Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablo85NY

Czy taki styl ubioru u faceta, jest dobry?

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem prosta dziewucha. Dla mnie chlop to chlop a to na zdjeciu to przebieraniec :)

Gość gość
Sam opowiadales o swoim zyciu....ile taktu do dziewczyny bylo zawartych w owach hahahah.co sie dziwisz ze ja uraziles. Oceniles jak kazdy.... Jestes zalosny.

Gość gość
Pablo jesteś strasznie przewrażliwiony na swoim punkcie. Jak dotąd ponad 90% wypowiedzi dotyczyło ubioru przedstawionego na zdjęciu a nie ciebie. Czy ty jesteś tym ubraniem? przestań się z nim jak utożsamiać, bo to tylko ciuch!

Gość gość
Pablo - opanuj swoje chamstwo, dzieciaku. Poza tym ten sweterek to chyba dalej po dziadku/babci nosisz... O co się tak naprawdę rzucasz? Wstawiłeś fotkę faceta ubranego w spodnie-pieluchę, najbrzydszą kurtkę tygodnia i jakieś dziwne buty i się wściekasz, że nikomu się nie podoba? Pewnie też wiele kobiet ci się nie podoba i byś się z nimi nie umówił, więc wyluuuzuuuuj (czy jak to się tam u hiphopowców mówi)

Gość gość
To wytłumaczcie mi schemat tego chlopa? Bo nie rozumiem co w tym stroju jest z kostiumu przebieranca? Odpowiedzcie łaskawie bo jestem strasznie ciekawa .....

Gość gość
Pablo jesteś strasznie przewrażliwiony na swoim punkcie. Jak dotąd ponad 90% wypowiedzi dotyczyło ubioru przedstawionego na zdjęciu a nie ciebie. Czy ty jesteś tym ubraniem? przestań się z nim jak utożsamiać, bo to tylko ciuch!

Gość Pablo85NY
"serio jakaś chora ta moda (ale czy ona była kiedyś normalna?) większości to nie pasuje, a wszyscy próbują się tak ubierać, nawet ci jednak starsi..okropieństwo" "obrzydliwość. Mieszanka hipstera i c***y".- ktos mnie tu nawet od c***y wyzwal, jesli dobrze gwiazdki czytam "Jest tyle meskich stylow, dlaczego narzuciles sobie styl tak malo podkreslajacy cialo i tak niemeski ? U te buty? Co to jest ? Masakraaaa", wiec drogie Panie i kto zaczal? bo chyba macie plytkie mozgi skoro nie pamietacie co bylo 2h temu :P

Gość gość
Spotykalam sie z roznymi nie.patrzac na status spoleczny.i o jakim kreceniu ty moiwsz. Nigdy nie wyslawialam sie w taki sposob.... Moje serce podbil moj maz i kropka. Bez miłości nie umialabym zyc. Moze ktos umie. Ja nie

Gość gość
Spoko. Zakrzycza Cię tak czy siak. JAK juz wpadniesz w sidła tych najmadrzejszych to przesrane za przeproszeniem:)

Gość Pablo85NY
gosc {00:35} podbijamw takim razie powiedzcie mi jak wasz facet sie ubiera, i co w tym jest takiego a fe... jak kolezanka powiedziala, aaa i nie jestem przewrazliwiony tylko pierwsze mnie zwyzywalyscie i chamsko podeszlyscie, to i ja podszedlem wasza bronia

Gość gość
"bo chyba macie plytkie mozgi skoro nie pamietacie co bylo 2h temu jezyk.gif" No i właśnie pokazałeś kto tu płytko atakuje i to na dodatek wszystkich komentujących. Cóż, widocznie to jednak prawda, że ubiór też coś mówi o człowieku. To ja ze swojej strony tylko napiszę, że jesteś chamem i burakiem i to jest twój największy problem, a nie badziewny styl ubierania.

Gość gość
Mozwsz nas nazwac rasistkami. Nawet nie wiesz ze jesteście gorszymi rasistami niz biali. I ta wasza z****** poprawnosc polityczna. Nic nie.mozna wam powiedziec bo zaraz do sadu polecicie oskarzac o rasizm. Chyba sama zaczne ta metodę stosowac. Mam w pracy taka jedna. Nawet jak cos spieprzy to nic nie.mozna powiedziec bo rasizm. Ja p*****le..my mozemy dostac zjebe ale ona nie bo szefowa sie boi ze ja o rasizm oskarzy. :/ ja pieprze. Widze ze jestescie z***biscie przeczuleni...

Gość gość
mój facet ubiera się jak harleyowiec - więc albo się może bardzo podobać, albo wcale. Tylko w przeciwieństwie do ciebie nie wpada w histerię jak się komuś jego styl nie podoba.

Gość gość
Gosc 00.42 mmmmmm uwielbiam takich. Gratulejszyn :) tez mam podobnego

Gość Pablo85NY
gosc 00:41, wiesz czemu nie skomentujesz tego, ze mnie zwyzywaly kobiety? czemu nie powiesz, ze no fakt one Cie zwyzywaly, tylko ciagle szukasz mojej winy, choc ja czarno na bialym to napisalem i na stronie 1, to mozesz sprawdzic? To takie prostackie zachowanie :), achhh a takie dojzale i takich dojzalych maja mezczyzn :)

Gość gość
Się uniosła. ... tak samo jest z niepelnosprawnymi. Nie można nic powiedzieć bo oskarzy o dyskryminacje. Opanuj się kobieto.

