Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam, że polscy faceci to coraz większe chamy, buraki i prostaki...

Polecane posty

Gość gość
Też zauważyłam że coraz więcej porypancow wśród facetów ,naburmuszone lalusie

Gość gość
To niestety prawda coraz więcej wielkich bohaterów ,którzy są dzielni tylko w stosunku do kobiet żeby wyzwac albo uderzyć ale przed innym facetem kita i uciekać jak szczur

Gość gość
gość 2016.01.31 W punkt.

Gość gość
Jaka kobieta tacy adoratorzy. Ja nie narzekam na polskich mezczyzn bo jestem porzadna.

Gość Królowa łez
a na gg co się dzieję ! nie można posiedzieć pogadać bo pchają się na chama na profil na awatarze obleśny pen nie da się nawiązać tematu bo tylko o sexie gadają a jak ktoś nie chce to zaraz wyzywają często są pytania czy popiszesz o sexie ? chcesz poświntuszyć , dawaj skype właśnie wale albo wysyła zdjęcia jak trzyma głowę w kiblu ja odnoszę wrażenie że się we łbach im pomieszało moją znajomą to od suk wyzywali robi się niebezpiecznie gg to oni uważają za portal erotyczny admin tego komunikatora nic nie robi ich trzeba z tego komunikatora wywalić bo kut... na wierzchu a widzi to osoba niepełnoletnia... zresztą nie tylko tam znałam przygłupów co potrafili na żywo pokazywać aż się nie dobrze robi co wyprawiają!!

Gość gość
schizofrenia polskich facetów nie zna granic jeszcze chwila żeby się popisać to g****o będą w stanie zjeść

Gość gość
Narzekacie na jakich lecicie

Gość gość
gość wczoraj kobiety lecą przecież to wy udajecie z początku miłych romantyków i udajecie zakochanych przecież to g****o prawda potem z was wychodzi podłość i nienawiść i proszę na kobiety nie zganiać że wybierają bo to oni się do kobiet dopierdzielają i tylko po to żeby je zranić bo kochać nie potraficie wszystko jest tylko na pokaz a jak jest z nią sam na sam to albo ją bije wyzywa albo zdradza tak wygląda wasza osrana miłość !!!!

Gość gość
proponuje ich olewać i koniec nie będzie kłopotów oni i tak się już niczego nie nauczą to jest i będzie chamem zawsze

Gość gość
22:47 żebyś się nie zdziwiła ,jesteś porządną ale nawet wieloletni partner może się tobą znudzi i potraktować jak goffno zdradzajac, tak jak mnie ,nie bądź taka pewna swego bo się na tej pewności przejedziesz

Gość gość
Młode pokolenie Polaków to już wogole katastrofa ,siedzi taki pedalek z odkrytymi kostkami jak panienka ale miejsca babci nie ustąpi ,właśnie niestety częściej widzę jak dziewczyny ustępują starszym a faceci ni cholery , młodzi Polacy to dno

Gość gość
to prawda jest nie ustąpią miejsca siedzą na d****h kiedyś pamiętam weszła starsza kobieta o kulach żaden się nie ruszył nawet z tych w średnim wieku tragedia co się dzieje z tymi facetami albo jak ktoś zasłabnie na ulicy żaden nie podejdzie tylko z góry już wie że jest pijany chyba żeby była kamera obok to wtedy pomaga ale żeby bohaterem zostać

Gość gość
Mężczyźni zawsze byli szarmanccy dla kobiet, traktowali je z szacunkiem. A że jest teraz równouprawnienie którego kobiety tak pragną to mężczyźni traktują je jak kumpla z pracy.

Gość gość
Mylisz się, ta hołota traktuje kobiety bardzo często dużo, dużo gorzej, niż kumpli z pracy. Do kumpli z pracy mają respekt, bo wiedzą, że jak się źle odezwą, to będą skreśleni, a w stosunku do kobiet sobie pozwalają.

Gość gość
jak coś im się nie podoba to niech spierdzielają na inną planetę i cześć

Gość niestety ale
Uważam że najgorsze faceci są w Polsce w Rosji i te wszystkie araby owszem nie mówię że w innych krajach np Francja czy Niemcy są ideały ale powiem wam pod względem rozmowy Polak tylko o tym co słychać w majtach i zadaje głupie pytania tu się można domyśleć jakie np co masz na sobie jaki kolor majtek itd kiedyś na yt pisałam komentarz dotyczący teledysku odp Rosjanin zaczęło się od słowa k***a tłumacząc na polski Araby z kolei wiadomo jak traktują kobiety w swoim kraju pisałam też kiedyś z jednym takim Hiszpanem z fakt nie gadał o sexie nie zadawał głupich pytań nie pokazywał pena jak Polscy minus był taki że bardzo leciał na wygląd na fb mam zdj tyko twarzy a błagał o pokazanie figury aż w końcu zerwał kontakt i bezczelnie jeszcze zaczął wyszukiwać najładniejsze koleżanki z mojej listy znajomych ale uwierzcie mi że z facetami z innych krajów można normalnie pogadać i nawiązać kontakt nie o sexie nie o rajstopach czy lizaniu butów zaraz ktoś odp mi że ja takich wybieram do rozmowy nie kochani to oni zaczynają takie tematy ja staram się normalnie pogadać o jakiś wspólnych pasjach zaiteresowaniach ale co poradzę jak się nie da pogadać przykład przed kilka dni pytanie zadaje młody chłopak pyta się czy może walić konia do mojego zdjęcia i takich psychicznie chorych jest niestety więcej

