droga ;), chodzi mi o te wczesniejsze komentarze, tak? bo jesli jak tam jedna mila "Pani" napisala, ze w zyciu by sie z takim nie umowila, to sie zaloze, ze jakbym wyszedl z Porsche to by zmienila zdanie tak? i nie oszukujmy sie typu, ze wcale nie ze to nie jest najwazniejsze, bo oszukujecie w ten sposob same siebie, tak smao mowilyscie, ze nie patrzycie na wyglad a jednak, ale mniejsza z tym, napisalem zeby ocenily a sie rzucily jak na padline, a nawet zadna z nich niczego nie podsunela, tak? wiec tez wyciaglem swoja artylerie, racja?

Gość Pablo85NY
to sie nazywa zawisc do ludzi i zazdrosc, z tego slyna polacy :) na marginesie zajmuje sie muzyka ;) dodam 50 cent, Jason Derulo, Lebron James, tez sie tak ubieraja a maja odpowiedno 45, 25, 27 lat, i kto mi powie, ze oni sa malo mescy? inaczej kazda z was by sie z nim umowila, jakby podszedl :) co do biebera nic nie mam, to w PL sie z niego smieja tylko, bo wszyscy zazdroszcza ze jako dzieciak wiele osiagnal kiedy oni wszyscy musza zasuwac za marne 1200 50h w tyg, ale coz jak sie siedzi caly dzien na d***e to sie siedzi i narzek potem cale zycie

Gość gość
Dla mnie to moglbys jezdzic i maybahem czy jak to sie tam nazywa. I by to nie pomoglo. Wyglada na to ze wszystkie kobiety masz za materialistyczne suki. Moj maz pochodzi z domu gdzie nie było nawet lazienki. A jezdzil do mnie na rowerze w wieku 20 lat. Wszystko co mamy osiagnelismy razem. A uwierz ze byli i tacy z dobrymi samochodami na mojej drodze ale bez serca. Wiec nie uogolniaj dziecino.

Gość gość
Mi się styl hiphopowy kojarzy z jakimś podejrzanym elementem spod latarni i myślę, że wielu ludziom też. Ja tam lubię jak facet ubiera się klasycznie koszula czy bluza dzinsy (niekoniecznie rurki) normalne buty mokasyny czy klasyczne conversy nie jakieś trampki odstające na pół metra. No ale ja już jestem starszawa, po 30 więc trochę inne pokolenie.

Gość gość
Nie umowilabym sie z powyżej wspomnianymu bo to nie moj typ i juz. Pieniadze to nie wszystko chłopcze. Szkoda ze masz takie plytkie myslenie :/

Gość gość
dla mnie 50 cent, Jason Derulo, Lebron Jame są wyjątkowo niemęscy, no ale skoro uważasz ze jako facet wiesz lepiej co lubia kobiety to moze zmien orientacje