Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pepe00000

jak oszukać ginekologa w sprawie antykoncepcji

Polecane posty

Gość Pepe00000

Witam mam taki problem ze jestem ze swoim facetem 4lata. Ja mam 25 lat on 33. On chce dziecka a ja nie :( Przez 3 lata po kryjomu biore tabletki antykoncepcyjne. Caly czas mowi o dziecku . Nie jestem wogole na to gotowa . Nie obudził sie we mnie jeszcze instynkt macierzynski. Najgorsze jest to to ze mysli ze jest z nami jakis problem ze przez tyle czasu sie staramy i nic. Chce nas umowic do lekarza zeby nas zbadal i wyznaczyl dni plodne. Wydaje mi sie ze ginekologa nie oszukam i bedzie wiedział ze sie zabezpieczam... Szukam jakiegos sposobu zeby oszukac lekarza.??????jakas antykoncepcja ktorej nie wykryje ??? Wiem ze jest to troche chore to co pisze ale kocham swojego faceta bardzo i nie chce go stracic a on juz nie chce dluzej czekac. Mam straszne wyrzuty sumienia ze musze to przed nim ukrywac , ale nie mam innego wyjscia zeby go zatrzymac przy sobie.

Gość gość
Znajdz się innego do bzykania,Na pewno gorzej ci nie zrobi

Gość gość
ale facet Cię nie kocha, to po chuj z nim chcesz byc na siłę, a jesli cie kocha to na pewno zrozumie, ze ty nie chcesz dziecka teraz... Gin sie zorientuje jesli zrobi badania hormonów, zreszta jak się boisz to najpierw sama idź i powiedz ze nie mozesz zajść w ciążę, zobaczysz czy się zorientuje, nie wiem moze jakos po śluzie, na usg, no nie wiem

Dlaczego nie porozmawiasz wprost ze swoim partnerem, że nie jesteś jeszcze gotowa na dziecko? Nikt nie może Cię zmuszać do podjęcia decyzji o macierzyństwie. Oszukiwanie chłopaka może wzbudzać poczucie winy i powodować niepotrzebny stres. Jeżeli chcesz mieć w przyszłości dzieci, powiedz mu, że pragniesz założyć z nim rodzinę, ale potrzebujesz jeszcze czasu. ____________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
Zachowujesz się jak Tirówka.