Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzić z ostrą nienawiścią do siebie?

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie z tym poradzić? Nie daje rady. ZAczełam się ciąc. Nie miałabym nic przeciwko, żeby ktoś mi coś zrobił. Ciągle wyobrażam sobie jak ktoś mnie np rani nożem albo coś. Nie mogę na siebie patrzeć, nienawidze swojego wyglądu a jak czasem mi się zmienia to nienawidze siebie za to też, wtedy uważam się za jeszcze bardziej płytką niż zazwyczaj. To jest męczące. Do tego ciągle wydaje mi się, że wszyscy mnie nienawidzą za coś.

Gość gość
Iść po pomoc do specjalisty.

Gość gość
a za co sie nienawidzisz?

Gość gość
Za wszystko co robię. W większości czego nie robię. Ciągle tylko uciekam, wagaruje i unikam wszystkiego. Sama robie sobie problemy. Nie umiem rozmawiać z ludzmi. Unikam ich jak ognia chociaż strasznie chciałabym mieć kogoś, bbyć lubianą i kochaną ale unikam, bo wiem że nie jestem nikogo warta. Ciągle robie jakieś głupie rzeczy. Nic nie potrafię nic nie wiem. Ciągle czuję się źle ze sobą, mam ochotę zniknąć. Nienawidze siebie za tą pustkę w środku. Inni sie czymś cieszą, interesują a ja mam wszystko gdzieś. Ciągle nie mam siły, chociaż nic męczącego nie robię. Ciągle wszystko zawalam. Wszystkich rozczarowywuje. Chciałabym zasnąc i nie musieć się budzić. Albo obudzić sie kimś innym

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gość
Mam podobnie

Gość gość
Też tak miałam cięłam się ile popadnie.Na całych nogach i rękach miałam rozległee rany.Nienawidziłam siebie samej patrząc na krew płynącą z moich ran czułam chorą satysfakcjęRok temu z tego wyszłam.Jeśli chcesz chętnie powymieniam doświadczenia

Gość gość
Po pierwsze pozbyć się żyketek i wszystkich przedmiotów którymi możesz się zranić,po drugie znaleźć inne metody radzenia sobie z emocjami.Najlepiej też iść do psychologa