Gość gość
bo zwyzywany zostałeś dopiero jak zacząłeś się wściekać i obrażać. Zabolało ego, że się komuś nie podobasz? Ojej, męski chłoptaś się popłakał...

Gość gość
Dalej nikt mi nie odpowiedział co znaczy ubiór normalnego chlopa:) zabrakło slow? Tylko krzyczeć potraficie i pluc zolcia?

Gość gość
Idz PABLO poszukaj swojej ISAURY i bedzie spokoj. Tylko pamietaj- nie oceniaj po ubiorze. Sam mowisz ze to niewazne. Wiesz co? Jakby ubior nie byl wazny to nie zakladalbys takich glupich postow....

Gość gość
Zwyzywany został zanim się uniósł dziewczyno czytaj ze zrozumieniem bo mi slabo juz jak was czytam.

Gość gość
zwykłe, dopasowane jeansy, koszula albo t-shirt, ewentualnie polo. Jakiś modny swetr lub bluza, skórzane, wygodne buty. Dopasowany płaszcz lub kurtka...tak ciężko samemu na to wpaść?

Gość Pablo85NY
gosc 00:44 skumaj na 1 strone, ja jeszcze nic nie napisalem, bo poszedlem zjesc mam zrobic zdjecie i Ci wyslac> bo widze, ze nie masz odwagi sie przyznac, ale kazdy moze i niech kazdy sprawdzi strona 1, pierwsze kilka postow :) i niech kazdy uwaznie je czyta i powie kto zaczal, kto mnie wyzwal od c***y, wiec kto ja zaczalem pierwszy czy wy drogie Panie? a co do rasizmu, to sory ale wiesz dopiero od 9 lat mnie nie bija biali za kolor skory, wiec nie dziw sie ze jestem uczulony :) bo Ci w domu nikt okien nie wybijal i nie pisal czarnuch do afryki, na drzwiach :) i nikt nie pobil smiertelnie twojego ojca za kolor skory...

Gość gość
poprosiłeś o opinię, kobiety ją wyraziły...ty zacząłeś je wyzywać. Następnym razem nie proś żeby oceniali.

Gość gość
Zwyczajne proste spodnie lub lekko poszerzone dolem; koszula tylu us army, sweter bez zadnych serkow. Jakas normalna bluza zkapturem lub bez. Zwykle meszty, glany lub sportowe buty . Normalne i nie odstajace jak na zjeciu. No i.przede wszystkim jedno. WSZYSTKO WE WLASCIWYM ROZMIARZE a nie za duze jak na zdjeciu lub za male jak chlopcy w przyciasnych garsonkach i rureczkach :P

Gość gość
Tenn numer 85 w nicku to rok urodzenia jak mniemam? Nie mogę uwierzyć że mając prawie 30tkę na karku facet obraża się jak dziecko o pierdoły.

Gość Pablo85NY
nie pytalem sie co sadzicie o hip hopowcach, i czy sie ze man umowicie, pytalem czy kolor jest okej czy moge tak zlaczyc kolory, czy to jakos wyglada, lol nie wiem czy nie ktore wgl czytaly co napisalem tam, czy otworzyl post i zaczely cisnac... pozdrawiam Pania, ktora napisala, ze to nie ja zaczalem :) bo widac, ze inteligentna i madra kobieta z niej ;)

Gość gość
Tak, Ciężko wpaść na to paniusiu bo nie wiedzialam, że jest schemat normalnego chlopa i serio nie rozumiem co jest nienormalnego w stroju autora? Masz dylemat czy to facer czy kobieta? No chyba nie :/ wiec głupie pieprzycie o jakimś schemacie. Schemat normalnej kobiety to zwiewne sukieneczki. Wiec czemu co druga popyla w spodniach? Czasy się zmieniają i moda tez ulega zmianie. Jak chcesz być taka SCHEMATYCZNA to ubieraj się tak jak ubieramy się nasze mamy albo babcie, ściągnij "meskie" spodnie z dupy i dopiero oceniaj czy coś jest normalne wg jakiegoś chorego schematu czy nie:) no masakra.

Gość gość
Nikt nie zawal ci c**a tylko stroj. Czytaj ze zrozumieniem

Gość Pablo85NY
mam 27 lat to w nicku 85 to tak o wpisane, ale pisalem to juz ze mam 27lat, wiec znowu nic nie czytacie a piszecie, a Pani co mowi, ze ja zaczalm wyzywac niech sie puknie w glowe, bo sobie cos za bajke wkrecila i nie czyta a pisze, a to troche slabe jest, wyzywac i cisnac komus, i nie sluchac tego co druga osoba mowi, zero analityki udajesz dorosla a zachowujesz sie jak rozpieszczone dziecko...

Gość gość
Zaloze sie ze autor wlasnie woli takie zwiewne sukienczki ze schematow. Wiec my mamy prawo wolec shematycznych mezczyzn ;)