Gość gość
Mylisz się Rosjanie to porządni faceci ,tak się składa że ja mam męża Rosjanina ,bardzo porządny facet ,wyciągnął mnie z biedy ,dawał jedzenie ubieral, jego koledzy też tacy są , pamiętam jak w pracy się przewrocilam to Polak udawał że nie widzi a Ukrainiec podszedł i pomógł wstać ,miły pan wolodia miał z 50 lat

Ludzie chamieją po wielu, wielu .. niepowodzeniach miłosnych. Jeśli w pewnym momencie życia nie przyjmiesz strategii żeby mieć "w*******e" to zwariujesz. Ta strategia to pierwszy krok do schamienia. Lejesz na to co ludzie o tobie mówią, a kobietom wyjeżdżasz z coraz bardziej chamskimi tekstami. Po co okazywać szacunek osobie która i tak cię odrzuci?

Gość gość
Ja się nigdy nie domagalam równouprawnienia ,więc proszę się tu nie zasłaniać takimi dyrdymalami , polscy faceci to leniwe buraki bez kultury ,już nawet Ukrainiec lepiej kobietę szanuje

Gość gość
ktoś głupio napisał: "Kobiety wymagają modeli do związku, taka prawda" A mężczyźni to chcą do związku tłustą, szkaradną, puszczalską i głupią kobietę- hipokryzja! nie pieprzcie głupot bo aż oczy bolą jak to czyta się

Gość gość
@Samotny Romantyk dziś To ja się nie dziwię, że ty samotny, ale na pewno nie romantyk. To znaczy, że bycie (hipotetycznie) odrzuconym upoważnia was do chamstwa wobec kobiet?? O tempora, o mores! Was należy SZEROKIM ŁUKIEM omijać, a nie wierzyć w jakieś miłości z komedii romantycznych. Nie dość, że chamskie nasienie, to w głowie tylko "r******ie". Żenua! PS. Szkoda, że nie jestem lesbijką.

Gość gość
Jeszcze zacytuję, może jakimś kobietom się oczy otworzą: "Po co okazywać szacunek osobie która i tak cię odrzuci? " napisał Samotny "Romantyk" lol x Parafrazując, po co wam okazywać szacunek, skoro w głowie wam tylko roochanie?

Gość gość
to nie jest wina kobiety że trafia na głupka przecież to nie ona odpowiada za jego charakter do cholery jasnej jeśli gnój udaje z początku romantyka gada jakieś czuła słówka żeby tylko ją mu zaufała to da jakiś tam kwiatek czy czekoladę ona myśli że on już taki będzie aaaa potem co !!! zaczyna swoje akcje zaczyna pyskować rzucać się zdradzać rządzić w domu narobi dzieci leży na kanapie i nic nie robi tylko chleje ! to skąd kobieta ma wiedzieć jaki on będzie potem jak na początku jest wspaniale mam znajome fajny kobiety ładne i co trafiają na skurczysynów co udają że nie są jak inni potem płaczą przez nich ja pierdziele nigdy polaka bym chciała za męża po co żeby kicać koło niego cały czas prać mu gacie i robić żarcie nieee !!! chyba żeby coś robił w domu ale i tak mam plany wyjechać do innego kraju związek z facetem nie.

Romantykiem byłem jak zakładałem tu konto w 2011, od tego czasu dowiedziałem się że romantycy to frajerzy i nieudacznicy, a faceci którzy chcą przeżyć swój pierwszy raz z kobietą którą kochają są gorsi od pedofilów zjadających dzieci. A to wszystko dzięki wam, starym matronom, zdradzającym i zdradzanym na lewo i prawo, które za całe zło tego świata uznają prawiczków :) Wiesz, jakoś nie mam do was szacunku :)

Gość gość
Różnie bywa :)

Gość gość
a teraz jak będą walentynki jak faceci będą się afiszować z uczuciami na pokaz wiecie tak żeby pokazać jaki to dobry facet jest a tak na prawdę to kanalia co po cichu ją zdradza

Gość gość
u mnie jak się dowiedziałam że ma inną na boku kłamiąc ze to tylko koleżanka i poszedł do niej zrobił jej dzieciaka od tamtej pory z nikim nie jestem już od 2006 r boję się zaufać i nienawidzę facetów

Gość gość
dziś My do ciebie też nie. Poza tym wystarczy tylko chwilę pobyć na kafe, żeby się przekonać, że prawik to najgorszy typ pop*******eńca.

Gość gość
Nie znam porządnego Polaka ,mój był prawikiem, cały dzien "kotku kochanie myszko skarbie " udawał milusinskiego glupkowatego misia a później zostawił mnie jak najgorszego sortu psa, zdradzajac. . Laska która wierzy w porządnych facetów naogladala się bajek disneya