Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gerda, pytanie do Ciebie, czy Twoje nastolatki tez Ci mowily, ze kochasz za bardzo, ze za bardzo sie przejmujesz i ze powinnas odpuscic, no zesz cholera, po moim trupie odpuszcze!

Uwielbiam Cie, Deep, ze masz wszystko tak naukowo opracowane! :) A tak w ogole, to nadal elektronik i maz wrocil z pracy (na kontrakcie) i sie tez totalnie przekonal, takze jest dobrze!

Susan07 Dzięki wielkie,coś tam czasem wytrzasnę z głowy sensownego hee Susan no to elegancko trzymaj tak dalej ^_^

oj susana mój synek jak skończył gimnazjum i poszedł do średniej to wpał w takie towarzystwo, że szkoda slów :( skończył 18 lat wyjechal do Anglii bo byl ścigany heh teraz dopiero tego żałuje bo zmądrzał mając 23 lata, dopiero gdy poznał przyszlą żonę ,praktycznie to ona go wyciągneła z bagna . Ja więcej dzieci nie mam jeden robil za trzech ...

Gość gość
cf.ly/4zSr tyle w temacie

Ech Gerda, te dzieci... ja sie ciagle martwie... ciagle mysle, co robie dobrze, co zle, taki chyba los matki!

tak susana tak my mamy mamy :) mój ma 26 lat i też się martwię i o niego i o synową i wnuki ,tęsknie za nimi tak daleko są :( ja już mam rybke po grecku,pierogi,śledzie, bigos wege i biała kiełbasa czeka ,żeby ją do flaka wepchnąć :) dziś makowiec , ciasto marchewkowe,kaczka,pasztet warzywny i dosmaczyć barszczyk :) a u Was jak i co? pozdrawiam z ranka byłam już w sklepie bo biedra jeszcze zamknięta u Was też tak ciepło?

Szykuje sie do sklepu, wlasnie robie liste zakupow. Juz sie boje, bo czuje jakie tlumy dzisiaj w sklepie beda :) Musze tez wpasc do restauracji dac zaliczke na Sylwka, bo maz chce wyjsc. I juz sie boje jak ja wytrzymam do 24ej, beznadziejna jestem :)

hehe Ty masz problemy :) ja to ze swoim nie wychodze bo się zaraz schla :( ja zakupy robiłam wczoraj masakra ludzi wszędzie pełno i cały dzien lało wrrr

Gość agatka1214
Ja dzis po pracy robie sledzie w smietanie sledzie pod pierzynka ryba po grecku a jutro salatke

ja już (prawie) po wszystkich zakupach ,tłumy w sklepach masakra ide trochę pochodzić po lesie odreagować te zakupy ,gonienie po sklepach itp

oj aga uwielbiam śledzie pod pierzynka mniamm :) ale zrobiłam z rodzynkami i śliwką :) deep tak Ty masz dopsze idziesz sobie odreagować hehe a ja siedze w pracy i kombinuje gdzie ręce włożę jak wrócę do domu

gerda spokojnie i ty będziesz miała wolne i odpoczniesz jak wszystko juz bedziesz miała przygotowane na Wigilie a tak wogóle to sie mi ten miesiąc ładnie przeciągną jeszcze piwa nie próbowałem

Gość agatka1214
Ja dodam do salatki majonez nie mam czasu robic ani chceci bo ostatnio mi nie wyszedl kupilam ten light ma o polowe mniej tluszczu i kalori od zwyklego chemi moze wiecej ale niestety wszystko jest nafaszerowane chemia

Gość agatka1214
Za to rybe po grecku z piekarnika moze podpowiecie mi bo kupilam mirune co zrobic zeby nie byla taka sucha po upieczeniu moze posmarowac olejem lnianym ?

Tuz przed Swietami, chcialam Wam podziekowac, Przyjaciele, ze jestescie ze mna. Bardzo mi pomaga bycie z Wami tutaj.

agatka majonez to majonez czy zwykły czy light to i tak BOMBA KALORYCZNA,mało tego light to chemia w czystej postaci,jak już tak chcesz to daj go do sałatki ale to ma być ostatni raz !!

Gość susan07
Update w sprawie mojego gotowania: postanowilam zrobic sandacza (jesiotra nie znalazlam)

Susana , Deep i Agatka ja tak jak Susan dziękuję Wam,że jesteście :) jesteście moimi przyjaciomi :) a tam,że mamy rozne zdania i poglądy ale trzymajmy się razem wolę Was jak alkohol jak to życie potrafi się zmienić :) a ja tak dziś myslalam Deep czy wziąleś piwsko na odreagowanie ... a ja dzis bylam u lekarza ... i powiedziala mi że jak bedę brala te leki od reumatologa to przy ostrym napadzie dny to mi narkotyki poostana tylko :( masakra i dalej L4 do 8 stycznia :(

sandacza zrobilam po grecku bo mi wypadają z zamrażrki moj mąż 1 wędkarz nad Jeziorakiem :)

gerda miło słyszeć takie ciepłe słowa i podtrzymuje trzymajmy się razem bo jest naprawde super z wami dzielić się doświadczeniami a także pisać do was z życia dnia codziennego.Jednym słowem jesteście dziewczyny super.Co do piwa nie wziąłem na odreagowanie jakoś nawet nie pomyślałem o nim . Zakupy zrobione wcześniej dzisiaj sprzątanie ,jutro tylko małe poprawki i można świętować

Gość agatka1214
Ja tez wam bardzo dziekuje wiem ze czasem zrobie i tak poswojemu ale duzo rad wprowadzilam w zycie chociaz znowu 100na wadze ale wydaje mi sie ze to przez zatrzymanie wody niestety mam problem z miesiaczkami powinnam miec 19a tu dalej nie ma ale dzis pieknny dzien wigilia wiec zmartwienia na bok przyjezdza rodzina i to najwazniejsze zycze zdrowych spokojnych i pelnych radosci swiat i jeszcze raz dziekuje:)

Dzien dobry! Zyczenia zloze Wam pozniej, bo jeszcze bede do Was zagladac. Ja sie musze sprezyc dzis i to bardzo, bo wolalam spedzic czas z mezem, ktorego nie widzialam 6 tygodni niz szalec podczas przygotowan. Nic to, dam rade na pewno. Widze, ze u Was juz wszystko bardzo zaawansowane. Tylko Deep nie pisze o gotowaniu na Swieta, szykujesz cos, czy zostawiasz wszystko zonie do zrobienia, przyznaj sie? :)

Gerda, w Leclercu nie bylam, tylko w tesco, nie mam czasu zeby po sklepach latac, ani zreszta ochoty tez :) Byl sandacz, to bedzie sandacz, i tez dobrze.