Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablo85NY

Czy taki styl ubioru u faceta, jest dobry?

Polecane posty

Gość gość
"Nikt nie zawal ci c**a tylko stroj. Czytaj ze zrozumieniem" x Bingo! gdyby było można dałabym ci Like'a ;)

Gość gość
Dzięki ;) ale myślę, że wystarczy wrzucić na luz i po prostu najzwyczajniej w świecie przyjąć do wiadomości coś co nie zawsze jest zgodne ze swoim myśleniem a nie rzucać się jak stado kur na ziarno.

Gość gość
Jezu czlowieki..jestes przed 30 . Moj maz (lat 30) zobaczyl co piszesz i pokiwal przeczaco glowa. Zapytalam onkomentarz. To machna reka i.powiedzial ze nie ma nawet zamiaru tego komentowac :/

Gość gość
Pablo chyba nie sądzisz, że będę czytać wszystkie twoje wpisy? żeby jeszcze były ciekawe, bo plucia żółcią nie lubię.

Gość gość
Mnie strój autora nie przeszkadza, nie ma w nim nic złego...po prostu moim zdaniem jest brzydki.

Gość gość
To co on woli nie jest istotne bo on nie ocenil stroju dzisiejszych kobiet jak do tej pory :) o dziwo. Bo wlasnie sam został zjechany za swoje ubranie. Wiec wybacz ale to nie było adekwatne do tego co napisalam.

Gość Pablo85NY
hhahaha napiane jest "Mieszanka hipstera i c***y." pozwole sobie otworzyc slownik, Panie wybacza na momencik... wiec tak c***a - W środowisku gejów c***a to także synonim wyzywającego lub mocno zniewieściałego homoseksualisty hipster - przedstawiciel współczesnej subkultury, funkcjonującej zarówno wśród nastolatków, jak i ludzi po 20. i 30. roku życia i starszych i?? jesli to wy byscie daly post i ja bym go skomentowal "obrzydliwość. Mieszanka szmaty i d*****." to jakbys to odczytala?, a co do schematu wuszedlem z nim po tym jak wy wyciagnelyscie swoj schemat, prawdziwego mena ;)

Gość gość
Gosc 00.54 a dzieki dzieki, bi cofnelam sie do 1 strony i mowa o niemeskim stylu o uniorze hipstersko cipowatym i ogolnie o stroju. A autor pisze ze to byly zwroty w jego kierunku. Wszystkie epitety byly skierowane w kierunku stylu i ubioru a nie jegi wiec o co kaman ? Potem sie uniosl i machina ruszyla :P

Gość gość
i przez jeden chamski komentarz zwyzywałeś wszystkich? Jesteś żałosny. Swoją drogą czego się spodziewałeś? To może teraz ja wstawię zdjęcie wytatuowanej laski w skórach i zapytam się co myślą o niej forumowicze...a potem wszystkich zwyzywam bo im się nie podoba styl który ja lubię? Dorośnij dzieciaku.

Gość gość
Oceniał, na drugiej stronie zdaje się...poza tym nikt mu nie kazał pytać forumowiczów o opinie.

Gość Pablo85NY
moze zacznij czytac wszystkie posty :), po za tym jak meza wytresowalas to co ma powiedziec? hahahah, to bylo akurat slabe bo juz widze, jak maz np mowi, ze mam racje :) ja moge dac kolezance i tez powie, ze glupie baby tu siedza szkoda slow, pare fajnych a reszta to niemile wiedzmy :) i co mi po tym?

Gość gość
Autorze zwroty by odniosnie ubioru. Przypominaly cipe i hipstera to tak ci napisaly. Nikt nie napisal: jestes niemeski siaki i owaki i jestes cipa. Tylko ze stroj jest taki.I nie cytuj nam slownikow :D :) :) :)

Gość gość
co za infantylny cham...teraz już nawet męża czyjegoś obraża.

Gość gość
Twój facet jest wyznacznikiem czegos?:) czy jak? Może chciałaś się pochwalić, że masz takiego macho w domu? Ze masz w ogóle faceta? A po drugie... sorry ale nie widzę po waszych wpisach NICZEGO kobiecego. Tylko rzucanie się i opluwanie jak babochlopy... sorry ale takie można odnieść wrazenie. Żadna poza Panią z ttym dobrutkim mężem nie wykazała odrobiny klasy i kobiecości w dobieraniu slow. I Takie dziewczyny piszą o schematach...

