Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie prezety szykujecie w tym roku dla bliskich na swienta??

Polecane posty

Gość gość

Pisac

Gość gość
0/10

Gość gość
Na co?

Gość gość
tata - buerlecytyna mama - perfumy Kobako, kawa bennies waniliowa brat - 100 do koperty chrześnica - jednorożec ONCHAO bratowa - kule do kąpieli, wino babcia - perfumy gabriela sabattini narzeczony - płyta CD w sumie przewiduje wydać jakieś 500 zł

Gość gość
Tobie kupilabym słownik...

Stać Was na te prezenty?? W mojej rodzinie nikt sobie nigdy prezentów nie dawał bo nikogo nie stać i jak słyszę o tych prezentach tak jakby to było normalne ,że wszyscy sobie dają to mi się płakać chce:(

Gość gość
8.48 mnie w tym roku nie stać więc nie przewiduję wydać na osobę więcej niż 50 zł.

Gość gość
30 zł na osobę

Gość gość
to ja autorka wpisu z godz 8:43. Odkładam sobie od wakacji miesięcznie tak po 100 żeby kupić rodzinie przyzwoite prezenty :) Nie wydaję na kosmetyki, nie palę, nie piję, po barach restauracjach, knajpach nie chodzę i uzbierałam te 500 stówek bez większego wysiłku :)

Gość gość
wiem, że to zwykła pomyłka ale 500 stówek (czyli 50 000) brzmi nieźle:)

Gość bombka choinkowa
Mnie też nie stać i nic nikomu nie kupuję. Natomiast ja napisałam list do Mikołaja i chce nowy laptop. Mam nadzieję że mi przyniesie bo zasłużyłam :-)

Gość gość
do bomba choinkowa nic Ci św Mikołaj nie przyniesie. Jak byłam mała co roku wysyłałam staremu skąpcowi list ( na prawdziwy adres w Rovaniemi) Podobno odpisuje dzieciom. G****o prawda :] Ta stara sknera i łysa pierdoła nigdy nie odpisał mi nawet listu a co dopiero prezent. W tym roku moja mama znowu wysłała razem z bratanicą list. Do listu dołożyły nawet kopertę i znaczek zwrotny! Ciekawe czy stary dziad w tym roku ruszy swój tłusty zad i pofatyguje się odpisać.

Gość gość
najchetniej to bym prezentow nie dawala ewentualnie bony.Jak juz musze cod dac to niech sam sobie kupi za ten bon.Bo teraz to juz nikogo nie ciesza prezenty ani sie nie dogodzi.Osobiscie nie chce prezentow.Bo to tylko klopot bo ktos ci dal to ja tez musze a czasy sa ciezkie .Niektorzy nawet sie zadluzaja zeby tylko innym dogodzic.

Ciekawym i oryginalnym pomysłem na prezenty świateczne dla babci, mamy, cioci, siostry lub nawet dla siebie są zestawy herbat kwitnących, które są efektowne i aromatyczne, dostaniesz na 1000smakowswiata pl.