Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam, że polscy faceci to coraz większe chamy, buraki i prostaki...

Polecane posty

Gość gość
WAM TO TYLKO GŁOWY W D****H

Gość gość
hej dziewczyny uspokójcie się - Polki też są piękne, ja jestem facetem i uważam że mamy w Polsce piękne i mądre kobiety.pozdrawiam was serdecznie dziewczyny

Gość gość
żeby jeszcze faceci byli tacy mądrzy piękni nie koniecznie

Gość gość
A ja zauważyłem że polskie facetki, to coraz większe szmaty, łajdaczki i tupeciary...

Gość Meluzyna1
Może "chamy, buraki, prostaki" to trochę za mocne słowa. Chcę podzielić się jednak moimi spostrzeżeniami. Będąc jeszcze na studiach często zdarzało mi się podróżować środkami transportu publicznego z nieco większymi bagażami. Nigdy nie zdarzyło mi się żeby jakiś młody chłopak, w wieku zbliżonym do mojego pomógł mi z bagażem. Swoją pomoc za to proponowali starsi mężczyźni, niejednokrotnie. Podobnie było z ustępowaniem miejsca w komunikacji miejskiej - prędzej swoje miejsce zaproponował "dziadziuś" niż licealista ze słuchawkami na uszach. To nie jest tak, że jestem tym rozczarowana czy zniesmaczona - nikt nie musi nic dla mnie robić, radzę sobie sama. Miło jednak jak czasem ktoś zaproponuje pomoc, to bardzo miłe uczucie :) Obecnie pracuję w miejscu, gdzie zdecydowaną większość stanowią mężczyźni. To młode pokolenie jest w widoczny sposób"inne". Ale zarówno wśród tych młodych, jak w wśród starszych mężczyzn trafiają się ciężkie przypadki - chamów czy ogólnie mężczyzn pozbawionych kultury. Nie mniej jednak nie ma tragedii :)

Chamstwo jest wszędzie, a kto tak bardzo wychwala Rosjan i Ukraińców, chyba nie zna ich. Niestety bieda, kształtuje człowieka. Oni często nastawieni są na to jak czerpać profity z relacji z 2 człowiekiem, tam nieczęsto jest jakaś przyjaźń- bezinteresowna. A włosi jacy są mili i kulturalnii, wie ten kto ma znajomych Włochów :P

Gość gość
Zgadzam się z tym , niestety , warto też dodać że to nieroby i głupki

Gość gość
Nie zgadzam się z tym. Zresztą zależy w jakim środowisku kto się obraca. Co do młodzieży, to taki wiek, że to jeszcze "nieopierzone", a grupa takich byczków, to już w ogóle zachowuje się skandaliczne, ale zawsze tak było - osobno każdy grzeczny jak trusia :D