Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocydziewczyny

Dlaczego mój organizm jest taki głupi,że ma ochotę na niezdrowe jedzenie w ciąży

Polecane posty

Gość pomocydziewczyny

Wcześniej tak nie miałam, a teraz nie mogę patrzeć na pełnoziarnisty chleb, wydaje mi się zbyt kwaśny i kupuję od biedy mieszany, chociaż marzę o białym, ciągle też mam ochotę na czekoladę z orzechami, kawał tłustego mięsa, żelki i frytki. Czuje się koszmarnie Nie wiem co robić, jak sobie tego odmawiam dostaje świra, płaczę i nie mogę wytrzymać, nic innego też mi nie smakuje i nie przechodzi przez gardło, a z kolei jak zjem czuje się podle :( Pomocy :(

Gość gość
skoro czujesz potrzebę zjedzenia czegos takiego, to zrób to- mniej szkody wyrządzi czekolada, niż Twoj płacz i zle samopoczucie psychiczne, ja niestety tez mam podobnie, trochę walczę, ale bez przesady

Gość gość
Znajomej siostra jest maniaczka zdrowej żywności. Cale zycie jechala po ludziach jedzacych w fast foodach. Nie mowiac co bylo jak zovaczyla tam jakas ciezarna lub matke z dziecmi. .. jak sama zaszla to wymiotowala i wszystko jej smierdzialo. Jedyne czego nie zwracala to frytki z MC i cola ;-)

Gość gość
fgZKr71oKSrT8r7JVErJ5HRq