Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Wiekszość kobiet nie potrzebuje mężczyzn ani seksu z nimi

Polecane posty

Gość gość
seks nie jest najwazniejszy

Gość gość
nie masz najwyraźniej popędu seksualnego i nie możesz wypowiadać się za wszystkie kobiety, bo to nie jest reguła, tylko wyjątek i bez urazy, ale jesteś dziwadłem pod tym względem, a nie typową przedstawicielką swej płci, więc rozciąganie wniosków na całą populację na podstawie wlasnej mizernej osoby jest głupie. Sama jestem kobietą oziębłą emocjonalnie- mężczyzna jako towarzysz życia nie jest mi specjalnie potrzebny, ale seks lubię bardzo i myślę o nim 24/7. Znam też mnóstwo kobiet z dużym popędem seksualnym

Gość gość
Najważniejszy może i nie, ale za to przyjemny :)

Gość gość
"Prawda. Oczywiście niektóre kobiety potrzebują mężczyzn i seksu, ale to są słabe jednostki. Współczesne kobiety są samowystarczalne i są to doskonałe jednostki. Słabe egzemplarze potrzebujące mężczyzn są już na szczęście na wymarciu. " taaa mocna kobieto, której nikt nie chce. Ty umrzesz jak ci internet wyłączą :)

Gość gość
"bo wszystko można kupic, albo wezwać fachowca. " a fachowiec to niby bezpłciowy będzie :D

Marta :-) Bardzo się cieszę, ze tyle nas jest :-). A ja powiem inaczej: z mężczyzną i seksem można jakoś żyć. Ale bez mężczyzny i bez seksu żyje się pełnią życia :-). A co do tych złośliwych komentarzy, to ja akurat na brak powodzenia nie narzekam i mogę mieć na pstryknięcie palca męskie towarzystwo. Tylko nudzi mnie to, a seks to już w ogóle. Tak jak pisałam wcześniej, nawet cudowny seks szybko się nudzi. Ale to dotyczy kobiet zadowolonych z życia, mających zainteresowania, pasje, radość życia w sobie :-).

Gość gość
"zainteresowania, pasje, radość życia w sobie " czyli komputer, internet i pier... od rana do nocy na kafe:D faktycznie kobieta sukcesu z ciebie :)

Wcale nie siedzę na kafe 24/7. Pisuję od czasu do czasu. Za to ty Andrzeju siedzisz tu cały czas i dalej mnie śledzisz. Żałosny jesteś :-). I myślisz że ja cie nie rozpoznam ćwoczku :-).

Gość gość
ja potrzebuje, ale tylko z jednym jedynym facetem, ktorego nie moge miec, jesli nie moge z nim to nie chce z zadnym i jakos zyje...

Gość gość
ja tez

Gość gość
nie kazdy potrzebuje seksu

Gość gość
facet ktory swoja role w zyciu kobiety ogranicza do roli wibratora z pewnoscia nie jest kobietom potrzebny :)

Gość gość
Hehe, powiedzcie to mojej żonie. Zawsze uwielbiała seks i tak jest do dzisiaj. Bez porządnego orgazmu nie funkcjonuje. Ja zresztą też.

Gość Taki_jeden_964
Silene Dobrze piszesz, zgadzam się z tobą i szanuje twoje zdanie do którego masz prawo. :)

Gość gość
Racja Silene. Bez seksu można żyć. Tylko nimfomanki piszczą za seksem i świata poza tym nie widzą. Chociaż zawsze wolałam pracować z mężczyznami niż kobietami.

Gość silnajednostka
nic tak nie uskrzydla jak miłość każdy kocha jak umie ,i seks może być podstawowy ten do zaspokojenia tylko, jak i ten z uwielbienia i tu nie ma porównania,a kochają i silni i słabi ,ja żyję po swojemu ale miłość upiększa mi życia

Mam studia, pracę, zainteresowania, sporo zajęć a i seks lubię ;) Sprawa hormonów, macie niski poziom estrogenu, ot co.

Gość gość
seks to dodatek do milosci

Gość gość
ile macie lat ze tak seksu potrzebujecie?

Gość gość
Tak to już jest, że ludzie krytykują i bagatelizują to czego nigdy nie doświadczyli. Autorce nie wyszło i dlatego musi sobie ulżyć gadaniem.

Gość zdrowo_dupnięty
ile macie lat ze tak seksu potrzebujecie? xxx Mniej jak 75.

Gość gość
a my z moim kochaniem zrobiliśmy sobie romantyczną kolację przy świecach, on upiekł pyszną pieczeń, założył koszule, a ja sukienkę i usiedliśmy sobie kulturalnie do stołu:) A potem ....... mmmmmmmmm:)

Gość gość
Ja bez seksu nie mogę funkcjonować normalnie, seks sprawia że jestem pogodniejsza, wiem że mój misiek mnie kocha i zależy mu na mojej przyjemności i okazje to w łóżku i poza nim. Z poprzednim partnerem seks był mdły i był mi całkowicie obojętny, ale po zmianie partnera, to po prostu coś pięknego i teraz nie wyobrażam sobie życia bez seksu, ani innego partnera :)

Gość gość
Ja tam lubię orgazmy ale bez seksu i bez samca, dla mnie seks może nie istnieć, ale oczywiście skoro kochałam męża swego to seksowałam się ile chciał a orgazmy zapewniałam sobie sama bez niego, zresztą nie warto było go kochać.

Bardzo wiele kobiet seksu nie potrzebuje. I bardzo się cieszę, że moje poglądy mają u Was poparcie :-). Bardzo dziękuję i cieszę się że tyle nas jest :-)