Gość Pablo85NY
nie szukajcie teraz obrony:) bo to slabe i to bardzo brak umiejetnosci przyznania sie do winy, do cecha ludzi slabych, czlowiek slaby to czlowiek podatny na srodowisko, srodowisko to system w ktorym zyjemy, system to schemat, schemat to brak wolnosci, brak wolnosci to brak radosci, brak radosci to brak zycia, brak zycia to..., no wlasnie

Gość gość
powiedział facet który podobnie jak autor zachowuje się jak obrażona diva. Jeszcze zacznij machać łapaki i piszczeć.

Gość gość
Moj maz ma wlasne zdanie.uwierz. mnie nie slucha jak mu.mowie co ma wlozyc. Raz zasugerowalam ale sie zasmial i.powiedzial ze on mi nie mowi i ja jemu tez nie bede :D i git. Gra. Na szczęscie wyhlada jak chlop a nie jak Bieber

Gość gość
Nie ma żadnej winy, wstawiłeś zdjęcie stroju, nie podoba się nikomu, a ty się obraziłeś. Bądź facetem i to przełknij, przecież nikt ci nie zabrania nosić spodni z krokiem w kolanach.

Gość gość
To do mnie bylo? Ja jestem kokobietą :P

Gość gość
Hmmm Bieber to nie chlop? No kurcze... tyle czasu w klamstwie:( w takim razie dobrze się dziewczyna maskuje (ironia)

Gość gość
no dobrze, kokobieto, piszczysz tak samo jak autor. Nie wiem czego się spodziewał, ale obraził się bo zdjęcie ciuchów które wstawił nikomu nie przypadło o gustu.

Gość Pablo85NY
widzisz bo kobiety tu wielkie znawczynie i divy, mysla, ze jak ktos stanal po mojej stronie to musi byc facet, bo jak ze to inaczej ;) i sie uczepila biebera to powiedz mi jak Twoj maz sie ubiera?

Gość gość
Dlaczego piszecie że nikomu się nie podoba? Możecie się liczyć ze zdaniem Wszystkich a nie tylko swoim? Boże co za kobiety :/

Gość gość
On obrazil nawet ta kobiete ktora tak bardzo ceni swojego meza. Widac ze wszystkie ma za nic. Chyba zeby mu jakas napisala ze wyhlada jak mlody bóg to by jej nie zjechal. Koles nie przyjmuje krytyki. I ma fochy jak baba. Q dodatku teraz probuje "psychologicznie" katehoryzowac. Hahahaha uwielbiam takich filozofow ;)

Gość gość
ubiera się jak harleyowiec (czyli też styl który wielu kobietom do gustu nie przypadnie). Tylko wiesz...nie wchodzi na babskie fora, nie wstawia fotek facetów w skórach i nie pyta o opinie...;)

Gość gość
W skarpety i sandaly zapewne. To takie NORMALNE. Każdy chłop tak nosi! .... :D

Gość Pablo85NY
stare babeczki maja nudne zycie ze swoimi powaznymi mezami i szukaja rozrywki na tym forum taka jest prawda, maz powazny niema czasu na glupoty, kamienna mina, garnitury, a tu maja rozrywke :) i wlasnie tak to jest jak facet zapomina o dniach tyg i ciagle chodzi elegancko ubrany jak by na wesele albo do kosciola szedl, troche cieple kluchy :P

Gość gość
w tym temacie chyba nie było pozytywnej opinii, jak jakąś przeoczyłam to sorry. Większość osób jednak stwierdziła, że ten styl jest brzydki.

Gość gość
i znowu ze skrajności w skrajność...ja nie wierzę, że on ma 27 lat. Nawet nastoletni chłopcy nie są tacy infantylni.

Gość gość
Autor chyba pytal o mojego meza ale spoko :) moj tez nie wstawilby zdjecia i nie pytal czy ma dobrze skrojone spodnie :D