Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w Hindusie

Polecane posty

Gość gość
Przeciez Omar to muzlumanskie IMIE !Pusta kobieto

Gość gość
Oszukuje cię ten gość. We wszystkim. Wierz mi, jestem wróżka, wszystko okaże sie kłamstwem a ty łatwym celem. Mało tego, nie jest zdrowy, uważaj !

Gość gość
Niech ci pokaże ten "brytyjski dowód" , haha . A jak pokaże to powiedz nam tutaj jak on wyglada.

Gość isississsiiss
daj sobie spokój z hindusami beżowymi i tym innym spapranstwem z 3 świata - udręki bagno obiecanki nawijanie makaronu i tragedie - to tylko najmniejsze z "atrakcji" jakie na ciebie czekają - uświadom sobie ze to ludy zupełnie inne pod względem mentalnym charakterologicznym i religijnym - wpakujesz się w bardzo brzydkie gó...enko....

Gość gość
spotkałam się z Omarem jest hindusem i tyle.... rozmawialismy otwarcie, bardzo otwarcie... chyba sie w nim zakochalam, on mnie nie oszukuje, wiem ze sie troszczy o mnie... pytał co u mnie, dał mi kase, niby pozyczyl, ale powiedzial ze mam mu nie oddawac :( ehhhh mialam tylko 30 zl do konca miesiaca... powiedzial ze ma ciezki czas w pracy, i w zyciu ze moja obojetnosc mocno go ugryzla, i ze probowal mnie zrozumiec... Spytałam co znami bedzie, on mnie przytulil mocno, jak ja sie czuje fajnie w jego ramionach, brakuje mi silnego faceta... pocalowal mnie w czolo dzisiaj :) nie wiem co to bedzie... mowil ze jest tu jeszcze 3 tygodniue i ze wraca do londynu, myslalam ze bedzie do konca grudnia, pytal czy jestem gotowa przeniesc sie z nim do londynu, mowil ze tu bym mieszkanie wynajeła. ze samo bedzie na siebie zarabiala, i ze w Londynie nie mialabym problemu ze znalezieniem pracy, i ze mieszkałabym z nim... on ma takie studio aneks z sypialnia i salonem i lazienka 42m ale mowi ze wygodne no nie wiem, napisal mi ze teskil za mna i kocha moj glos i moja obecnosc :))) ehhh co to bedzie na dodatek dzisiaj odezwala sie taka dziwczyna do mnie kiedys mi bliska w 2008r kontakt sie urwal, znalazla mnie na fb spytala co u mnie, wiec opowiedzialam o tym i o tym, ona powiedziala ze jak mam byc nieszczesliwa tu to bym pojechala no sama nie wiem ale 1 raz mnie pocalował...w czolo ale pocalowal :)

Gość gość
Dziś całuje a w Londynie będzie bił. Głupie, zakompleksione idiotki które w życiu kompementu nie dotaly idą za takimi.

Gość gość
Ja też poznałam Hinduse i daremny jest.......ale może twój lepszy nie wiem.Ale ja bym nie ufała.

Gość gość
i dont fu.ck.ing care anymore if there is any no radical muslims! for me they are all a bunch of liars mother f**kers! in their filthy book the s**t koran it is clear they can decive people about their true intentions! there is no more dialogue ! fu.ck.ing muslims are evil! are violent! and they deserve no consideration what so ever! just read their filthy peace of s**t koran and see how violent that s**t book is! they anslave women! they kill dogs! they agree with pedophilia! they lie all the fu.ck.ing time! no more believe in their s**t and empty statement of ´peaceful religion´! they do not have a religion they have a totalitarian and tiranic political princ**als! fu.ck islam! i have waken up! and many like me are just waking up and we are fighting back! you f****ng islamics muslims peace of s**t! pig head will die! death to islam! death to all muslims!!!!!!! and fu.ck mohamed! f******ur s**t s**t prophet! i hate islam! i hate muslims!!! i want all muslims dead!!! death to islam now!

Gość gość
te bru*dasy po to jezdza do europy i niby sie ucza: na zone ich nie stac w ich kraju i sie zmeczyli j*e*b*c KO*ZY,lepiej jechac do europy bo tam sie dziweczyny wsciekaj za czar*na spe*rma I NIE ZARAZAC CHOROBAMI WENERYCZNYMI POLSKICH OBYWATELI I OBYWATELEK

Gość gość
te bru*dasy po to jezdza do europy i niby sie ucza: na zone ich nie stac w ich kraju i sie zmeczyli j*e*b*c KO*ZY,lepiej jechac do europy bo tam sie dziweczyny wsciekaj za czar*na spe*rma I NIE ZARAZAC CHOROBAMI WENERYCZNYMI POLSKICH OBYWATELI I OBYWATELEK majac s*e*x z arabami